pitao bih ja tebe je li ti isto da ti u kucu gdje ti je mati i sestra - upadne bradonja sa kokardom ili bradonja sa tekbiromRamzess Veliki wrote:Ja ne volim nikakve bradonje. Meni je to sve isto.
nemoj vala ni ti baljezgat....
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pitao bih ja tebe je li ti isto da ti u kucu gdje ti je mati i sestra - upadne bradonja sa kokardom ili bradonja sa tekbiromRamzess Veliki wrote:Ja ne volim nikakve bradonje. Meni je to sve isto.
u svakom slucaju dokazani borci - razvalili su cetaljoide samo tako - a vi mozete komotno da nastavite da ih sanjate - kako ste ga oglabali kme kme posutane glave kme kme - zlocini.... ali vi ne vidite 8000 ubijenih ljudi - cak dodjete i da slavite taj zlocin... u svakom slucaju ja sam im zahvalan sto su cetaljoidi otkrili novu dimenziju rata koja se zove mubareć - strahXXS wrote:Dokazani borci za multietnicku republiku.
Branili Bosnu kao sto su cetnici branili Jugoslaviju.
Duga brada, kratke pantalonice, a pamet najkraca._mufljuz_ wrote:u svakom slucaju dokazani borci - razvalili su cetaljoide samo tako - a vi mozete komotno da nastavite da ih sanjate - kako ste ga oglabali kme kme posutane glave kme kme - zlocini.... ali vi ne vidite 8000 ubijenih ljudi - cak dodjete i da slavite taj zlocin... u svakom slucaju ja sam im zahvalan sto su cetaljoidi otkrili novu dimenziju rata koja se zove mubareć - strahXXS wrote:Dokazani borci za multietnicku republiku.
Branili Bosnu kao sto su cetnici branili Jugoslaviju.![]()
'bala te Srboslavija i Gazimestan 1989e....pitaj onaj milion "jugoslovena" sa Gazimestana gdje im je bila YUG...
to je bosanska vukojebina koja je dozvolila da ti neposteni i prljavi agentski pakaši nesmetano pobjegnu iz centralnog zatvora u sarajevu.... a ljude koji su se casno borili za opstanak drzave, bosnjaka i muslimana protjeruje - prema tome nista puno se mi ne razlikujemo od arapskih vukojebina - samo nas dijeli lokacija....registratori wrote:Oni da su pošteni i ispravni ljudi nebi većina bila protjerana iz svojih zemalja,a sad samo truju omladinu.Ovo je BIH a ne neka arapska vukojeebiina.
dovoljno je sto su posutali par cetaljskih glava da od tad i ubuduce cetaljoidi znaju sta ce im bit ako im padnu saka - i da sa njima merhametluka nema.... za to i za mokre (inkontinencijske) snove - im veliko hvala....Tutnjavac wrote:Ma ja, 200 Arapa osvojilo Vozuću i Ozren, cijela 35 divizija, 7 muslimanska i nekoliko manevarskih bataljona se kupali u Krivaji, Gostoviću i Bosni, hodali po Maglaju i čekali da premoćni Arapi oslobode državu za njih...
Četnici su se zapravo najviše i bojali mudžahida. Brate imamo slične potvrđene informacije._mufljuz_ wrote:dovoljno je sto su posutali par cetaljskih glava da od tad i ubuduce cetaljoidi znaju sta ce im bit ako im padnu saka - i da sa njima merhametluka nema.... za to i za mokre (inkontinencijske) snove - im veliko hvala....Tutnjavac wrote:Ma ja, 200 Arapa osvojilo Vozuću i Ozren, cijela 35 divizija, 7 muslimanska i nekoliko manevarskih bataljona se kupali u Krivaji, Gostoviću i Bosni, hodali po Maglaju i čekali da premoćni Arapi oslobode državu za njih...
u vise slucajeva imam potvrdjene informacije da su imali jaja tolika da su upadali u pozadinu duboko - a da nasi hadalji nisu bili u stanju da cuvaju zauzete polozaje te sa istih bjezali - na sto su ovi naravno popizdili....
