Ogledalo ogledalce moje....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
Kad sam pocinjao sa tim stvarima morao sam to raditi pred spiglom...jer nisam imao dovoljno dobar osjecaj za prostor. Nakon svih ovih godina, moram priznati, sve to skupa zajedno postane zamorno...pa ko ce to bolan ...pa jos svako jutro. Tako da sad kad sam dosao u tu fazu da se znam obrijati i bez spigle ... to najradije radim pud tusem i pred vece.
Jesam li fulao temu?
Jesam li fulao temu?
-
Zadig
disleksija, senilnost, starost?Stari wrote:Kad sam pocinjao sa tim stvarima morao sam to raditi pred spiglom...jer nisam imao dovoljno dobar osjecaj za prostor. Nakon svih ovih godina, moram priznati, sve to skupa zajedno postane zamorno...pa ko ce to bolan ...pa jos svako jutro. Tako da sad kad sam dosao u tu fazu da se znam obrijati i bez spigle ... to najradije radim pud tusem i pred vece.
Jesam li fulao temu?
jesam li pogodio bolest?
-
car-x
ma jako se stice utisak da ti u biti nikad nista nisi ni jebala i da si jedno derle koga interesuje i kako to tamo dole izgleda..anais_nin wrote:car-x wrote:anais, jebes ga, pratim ove tvoje teme na ljubav i seks vec par dana i nikako da se otarasim jednog konkretnog pitanja:
jebes li ti sta, tita ti?
![]()
![]()
jok ja svega mi, jer anatomski nemam cim...e da li iko tu istu radnju vrsi nadamnom (ili podamnom) uopste nije upitno
![]()
![]()
nego prati razvoj dogadjaja na temama pa ces vidjeti da je na vecini tema copyright znaci ideja neciji drugi....ja sam samo neduzni izvrsilac![]()
barem po ovom sto pises..
prve dvije tri teme su bile jos i duhovite.. sad je ovo sve samo jedan obicno overkill..
tek tako da znas..
-
Stari
Ovo je vec pokusaj vrijedjanja...s siguran sam da se ti ne znas bez spigle obrijati ....ni po tabanima.Zadig wrote:disleksija, senilnost, starost?Stari wrote:Kad sam pocinjao sa tim stvarima morao sam to raditi pred spiglom...jer nisam imao dovoljno dobar osjecaj za prostor. Nakon svih ovih godina, moram priznati, sve to skupa zajedno postane zamorno...pa ko ce to bolan ...pa jos svako jutro. Tako da sad kad sam dosao u tu fazu da se znam obrijati i bez spigle ... to najradije radim pud tusem i pred vece.
Jesam li fulao temu?
jesam li pogodio bolest?
Ta dajte se malo okrijepite ...ako su vam interesantne, malo humora im nece skoditi...
- anais_nin
mislis ti si stekao taj utisak?car-x wrote: ma jako se stice utisak da ti u biti nikad nista nisi ni jebala i da si jedno derle koga interesuje i kako to tamo dole izgleda..
prve dvije tri teme su bile jos i duhovite.. sad je ovo sve samo jedan obicno overkill..
tek tako da znas..
dok ima ekipe koja rado ucestvuje u ovim zezancijama bice i tema....a za ono gore podebljano bih te sada tako rado izljubila
-
silentbob
car-x wrote:ma jako se stice utisak da ti u biti nikad nista nisi ni jebala i da si jedno derle koga interesuje i kako to tamo dole izgleda..anais_nin wrote:car-x wrote:anais, jebes ga, pratim ove tvoje teme na ljubav i seks vec par dana i nikako da se otarasim jednog konkretnog pitanja:
jebes li ti sta, tita ti?
![]()
![]()
jok ja svega mi, jer anatomski nemam cim...e da li iko tu istu radnju vrsi nadamnom (ili podamnom) uopste nije upitno
![]()
![]()
nego prati razvoj dogadjaja na temama pa ces vidjeti da je na vecini tema copyright znaci ideja neciji drugi....ja sam samo neduzni izvrsilac![]()
tek tako da znas..
e moj care mudrost je dar a tebe izgleda nikad niko nije darovao, sta ces,bice nekad (mozda). nego ti fino na forum o ljekobilju i farbanju limunova u zuto, vidjeces ludnica.
i ne diraj anchi
tek tako da znas......
