Odugovlačenje ili ženska šuplja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

debela

Post by debela »

rashid wrote:... zenske ostaju cudo jedno veliko, jos pogotovo u danasnja doba.
sta ti ovo znaci u danasnje doba? kakve su to zene danas u odnosu na jucer?
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

debela wrote:
Starije :D
rashid

Post by rashid »

debela wrote:
rashid wrote:... zenske ostaju cudo jedno veliko, jos pogotovo u danasnja doba.
Pune su same sebe ... sve vise i vise vole kontrolu ... traze se u drustvu jer ipak su neodvisne ... a kad zagusti lupaju ko kokosi bez glave. Hoce one promjeniti svoj psihicno-bioloski odnos do okolisa ... a ne u periodu od 1000 - 2000 godina nego u 2 godine. Zna se biologija kakva je bila ... zato nikud ne zuriti i sve ce doci na svoje. Al fakat ... hoce jednakopravnost ... ccccc
debela

Post by debela »

aha, evo prepravio je post bas u skladu sa mojim ocekivanjima. jadan.. :roll:
rashid

Post by rashid »

debela wrote:aha, evo prepravio je post bas u skladu sa mojim ocekivanjima. jadan.. :roll:
ma jadan of skroz :-)

A ti kao feministicko nastrojena (koliko sam dosad primjetio) i dizes zenski rod u nebo? Niste zenske nista posebno ... koliko god su muskarci losi toliko ste i zenske.
Last edited by rashid on 09/08/2006 11:45, edited 1 time in total.
debela

Post by debela »

a jasta si nego jadan. pa pogledaj ti misljenja o zenama uopsteno. i ko sad ovdje lupa ko kokos :lol:
rashid wrote:Ma samo nek se sex-a ... to je moj moto. Zauzeta ili ne ... zenske ostaju cudo jedno veliko, jos pogotovo u danasnja doba. Pa zato je i bezveze analizirati njihova ponasanja,navike,supljiranja. Kraj krajeva su sve na neki nacin K _ _ V _ E :)
Pune su same sebe ... sve vise i vise vole kontrolu ... traze se u drustvu jer ipak su neodvisne ... a kad zagusti lupaju ko kokosi bez glave. Hoce one promjeniti svoj psihicno-bioloski odnos do okolisa ... a ne u periodu od 1000 - 2000 godina nego u 2 godine. Zna se biologija kakva je bila ... zato nikud ne zuriti i sve ce doci na svoje. Al fakat ... hoce jednakopravnost ... ccccc
rashid

Post by rashid »

debela wrote:a jasta si nego jadan. pa pogledaj ti misljenja o zenama uopsteno. i ko sad ovdje lupa ko kokos :lol:
rashid wrote:Ma samo nek se sex-a ... to je moj moto. Zauzeta ili ne ... zenske ostaju cudo jedno veliko, jos pogotovo u danasnja doba. Pa zato je i bezveze analizirati njihova ponasanja,navike,supljiranja. Kraj krajeva su sve na neki nacin K _ _ V _ E :)
Ja lupam ko horoz i volim kokosi poput tebe mirit. A horozu se zna pozicija :D
debela

Post by debela »

lupas lupas ali hajde bar si priznao :roll:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

rashid wrote:
...A horozu se zna pozicija :D

U loncu naravno, za supe :lol: :lol: :lol: :lol:
rashid

Post by rashid »

debela wrote:lupas lupas ali hajde bar si priznao :roll:
Kazu ko prizna pola mu se oprasta ... jel ti to meni oprostila. Nego kazem da sam primjetio po svima postovima od tebe da nekako feministicko si nastrojena. Ide mi samo na zivce zato sto zenske su bez mane a muskarci sve krivi za sve .... a mene je zivot obucio da je to sve kontra. Imao sam dosta cura i to mi je najvise iskustva dalo. Evo ovako sam ja dosad skuzio i da vidim tvoj "response":

Glavne opazke:

- jedna obicna malenkost jih optereti do maksimuma
- one su jednakopravne i te fazone samo za njihove koristi
- dvojna mjerila (OVO ME NAJVISE IZPIZDI)
- stvari savijaju u svoj pravac (DRESURA SVEGA I SVACEGA)
- kad joj dodze menza, bolje da joj ne prilazis (ko pitbul za kechapom)

Kao sto sam reko imao sam DOSTA :) cura ali te stvari su svima bile zajednicke ... pa eto misli jel to samo slucajnost.
car-x

