malo si ti buraz pretjero i sa navijacima. pitam te ja: kolko bi bilo na kosevu ljudi da se eto prekosutra igra protiv moldavije?shadow wrote:evo sve mi suze niz ledja, ko ga jebe ba..ponio se ko prava pickica nekoliko puta, gledas ga u nedjelju u bundes ligi kako trci milion na sat a onda par dana kasnije dodje na kosevo i ne moze meda s kasikeyopa wrote: Plakaćemo mi za Hasanomprevise je kalkuliso, nek odjebe..njegov kvalitet nije sporan ali je picka u dushi, papuchar i ljigavac.
I kakve veze ima to ko sjedi u foteljama ns-a, pa valjda treba da igra za nas navijace i za grb ove jadne drzave a ne za njih jebo im ja mater lopovsku. I nas dodje 40 milja na kosevo da gledamo repku, znaci li to da se slazemo sa onim sto rade ovi iz ns-a, jel to njima dajemo podrsku svojim dolaskom na tekmu ili jednostavno bodrimo reprezentaciju??
uglavnom, nek je otisho, sad vise nece biti hocu-necu, zna se da ga nema i vozdra.
sjeti se ranijih utakmica(tipa litvanija). ja mislim da je ovo najvise doslo radi francuza, henrya, galasa, vijere...
probajte se samo sjetiti igraca koji su trebali da budu u srijedu navece na kosevu da brane boje bih. ima citava ekipa. sad im se i hasan pridruzio. milion % sam siguran da je ta nesudjena ekipa daleko bolja od ove sudjene!
i garantujem ti da ce vrijeme pokazat kolko je hasan bio u pravu i plakacemo za njim i mislim da ce ga sad kad je odusto od repke narod vise postovati nego dok je igro.