Cybernetic wrote:Bila je to mahom mraka koja nije smjela nazad u maticne zemlje, a medju njima sigurno i onih koji su na taj nacin pokusavali pobjeci od bijede. Nisu sigurno dosli braniti BiH ili Bosnjake. Dosli su da sire ideologiju onih koji su ih placali. Domaci korisni idioti su stvorili mit o neustrasivim mudzahedinima, no istina je drugacija. Bili su izrazito hrabri kada je trebalo maltretirati sve one koji se nisu uklapali u njihov svjetonazor. Armija od njih nije imala nikakvu korist niti su joj bili potrebni. Nanijeli su veliku stetu i iza sebe ostavili jedan, iako marginalan, problematican pokret. To da ih je Alijica samo trpio mozete pricati maloj djeci. Umjesto politike da se sto vise Srba i Hrvata sacuva u redovima Armije, dovode se bradonje koji ulaze preko Hrvatske, sa hrvatskim ispravama sto je Franjo sigurno dobro unovcio i jos profitirao od islamskog fundamentalizma koji se navodno sirio medju bosanskim muslimanima.
Istina je da je vojnika ARBIH bilo više. Ukupan broj vojnika ARBIH je bio negdje oko 10 000- 12 000, a srba oko 6 000. Greška ovo za mudžahide. Vojnik koji se borio na ratištu u Vozućoj mi je rekao da bi ona teško pala bez njihove pomoći. Oni su izviđali teren i napravili strategiju i prvi krenuli na četničke bunkere.junior3 wrote:Sto se tice Vozuce,omjer snaga je bio daleko veci u korist armije BiH.Ona bi pala i da nije bilo tih vasih mundzosa.
ZAGORS wrote:Istina je da je vojnika ARBIH bilo više. Ukupan broj vojnika ARBIH je bio negdje oko 10 000- 12 000, a srba oko 6 000. Greška ovo za mudžahide. Vojnik koji se borio na ratištu u Vozućoj mi je rekao da bi ona teško pala bez njihove pomoći. Oni su izviđali teren i napravili strategiju i prvi krenuli na četničke bunkere.junior3 wrote:Sto se tice Vozuce,omjer snaga je bio daleko veci u korist armije BiH.Ona bi pala i da nije bilo tih vasih mundzosa.
Mozes slobodno da uduplas taj broj od 10 000-12 000 i neces pogrijesiti,a sto se tice VRS-a,taj broj je otprilike tacan.Dok su ljudi iz vrh RS-a,htjeli da brane Vozucu ona i nije pala.Ne znam tacan datum,ali 94 godine je bio napad na vozucu,sa vjerovatno istim,ako ne i vecim snagama ABiH i pale su neke kote ali su vracene,dok 95 je vecina jacih brigada povucena sa tog ratista i zamjenjena nekim koje do tada i nisu bile tu.ZAGORS wrote:Istina je da je vojnika ARBIH bilo više. Ukupan broj vojnika ARBIH je bio negdje oko 10 000- 12 000, a srba oko 6 000. Greška ovo za mudžahide. Vojnik koji se borio na ratištu u Vozućoj mi je rekao da bi ona teško pala bez njihove pomoći. Oni su izviđali teren i napravili strategiju i prvi krenuli na četničke bunkere.junior3 wrote:Sto se tice Vozuce,omjer snaga je bio daleko veci u korist armije BiH.Ona bi pala i da nije bilo tih vasih mundzosa.
Ja sam samo rekao što sam čuo od vojnika koji je bio na ratištu cijelo vrijeme.Tutnjavac wrote:ZAGORS wrote:Istina je da je vojnika ARBIH bilo više. Ukupan broj vojnika ARBIH je bio negdje oko 10 000- 12 000, a srba oko 6 000. Greška ovo za mudžahide. Vojnik koji se borio na ratištu u Vozućoj mi je rekao da bi ona teško pala bez njihove pomoći. Oni su izviđali teren i napravili strategiju i prvi krenuli na četničke bunkere.junior3 wrote:Sto se tice Vozuce,omjer snaga je bio daleko veci u korist armije BiH.Ona bi pala i da nije bilo tih vasih mundzosa.
Ti majke mi nisi pročito onu temu na koju ti dadoh link... Pa de barem osnove pofataj... El Mudžahid nije predstavljao ni 10% ukupnih snaga Armije BiH u toj operaciji, koju vode 2 korpusa (!!!) a ti pričaš da su oni napravili strategiju?! Strategije oružanih borbi donose vrhovni komandanti i politički/idejni lideri...