-
car-x
taj utisak se ne moze ne steci.. ja ko emotivan i senzibilan cojk volim doci na ljubav i seks i citati i pisati na zadatu temu.. otkad si ti "preuzela" taj dio foruma to otprilike ovako izgleda:anais_nin wrote: mislis ti si stekao taj utisak? zahvaljujem na tvom in-putu samo se pitam kad je takav overkill zasto uopste citas moje teme sirok je brate ovaj forum, ima svakom nesto za igranje da se nadje

i ima toga jos, sam nije sve moglo stati na jedan ekran.. velim opet, prve dvije-tri teme su mozda bile i interesantne (iako ponovljene, ali nej se, znamo onu latinsku o ponavljanju), a sad je sve samo smor i patetika..
nako, prijateljski, tebi bi bilo bolje da nadjes zivo i opipljivo musko za igranje..
ima ekipa.. dvoje troje ljudi.. al nej se.. valjda je i njima zanimljivo.. evo vidim ovaj tihi jos i ko bi prijetio.. nej se..anais_nin wrote: dok ima ekipe koja rado ucestvuje u ovim zezancijama bice i tema....a za ono gore podebljano bih te sada tako rado izljubila
a za ovo podebljano moram ti reci: nema sanse..
[/img]
-
car-x
ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..flora.sa wrote:ne bih voljela vidjeti odraz svoga lica u ogledalu u tim situacijama...
balavurdija i stari drkosi se sastali i eto ga.. jos jedna u nizu upropastenih tema..
- flora.sa
ostalo ionako vidim svaki dan, i ne vjerujem da se nešto posebno razlikujecar-x wrote:ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..flora.sa wrote:ne bih voljela vidjeti odraz svoga lica u ogledalu u tim situacijama...
balavurdija i stari drkosi se sastali i eto ga.. jos jedna u nizu upropastenih tema..
-
car-x
samo ti mogu reci: probaj..flora.sa wrote:ostalo ionako vidim svaki dan, i ne vjerujem da se nešto posebno razlikujecar-x wrote:ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..flora.sa wrote:ne bih voljela vidjeti odraz svoga lica u ogledalu u tim situacijama...
balavurdija i stari drkosi se sastali i eto ga.. jos jedna u nizu upropastenih tema..u tim momentima u odnosu na inače...
poslije mozemo razglabati kako je to bezveze ili mozda nije..
- flora.sa
mmmmm....zvuči kao izazov...car-x wrote:samo ti mogu reci: probaj..flora.sa wrote:ostalo ionako vidim svaki dan, i ne vjerujem da se nešto posebno razlikujecar-x wrote: ne mora lice, uzbudljivo je vidjeti druge dijelove tijela.. ali to ni od samog postavljanja teme nikog nije interesovalo.. niti ko sta pametno ima na to reci..
balavurdija i stari drkosi se sastali i eto ga.. jos jedna u nizu upropastenih tema..u tim momentima u odnosu na inače...
poslije mozemo razglabati kako je to bezveze ili mozda nije..
možda i pokušam nekada...ko zna...
samo moram zbaviti veliko ogledalo...
- anais_nin
Dragi care,car-x wrote: mislis ti si stekao taj utisak? zahvaljujem na tvom in-putu samo se pitam kad je takav overkill zasto uopste citas moje teme sirok je brate ovaj forum, ima svakom nesto za igranje da se nadje
zadnji put kad sam provjeravala ovo nije bio MOJ forum...siroko ti polje....ima tema o kojima zelis pricati, pa otvorih ih brate dragi, niko ti ne brani...ne svidjaju ti se moje teme? pa NEMOJ IH CITATI....Ta nisi na prinudnom radu na ovom podforumu....
tebi u svakom slucaju hvala na konstruktivnoj kritici, ja znam da sam takva da obicno budim ekstremne reakcije u ljudima, ali iskreno nit se znamo nit se poznamo, i mislim da nisam nicim provocirala tvoje komentare o tome sta je meni potrebno ili nije potrebno u mom ljubavnom ili seksualnom zivotu....
i da, volim ovaj podforum i zbog zeze i zbog seksa, ali i zbog price o ljubavi, jer mi je puna kapa sekiracija na poslu, konstantnih naglabanja o politici, religiji, ekonomiji....eto i ja volim budalesat na lj&s....a mislim da na ovom forumu ima dovoljno prostora i za moje i za tvoje zelje....
toliko
uzivaj....