Post by car-x »

rashid wrote:
Kazu ko prizna pola mu se oprasta ... jel ti to meni oprostila. Nego kazem da sam primjetio po svima postovima od tebe da nekako feministicko si nastrojena. Ide mi samo na zivce zato sto zenske su bez mane a muskarci sve krivi za sve .... a mene je zivot obucio da je to sve kontra. Imao sam dosta cura i to mi je najvise iskustva dalo. Evo ovako sam ja dosad skuzio i da vidim tvoj "response":

Glavne opazke:

Kao sto sam reko imao sam DOSTA :) cura ali te stvari su svima bile zajednicke ... pa eto misli jel to samo slucajnost.
rashomone, siroviji si od sirogriza.. ;)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Minnela wrote: jeftine,a ukusne :D
a kako se lijepe po krvnim sudovima tek da zna¹... 90% masnoæa :) :D :D :D

Ljubavne ruèkice dobije¹ veæ poslije 5-6 komada... :lol: :lol: :lol:
idic

Post by idic »

car-x wrote:
Pearl wrote:pa zato i ne priopcavaju :D:D:D
kad bi rekle da nemaju namjere nikakve znaju da bi ti muskarci odmah prestali da se trude jer nece "dobiti"... zar nije i to licemjerno? to ugadjanje samo s ciljem to get some :)
a kako bi ti zbario/la trebu?
pricas joj kako ti se na noznom palcu pojavila zanoktica pa je vec danima pokusavas iscupati.. sinoc ti nestalo paste za zube pa si skokno do piljare i umjesto paste kupio lubenicu od 9kg.. a juce te dinamo jebo na tri tiketa.. i onda si zavrsio s ekipom na pivi, ali nesto nije bas sjela najbolje, da li je obajatila piva ili je bila pretopla, sta li..

dugo se okreto prije nego sto si zaspo.. vruce, jebes ga..

i treba pane na tu pricu.. nadasve, pisne u gace od uzbudjenja..

malo morgen.. zamisli sebi jednu drugu situaciju.. dolazis na razgovor za poso.. znas koliko vrijedis i da znas da radis taj poso.. ali taj ko treba da te zaposli moze znati samo onoliko koliko mu ti kod tog prvog razgovor uspijes prezentirati.. i dzaba tebi sto si mega kompetentan i vrijedan radnik, kad se direktoru ili nekom iz perzonala nisi svidio.. tako ti je i kod cura.. kod tog nekog "prezentovanja" treba biti sto prirodniji, ali joj sigurno neces pricat kako ti oci suze kad cupas dlake s guzice..

Oplakah............ :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja imam jednu dobru drugaricu, za druženje je super prava raja, pametna, obrazovana i nadsve uspješna u svom poslu koji radi. Finansijski i materijalno dobro obezbjeđena i materijalno neovisna ( ništa ne prodajem, samo se hvalim :lol: ). Hoću da kažem da je u životu svojim radom i trudom postigla sve i može zaista biti zadovoljna svojim životom i uspjehom. S druge strane njene ljubavne veze su kriza, svaka veza je puna uzbuđenja i zapleta ko u sapunicama. Nakon izvjesnog vremena sam skontala da ona obožava da se igra sa muškarcima. Krene flert sve cvjeta na sve strane, tope se oboje od međusobne hemije koju moćeš namirisati u zraku i taman kad treba da se nešto desi ona jednostavno nestane. Čovjek onda ko sivonja navaljuje traži je, moli, cvili, plače. Ona nakon toga sasvim kul ga otpili ko zadnje smeće. Nikad nisam skontala u čemu je fol. :-?
sorge_sa

Post by sorge_sa »

pametnom je i isharet dosta !!!!..........jel' se to tako kaze? 8)
danas

Post by danas »

sorge_sa wrote:pametnom je i isharet dosta !!!!..........jel' se to tako kaze? 8)
jel' ti to iz iskustva :D :P
rashid

Post by rashid »

car-x wrote:
rashid wrote:

Glavne opazke:

rashomone, siroviji si od sirogriza.. ;)
Ma nije da sam sirov ... nego sam LUUUUD :evil:
sorge_sa

Post by sorge_sa »

danas wrote:
sorge_sa wrote:pametnom je i isharet dosta !!!!..........jel' se to tako kaze? 8)

ko se o mlijeko opece......vise puta(op.autora)......taj onda i u mlacenicu (kefir-jogurt-ab kulturu) pushe.... 8)
ztluhcs

Post by ztluhcs »

idic wrote: Nikad nisam skontala u èemu je fol. :-?
U zreloj osobi...
rashid

Post by rashid »

sorge_sa wrote:
danas wrote:

ko se o mlijeko opece......vise puta(op.autora)......taj onda i u mlacenicu (kefir-jogurt-ab kulturu) pushe.... 8)
Jel to mora sta znaciti ... jer nemogu nista sa nicim povezati. Malo to onako napisi "seljacki" za nas "seljake".
sorge_sa

Post by sorge_sa »

rashid wrote:
sorge_sa wrote:
danas wrote: jel' ti to iz iskustva :D :P

Jel to mora sta znaciti ... jer nemogu nista sa nicim povezati. Malo to onako napisi "seljacki" za nas "seljake".

