mogu ga privesti, da ce ga pritvoriti nece, da ce lezati nece, da ce platiti odstetu hoce...mada bi ja solidarno tuzio za odstetu i televiziju pink, posto se desilo u sklopu njihove emisije i programa, a i lakse je naplatiti:)
eto ukratko:)
Ode Maca u pritvor
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
o cemu ti tocico x wrote:pa nije jedini i sad je to ok sto nije jedini jel?pici wrote: ,privuci paznju na sebe na emisiju(pa nije on jedini koji to radi tako,ima primjera po tabloidima i TV koliko hoš).
ima ih i u crnoj hronici sto siluju djecu,pa hajmo i mi,necemo biti jedini,sta ima veze,
ima hina još kolko hoš
-
piskerernest
nokia6170 wrote:mogu ga privesti, da ce ga pritvoriti nece, da ce lezati nece, da ce platiti odstetu hoce...mada bi ja solidarno tuzio za odstetu i televiziju pink, posto se desilo u sklopu njihove emisije i programa, a i lakse je naplatiti:)
to se desilo kada je maca radio na obn-u.
- nokia6170
pa dobro pink ili obn, svejedno...bitna je sustina:)piskerernest wrote:nokia6170 wrote:mogu ga privesti, da ce ga pritvoriti nece, da ce lezati nece, da ce platiti odstetu hoce...mada bi ja solidarno tuzio za odstetu i televiziju pink, posto se desilo u sklopu njihove emisije i programa, a i lakse je naplatiti:)
to se desilo kada je maca radio na obn-u.
-
Nele
mislim da maca nece nesta platiti veliku kaznu za to ako je bude uopse placao
jedno je uraditi nesto a drugo je nekome platit da(dobrovoljno) to uradi a to je zakon propisao (ako se neveram )
samo neznam zasto ta zene netuzi i onoga sto je je uhvatio za guzu a ne samo macu
ps bolje da je te pare sto placa advokata (ako ga placa ili ga placa hayat jer se tako prica) nasla 3-4 lika isprebijala macu i mirna bosna (da se desilo mojoj mami ja bih tako postupio )
jedno je uraditi nesto a drugo je nekome platit da(dobrovoljno) to uradi a to je zakon propisao (ako se neveram )
samo neznam zasto ta zene netuzi i onoga sto je je uhvatio za guzu a ne samo macu
ps bolje da je te pare sto placa advokata (ako ga placa ili ga placa hayat jer se tako prica) nasla 3-4 lika isprebijala macu i mirna bosna (da se desilo mojoj mami ja bih tako postupio )
- Orhanowski
Ako to urade, onda stvarno neka sve ide u PM. Onakvog umjetnika, onakvog zabavljaca, onakvu intelektualnu i moralnu gromadu oni hoce u zatvor da strpaju. Sad se ja pitam: Pa gdje ide ovaj svijet???