Ne bi vjerovala koliko njih samo ceka da takav tip raspise takav oglasfreak_with_a_laptop wrote:black wrote:..i ovo bi kao trebala biti smjesna tema..i ismijavati te ljude...mnogi se trebaju prvo pogledati u ogledalo...
eee - pa nije to bolan ismijavanje necije licnosti ... ali fakat ima cudnih i smijesnih oglasa - gdje se covjek upita, je li taj tip ikako pri sebi ... cuj, evo me na godisnjem, navalite hanume, hocu ozenjen da se vratim![]()
OGLASI LIČNE PRIRODE - preko oglasa do partnera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BosanaC
- danas
da, i? sta sa tim? sta vas sve boli qurac qrasni ko se sa kim i kako jebe ili zeni...._BosanaC wrote:Ne bi vjerovala koliko njih samo ceka da takav tip raspise takav oglasfreak_with_a_laptop wrote:black wrote:..i ovo bi kao trebala biti smjesna tema..i ismijavati te ljude...mnogi se trebaju prvo pogledati u ogledalo...
eee - pa nije to bolan ismijavanje necije licnosti ... ali fakat ima cudnih i smijesnih oglasa - gdje se covjek upita, je li taj tip ikako pri sebi ... cuj, evo me na godisnjem, navalite hanume, hocu ozenjen da se vratim![]()
-
_BosanaC
Sto smo tersativnidanas wrote:da, i? sta sa tim? sta vas sve boli qurac qrasni ko se sa kim i kako jebe ili zeni...._BosanaC wrote:Ne bi vjerovala koliko njih samo ceka da takav tip raspise takav oglasfreak_with_a_laptop wrote:
-
Hierarchia
Ne bi trebala biti smijesna tema. Mislim, nisam je ja makar postavila s tom intencijom. Vise onako, da vidim sta ko misli o ovome. Znam da ima ljudi koji smatraju da je to ok način upoznavanja - kao i svaki drugi - uostalom, a znam i one koji se nad tim zgrazavaju, misleci da je krajnji ocaj traziti srodnu dusu putem oglasa u masi oglasa za auta, kuce, stanove, alat.black wrote:..i ovo bi kao trebala biti smjesna tema..i ismijavati te ljude...mnogi se trebaju prvo pogledati u ogledalo...
Dakle,ismijavanja na forumu ima napretek, kakva god da je tema.
Moje licno misljenje: nemam nista protiv da se neko tako upozna, svako ima svoj nacin ostvarivanja komunikacije, ali je meni to ipak malo cudno - u recenici srociti svoju osobnost i ostaviti mogucnost razlicitim osobama (koje su ponekad potpuno razlicite od mene) da me kontaktiraju. I taj kontakt je zasnovan na zajednickom cilju - braku, seksu ili cemu vec.
S druge strane, znam dosta primjera da tako kazem "produktivnog" kontakta preko interneta, doduse, ali to je slicno kao i ovi oglasi.
Nebuloznih stvari ima svugdje, pa i medju tim oglasima. Ko voli, nek izvoli.
-
Hierarchia
Ljude uvijek za nesto boli qurac. e, sad - da li je to privatni zivot komsije, plata vlastitog sefa ili broj ljubavnica koje ima, ekonomsko stanje u drzavi, neki politicki dogadjaj, problem debljine spolnog organa, fenomen oglasa licne prirode ili fenomen sponzorusa - svako za sebe bira.danas wrote:da, i? sta sa tim? sta vas sve boli qurac qrasni ko se sa kim i kako jebe ili zeni...._BosanaC wrote:Ne bi vjerovala koliko njih samo ceka da takav tip raspise takav oglasfreak_with_a_laptop wrote:
- danas
ma nismo tersativni..._BosanaC wrote:Sto smo tersativnidanas wrote:da, i? sta sa tim? sta vas sve boli qurac qrasni ko se sa kim i kako jebe ili zeni...._BosanaC wrote: Ne bi vjerovala koliko njih samo ceka da takav tip raspise takav oglas![]()
![]()
evo ja nikako ne kontam poentu ove teme? jel' ovo da pokazemo sebi kako smo MI cool i da se utjesimo sto MI nismo ti koji moraju ovako da traze sebi nekoga? ili je nesto drugo, sto ja evo nikako ne kontam???
ja sam ocito iz nekog paralelnog univerzuma... jer ne shvatam potrebu da se ismijavaju oni (ili da se upire prstom u one) koji su drugaciji od nas... pa bilo to pederi, orgijasi, sponzoruse, ili oni koji se zene preko oglasa... a pogotovo ne shvatam potrebu (izgleda nasusnu kod nekih) koji nemaju preca posla nego da misle po vas dan o tome ko ga mece u ciju, i kako se ko zeni... live and let others live... oliti go get a life and fuck something for real...