Rashide......ovo ja sa tetkom Danas :D :P ......nasa interna 8)
idic

Post by idic »

ztluhcs wrote:
idic wrote: Nikad nisam skontala u čemu je fol. :-?
U zreloj osobi...
Žena ima 40 godina, ako sad nije zrela ne znam kada će biti.
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

idic wrote:
car-x wrote:
Pearl wrote:pa zato i ne priopcavaju :D:D:D
kad bi rekle da nemaju namjere nikakve znaju da bi ti muskarci odmah prestali da se trude jer nece "dobiti"... zar nije i to licemjerno? to ugadjanje samo s ciljem to get some :)
a kako bi ti zbario/la trebu?
pricas joj kako ti se na noznom palcu pojavila zanoktica pa je vec danima pokusavas iscupati.. sinoc ti nestalo paste za zube pa si skokno do piljare i umjesto paste kupio lubenicu od 9kg.. a juce te dinamo jebo na tri tiketa.. i onda si zavrsio s ekipom na pivi, ali nesto nije bas sjela najbolje, da li je obajatila piva ili je bila pretopla, sta li..

dugo se okreto prije nego sto si zaspo.. vruce, jebes ga..

i treba pane na tu pricu.. nadasve, pisne u gace od uzbudjenja..

malo morgen.. zamisli sebi jednu drugu situaciju.. dolazis na razgovor za poso.. znas koliko vrijedis i da znas da radis taj poso.. ali taj ko treba da te zaposli moze znati samo onoliko koliko mu ti kod tog prvog razgovor uspijes prezentirati.. i dzaba tebi sto si mega kompetentan i vrijedan radnik, kad se direktoru ili nekom iz perzonala nisi svidio.. tako ti je i kod cura.. kod tog nekog "prezentovanja" treba biti sto prirodniji, ali joj sigurno neces pricat kako ti oci suze kad cupas dlake s guzice..

Oplakah............ :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja imam jednu dobru drugaricu, za druženje je super prava raja, pametna, obrazovana i nadsve uspješna u svom poslu koji radi. Finansijski i materijalno dobro obezbjeđena i materijalno neovisna ( ništa ne prodajem, samo se hvalim :lol: ). Hoću da kažem da je u životu svojim radom i trudom postigla sve i može zaista biti zadovoljna svojim životom i uspjehom. S druge strane njene ljubavne veze su kriza, svaka veza je puna uzbuđenja i zapleta ko u sapunicama. Nakon izvjesnog vremena sam skontala da ona obožava da se igra sa muškarcima. Krene flert sve cvjeta na sve strane, tope se oboje od međusobne hemije koju moćeš namirisati u zraku i taman kad treba da se nešto desi ona jednostavno nestane. Čovjek onda ko sivonja navaljuje traži je, moli, cvili, plače. Ona nakon toga sasvim kul ga otpili ko zadnje smeće. Nikad nisam skontala u čemu je fol. :-?
znala sam i ja nekoliko takvih. Mozda im brzo dosade muskarci koji podju cvilit za njima :oops:

Nego Car-x me toliko nasmijao da se komiram i isponova citam njeov post :lol: Cak sam pocela citat i njegov blog :lol: , ali nemam vremena za detalje :oops:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

idic wrote:
ztluhcs wrote:
idic wrote: Nikad nisam skontala u èemu je fol. :-?
U zreloj osobi...
®ena ima 40 godina, ako sad nije zrela ne znam kada æe biti.
Pa zrela je bila odmah poslije puberteta po tom mjerilu...
debela

Post by debela »

car-x wrote:rashomone, siroviji si od sirogriza.. ;)
evo ti rasho odgovor na tvoje opaZke :-)
danas

Post by danas »

sorge_sa wrote:
rashid wrote:
sorge_sa wrote:
Rashide......ovo ja sa tetkom Danas :D :P ......nasa interna 8)
jah :D nasa interna... :D
a ja u tvoju mahalu dodjoh, a ti ni da puhnes u yoğurt :P
Post Reply