nije mrtva....al sta ce mi to. Ne volim da dijelimzena21 wrote:Krvnik![]()
![]()
![]()
Ne, ja sam samo iskrenaSvi se odjednom prave fini
![]()
Pa sta ako je neko u vezi, nije mrtav/a![]()
Off limits
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zena21
Ma nemoras dijeliti, ali sta ako ti se svidi neka koja je zauzeta? Jel odustajes samo zato sto je zauzeta, ili ces je pokusati "oduzeti"pitt wrote:nije mrtva....al sta ce mi to. Ne volim da dijelimzena21 wrote:Krvnik![]()
![]()
![]()
![]()
:D Nek rascisti sa vezom pa nek me potrazi
- dacina_curica
zeno draga, ne stavljaj ga u dilemu.......zena21 wrote:Ma nemoras dijeliti, ali sta ako ti se svidi neka koja je zauzeta? Jel odustajes samo zato sto je zauzeta, ili ces je pokusati "oduzeti"
- dacina_curica
ko? jel' ja?......ma kakvi.....100% sejtan......USDA approved.........
-
FFK as Lucy01
Mislim da me cinjenica da je neko u vezi ne bi zaustavila, jer sta ja to dugujem njegovoj boljoj polovini?
Jedini ljudi prema kojima imama "guard" su rodbina i muzevi mojih najblizih (sestre, najbolje prijateljice, i sl.)....ostalo
Jedini ljudi prema kojima imama "guard" su rodbina i muzevi mojih najblizih (sestre, najbolje prijateljice, i sl.)....ostalo
- black
ti pravo slatkohranaLucy01 wrote:Mislim da me cinjenica da je neko u vezi ne bi zaustavila, jer sta ja to dugujem njegovoj boljoj polovini?
-
howyesno
ihh ti bi odmah u vezu a? pa ako ima nekog zagondjiju nije joj zarasla, dvije su opcije, ili je fino razradjena ili bas zato sto nije trazi drugog hebacapitt wrote:Nije mrtva....... al ja ne volim da dijelimzena21 wrote:Krvnik![]()
![]()
![]()
![]()
:D Kad rascisti sa vezom nek me potrazi
:D
-
FFK as Lucy01
Svi imamo misljenje sta nam je "off limits" i nisam ja bas toliko zaguljena da ne dozvoljavam mojoj "polovini" da ima svoje vlastito misljenje..black wrote:ti pravo slatkohranaLucy01 wrote:Mislim da me cinjenica da je neko u vezi ne bi zaustavila, jer sta ja to dugujem njegovoj boljoj polovini?
Jedini ljudi prema kojima imama "guard" su rodbina i muzevi mojih najblizih (sestre, najbolje prijateljice, i sl.)....ostaloa sta je u obrnutom slucaju..da to isto radi tvoja polovina..
I ja samo mislim....ne radim nista, pa tako ne moze ni on
-
rashomon
Šta predlažeš?Wednesday wrote:cuj to, vidi se da nisi mene upozno..rashomon wrote:Meni je sve off limits< ja sam potpuno a<>sexualna osoba!
Nikoga ne privlačim, niko me ne privlači!![]()
Da te upoznam?!?!?