Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u braku si ,dolazis na sa-x gotovo svaki dani
i tu upoznas frajera/zenu s kojim/om se dobro slazete
razmijenite e mailove a potom slike i broj telefona
odlucite da izadjete na kafu ...
nakon kafe se desi ono............
e ovo mora ici na posebnu temu!!!
Murate, ja znam samo jednu curu koja se javlja ponekad na forum i koja je u Francuskoj kao i ti, mislim...
ne moze se DESIT.... to je totalno prebacivanje odgovornosti na nesto drugo...
po meni je u toj situacija skoro ocigledno da ta ozenjena/udata osoba trazi belaja...znaci svejedno je da li je sa-x, lokalni kafic, neki drugi oblik zabave, ako dovodis sebe u tu situaciju da varas, znaci da jednim dijelom to svjesno trazis....
po meni je u toj situacija skoro ocigledno da ta ozenjena/udata osoba trazi belaja...znaci svejedno je da li je sa-x, lokalni kafic, neki drugi oblik zabave, ako dovodis sebe u tu situaciju da varas, znaci da jednim dijelom to svjesno trazis....
mozda se tebi nemoze desiti,ali sam uvjeren da ima forumasa/ica kojim se to moze desiti...
ccccc crni murate, koliko sam ja puta do sada dobro se slozila sa sa-x-ovcima.. razmijenila slika, brojeva telefona, zvala, zvali oni mene.. i nista..
sve je to pitanje... ostavljas li vrata otvorena takvoj mogucnosti.. jednostavno.. ako te neko privlaci, ili trazis belaja, ili pustis kraju.. sve je pitanje izbora..
ja sam cak jednom tipu preko interneta nudila da me ozeni.... na nevidjeno..
mozda se tebi nemoze desiti,ali sam uvjeren da ima forumasa/ica kojim se to moze desiti...
nisi me razumio.... ti si napisao "NAKON KAFE SE DESI ONO".... ne moze se samo od sebe desiti...eto njih dvoje ni krivi ni duzni ONO se samo desilo...
anais_nin wrote:
nisi me razumio.... ti si napisao "NAKON KAFE SE DESI ONO".... ne moze se samo od sebe desiti...eto njih dvoje ni krivi ni duzni ONO se samo desilo...
ma nisi ti skonatala sto sam ja napiso .......prvo se upozbaju na forumu, e -mailom, telefonski i nakon pola godine blind date, odluce da se vide i da izadju na kafu....tu se jedno drugom dopadnu
i hopa la......
Murat Sabanovic wrote:
ma nisi ti skonatala sto sam ja napiso .......prvo se upozbaju na forumu, e -mailom, telefonski i nakon pola godine blind date, odluce da se vide i da izadju na kafu....tu se jedno drugom dopadnu
i hopa la......
opet ne kontas eno ti je i novalicka odgovorila....ne moze biti hopa la, eto tek tako...ne mora onda biti u pitanju onda forum...isto to ta osoba onda moze napraviti sa nekim poznanikom s kojim povremeno pije kafe, prica, razgovora, druzi se...
ali je poenta da je namjera, bubica vec bila negdje tu....
novalic wrote:to je ono sto ja velim.. ili ostavis otvorena vrata ili ne..
koliko je komada djece u prici.. uopste nije vazno..
slazem se...
dublja prica sama po sebi ne vodi nicemu...osim ako obje strane ne kontaju da vodi...
i to bas nije tacno.. kada te jedanput obuzmu osjecaju.. klinac ces ti kontati.. sve je to pitanje.. da li ces, cim osjetis da vrag nosi salu, nastaviti pricu.. ili okrenuti ledja.. sebe dovesti u situaciju.. ili ne..
a gurati limite.. da vidis.. koliko mores izdurati.. moze se osvetiti..
Murat Sabanovic wrote:
i hopa la......
opet ne kontas eno ti je i novalicka odgovorila....ne moze biti hopa la, eto tek tako...ne mora onda biti u pitanju onda forum...isto to ta osoba onda moze napraviti sa nekim poznanikom s kojim povremeno pije kafe, prica, razgovora, druzi se...
ali je poenta da je namjera, bubica vec bila negdje tu....
ma ne kontas ti
bubica se vec stvorila prilikom telefonskih razgovora i dopisivanja
novalic wrote:
i to bas nije tacno.. kada te jedanput obuzmu osjecaju.. klinac ces ti kontati.. sve je to pitanje.. da li ces, cim osjetis da vrag nosi salu, nastaviti pricu.. ili okrenuti ledja.. sebe dovesti u situaciju.. ili ne..
a gurati limite.. da vidis.. koliko mores izdurati.. moze se osvetiti..
znam, ali kako ja to vidim ta osoba je onda bila podlozna tom "obuzimanju" osjecaja vec sama od sebe...da li zbog nekog nezadovoljstva, da li zbog zelje za promjenom, nije bitno...isto to bi se moglo desiti i u prici u kafani, sa kolegom na poslu itd itd to nema veze s forumom....samo sto je s forumom sto ti kazes kad zasvrbi lakse se skloniti i ne izazivati djavla....ako ti je imalo stalo do osobe s kojom si....
to je vise pitanje odluke i karaktera osobe.. moze mi se desiti da me neko zainteresuje.. pa Boze, imam cula, oci, usi, ruke.. ali je do mene.. da razmislim.. o onome sto imam kod kuce, o sebi samoj.. i da razmislim.. sta ja hocu..
a ima i zenskih i muskih kurava.. koji jednostavno love.. i izvan sezone
Murat Sabanovic wrote:ma ne kontas ti
bubica se vec stvorila prilikom telefonskih razgovora i dopisivanja
e vidis da je ta situacija, i da sam ja bilo ta osoba koja je udata, ili ona druga van okvira tog braka, ta kafa se ne bi ni desila...
a recimo u braku nisi bas zadovljna
trebaju ti promjene , a ne mozes s covjekom....
prije par godina ja bila jedna reportaza gdje je jedan covjek prevario zenu nakon 26 godina braka.on voli svoju zenu vise nego sebe ,ali sekretarica mlada i zgodna i bummm
klasicne muske reakcije.. naravno, mlada i zgodna sekretarica 25 godina mladja.. ludo se zaljubila u tipa od v+50... i za tri godine ga zamijenila.. za drugog sa vecim--- slajbokom
Murat Sabanovic wrote:
a recimo u braku nisi bas zadovljna
trebaju ti promjene , a ne mozes s covjekom....
pa zapitala bih se sto nisam zadovljna...i probala to promjeniti zajedno sa muzem...a ako ni to ne ide, i dalje me muci "buba", onda bih trazila da se rastanemo na neki probni period, svako na svoju stranu, da skontamo da li taj brak vrijedi spasavati ili ne....
prevara mi bas i ne bi bila na top listi mogucih nacin da popravim svoj zivot i "osvjezim" svoj brak pogotovo ne nesto sto bi se moglo izroditi u vambracnu vezu
i ne, nije u pitanju moralisanje...nego brak je ionako tezak i komplikovan sam po sebi, ako vec imam problema u njemu zar da stvaram jos vece?