-
Hierarchia
Danasko, poenta teme je pisanje komentara - zar sve mora biti visokosmisleno i jezgrovito. Nisam imala namjeru nista da pokazujem nikome, vidjeh danas ove oglase i okacih - tek tako. Da ljudi komentiraju, kao sto komentiraju sve i svasta. Ne znam cemu moraliziranje. Zaista je nepotrebno...danas wrote:ma nismo tersativni..._BosanaC wrote:Sto smo tersativnidanas wrote: da, i? sta sa tim? sta vas sve boli qurac qrasni ko se sa kim i kako jebe ili zeni....![]()
![]()
evo ja nikako ne kontam poentu ove teme? jel' ovo da pokazemo sebi kako smo MI cool i da se utjesimo sto MI nismo ti koji moraju ovako da traze sebi nekoga? ili je nesto drugo, sto ja evo nikako ne kontam???
ja sam ocito iz nekog paralelnog univerzuma... jer ne shvatam potrebu da se ismijavaju oni (ili da se upire prstom u one) koji su drugaciji od nas... pa bilo to pederi, orgijasi, sponzoruse, ili oni koji se zene preko oglasa... a pogotovo ne shvatam potrebu (izgleda nasusnu kod nekih) koji nemaju preca posla nego da misle po vas dan o tome ko ga mece u ciju, i kako se ko zeni... live and let others live... oliti go get a life and fuck something for real...
- danas
mislim da sam ja zadnja osoba na ovom forumu kojoj mozes prebaciti moraliziranje... sto puta sam ponovila, na sto tema -- jebe me se zivo ko se i kako i sa kime jebe (pa evo, i ko se sa kime i kako zeni i upoznaje)...Hierarchia wrote:Danasko, poenta teme je pisanje komentara - zar sve mora biti visokosmisleno i jezgrovito. Nisam imala namjeru nista da pokazujem nikome, vidjeh danas ove oglase i okacih - tek tako. Da ljudi komentiraju, kao sto komentiraju sve i svasta. Ne znam cemu moraliziranje. Zaista je nepotrebno...danas wrote:ma nismo tersativni..._BosanaC wrote: Sto smo tersativni![]()
![]()
ja sam ocito iz nekog paralelnog univerzuma... jer ne shvatam potrebu da se ismijavaju oni (ili da se upire prstom u one) koji su drugaciji od nas... pa bilo to pederi, orgijasi, sponzoruse, ili oni koji se zene preko oglasa... a pogotovo ne shvatam potrebu (izgleda nasusnu kod nekih) koji nemaju preca posla nego da misle po vas dan o tome ko ga mece u ciju, i kako se ko zeni... live and let others live... oliti go get a life and fuck something for real...Izvinjavam se, dakleM, svima koji se upoznaju preko oglasa, a koji temu tumace kao napad na njihov nacin zivota. Evo, valjal'?
moj nacin zivota nije ni da budem sponzorusa, ni da budem nevina sa 29 godina, ni da zivim u poligamnom braku, ni da se upoznajem preko oglasa (tako da nema potrebe za izvinjavanjem), ni da idem na orgije, ni da budem homoseksualac... ali isto tako nemam potrebe da validiram SVOJ zivot time sto cu se iz prikrajka podsmjehivati necijem tudjem izboru... ma kakav taj izbor bio...
pa evo, i ja se izvinjavam svima koji su se prepoznali u onom gore pomascenom... valjal'?
Last edited by danas on 15/04/2007 23:52, edited 1 time in total.
-
freak_with_a_laptop
Minnela wrote:Upravo tako! A i koliko ih je koji i bez oglasa imaju isti cilj_BosanaC wrote:Ne bi vjerovala koliko njih samo ceka da takav tip raspise takav oglasfreak_with_a_laptop wrote:
..Ovaj u oglasu bar naglasi sta zeli..
svako sebi srecu kroji - meni licno su takvi tipovi odvratni - degradiraju zenu na nivo 'robe'
- black
evo da se i ja pridruzimdanas wrote: ali isto tako nemam potrebe da validiram SVOJ zivot time sto cu se iz prikrajka podsmjehivati necijem tudjem izboru...
pa evo, i ja se izvinjavam svima koji su se prepoznali u onom gore pomascenom... valjal'?
-
Deset u pola
Da citiram jednu izreku iz nekog filma : "Nije bitno kako se ljudi upoznaju, nego šta ih drži zajedno"
Razne ljude možemo upoznati, bilo da se radi o susretu uživo, bilo putem oglasa.
Način komunikacije nije bitan.
Bitno je da ta komunikacija među ljudima postoji.
Razne ljude možemo upoznati, bilo da se radi o susretu uživo, bilo putem oglasa.
-
*mima*
Potpisujem....Deset u pola wrote:Da citiram jednu izreku iz nekog filma : "Nije bitno kako se ljudi upoznaju, nego šta ih drži zajedno"