posto kafa i pivo medju danasnjom omladinom izgleda vise ne pale:sta je sa zajednickim spricanjem, heroinom, kokom...nudim i to, samo se javite da se druzimo
Odakle tipkate?
-
ena78
@ spongebog....i tebi vala ne moze niko ugoditi
eto ja ponudi pivu sta se bunis? Pusti mladju raju...mi matori znamo sta je kafa i piva a s tim i uzivanje...A docu i ja u taj Amsterdam...samo da se nakanim kartu kupiti...Imam cak i smjesta dzabole...I da...zadovoljit cu se sa pivom 
-
spongebob
ama nisam iz Amsterdamaena78 wrote:@ spongebog....i tebi vala ne moze niko ugoditieto ja ponudi pivu sta se bunis? Pusti mladju raju...mi matori znamo sta je kafa i piva a s tim i uzivanje...A docu i ja u taj Amsterdam...samo da se nakanim kartu kupiti...Imam cak i smjesta dzabole...I da...zadovoljit cu se sa pivom
sta mladja raja? Meni je tek trideset i jedna
-
ena78
Hhahahah, e majke mi uljepsa mi dan
Ova hladna kafa mi sad jos ukusnija, sad cu zapaliti od srece
Cuj kaze tek 31:) pa onda se ja nemam sta zaliti, a samo kukam da su godine pritisnule
A ima li kriza 30tih ili su prosle
To je kod vas zeznuto kad vas spopadne! Dobro, prznaj da smo ipak generacija sto zna za uzivanje, finu mjuzu, gitaru, derneke, druzenje, salu...??!! Ova nova raja ili se drogira ili se bakce samo sa ovim novim tehnoligijama....mada ne zelim generalizovati...ali ko jos igra kadije, klikera, planova....odo ja s teme, udarila mi kafa u glavu
Elem, ja cu ipak u Amsterdam 
A ima li kriza 30tih ili su prosle