Odgodite umiranje za neka bolja vremena

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

calculator

#26 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena

Post by calculator »

HAVANA wrote:
calculator wrote:Šta je sve potrebno za privatno groblje na kojem bi se vršio javni ukop?
Dozvola i musterije. :lol:
Ko izdaje dozvole?
red evil

#27 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena

Post by red evil »

HAVANA wrote:Nek me spale i prospu sa vidikovca.Najeftinije im je, a mene boli kita.Jebo vas tema,cuj odgodite,nisam ni planiro.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Tako neki čovjek nešto bilo, ne znam šta tačno i govore mu što ovako radiš to, ne valja to, u vezi drugog svijeta i čovjek mu kaže ako im se ne sviđam nek' me vrate. :mrgreen:

@calculator lako ćeš za dozvolu ali valja naći mušterije, sumnjam da iko želi :mrgreen: :mrgreen:
HAVANA

#28 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena

Post by HAVANA »

calculator wrote:
HAVANA wrote:
calculator wrote:Šta je sve potrebno za privatno groblje na kojem bi se vršio javni ukop?
Dozvola i musterije. :lol:
Ko izdaje dozvole?
Jarane,ako ti treba stan,auto,zemlja,kuca,radnja...tu sam,sa grobljima sam tanak. :D
HAVANA

#29 Re: Odgodite umiranje za neka bolja vremena

Post by HAVANA »

red evil wrote:
HAVANA wrote:Nek me spale i prospu sa vidikovca.Najeftinije im je, a mene boli kita.Jebo vas tema,cuj odgodite,nisam ni planiro.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Tako neki čovjek nešto bilo, ne znam šta tačno i govore mu što ovako radiš to, ne valja to, u vezi drugog svijeta i čovjek mu kaže ako im se ne sviđam nek' me vrate. :mrgreen:

@calculator lako ćeš za dozvolu ali valja naći mušterije, sumnjam da iko želi :mrgreen: :mrgreen:
Ha ja. :lol: Nece se on njima prilagodjavat.
Post Reply