Ko izdaje dozvole?HAVANA wrote:Dozvola i musterije.calculator wrote:Šta je sve potrebno za privatno groblje na kojem bi se vršio javni ukop?
Odgodite umiranje za neka bolja vremena
-
calculator
#26 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena
- red evil
#27 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena
HAVANA wrote:Nek me spale i prospu sa vidikovca.Najeftinije im je, a mene boli kita.Jebo vas tema,cuj odgodite,nisam ni planiro.
Tako neki čovjek nešto bilo, ne znam šta tačno i govore mu što ovako radiš to, ne valja to, u vezi drugog svijeta i čovjek mu kaže ako im se ne sviđam nek' me vrate.
@calculator lako ćeš za dozvolu ali valja naći mušterije, sumnjam da iko želi
- HAVANA
#28 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena
Jarane,ako ti treba stan,auto,zemlja,kuca,radnja...tu sam,sa grobljima sam tanak.calculator wrote:Ko izdaje dozvole?HAVANA wrote:Dozvola i musterije.calculator wrote:Šta je sve potrebno za privatno groblje na kojem bi se vršio javni ukop?
- HAVANA
#29 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena
Ha ja.red evil wrote:HAVANA wrote:Nek me spale i prospu sa vidikovca.Najeftinije im je, a mene boli kita.Jebo vas tema,cuj odgodite,nisam ni planiro.![]()
![]()
![]()
![]()
Tako neki čovjek nešto bilo, ne znam šta tačno i govore mu što ovako radiš to, ne valja to, u vezi drugog svijeta i čovjek mu kaže ako im se ne sviđam nek' me vrate.![]()
@calculator lako ćeš za dozvolu ali valja naći mušterije, sumnjam da iko želi![]()