ma ja moram prvo haremlije svoje da regulisemLace wrote:ma to ti kazem...mada oni od 24 znaju biti itekako "zreli" za nas koje se vrtimo oko 30...al ne znam za stidljivka
a za stidljivog ce se vec neka naci, evo chupke
ma ja moram prvo haremlije svoje da regulisemLace wrote:ma to ti kazem...mada oni od 24 znaju biti itekako "zreli" za nas koje se vrtimo oko 30...al ne znam za stidljivka
Pa punoljetan je bona, sta fali.danas wrote:bjezi ba, pa nisam pedofil![]()
mogu mu mama bit...![]()
![]()
![]()
Ja imam jednog prisutnog, jednog odsutnogdanas wrote: ma ja moram prvo haremlije svoje da regulisempa onda sta ostane
![]()
a za stidljivog ce se vec neka naci, evo chupkevolontira
naravno..ko (ni) jacHupjahalic@ wrote:Ja imam jednog prisutnog, jednog odsutnogdanas wrote: ma ja moram prvo haremlije svoje da regulisempa onda sta ostane
![]()
a za stidljivog ce se vec neka naci, evo chupkevolontira
![]()
, taman bi mi valj`o kakav da je plah
i naravno
prisutan.
![]()
![]()
P.S. Ja se jos ne vrtim oko trice.![]()
ja ga znam prepoznati...po frizurici...a vi se snalazitedanas wrote:lacika
placamo ja i chupka u devizama informacije za eduane bi da imamo bliske susrete trece vrste
a i bojimo se za licnu sigurnost
imas li kakav info![]()
![]()
![]()
da znamo od koga da bjezimo u gradu
![]()
![]()
Ako to ne regulisemo prije mog odlaska onda cu morati sacekati sa odmorom.danas wrote:pa daj opis frizuriceda znamo sta ide pod radar
ha jacHupjahalic@ wrote:Ako to ne regulisemo prije mog odlaska onda cu morati sacekati sa odmorom.danas wrote:pa daj opis frizuriceda znamo sta ide pod radar
![]()
Ma stidljivi je vec rezervisao jedno mjesto...Lace wrote:stidljivi...sve je protiv tebe...ona bi nekog ex-.... a ti tek zapocinjes karijeru...u juniorima
Samo poslusaj moj savjet u vezi pljuvanja i okrecanja na stranu kad ugledas crnog macora i nece bit` problema (tako kazudanas wrote: ha ja![]()
mene saljes prvo u izvidnicu, da vidis hocu li prezivjetipa oda ti na gotovo dolazis
al' kako cu prepoznat crnog macoracHupjahalic@ wrote:Samo poslusaj moj savjet u vezi pljuvanja i okrecanja na stranu kad ugledas crnog macora i nece bit` problema (tako kazudanas wrote: ha ja![]()
mene saljes prvo u izvidnicu, da vidis hocu li prezivjetipa oda ti na gotovo dolazis
).
![]()
prepoznat ce on tebedanas wrote:al' kako cu prepoznat crnog macoracHupjahalic@ wrote:Samo poslusaj moj savjet u vezi pljuvanja i okrecanja na stranu kad ugledas crnog macora i nece bit` problema (tako kazudanas wrote: ha ja![]()
).
![]()
![]()
to je problem![]()
![]()
![]()