hei hei
ljudi, danas +10, otopilo se sve, nista lopatanje ni struganje
malo shopping, radnje, guzva svugdje, na cestama najvise ...
inace, ona norveska cura sa silke
a jeste puhalo

ElDzidziIbnDzo wrote:Ima li kakvih snizenja gdje ili da cekam do januaraGarderobe kakve dobre,HH,Bergans i sl.
Kontam otici do Vestby-a,u onaj Norge outlet.
Ja ih sad nadjoh i skuplje ako hocesElDzidziIbnDzo wrote:Ja obilazio ovaj XXL na Alnabru i nekadasnji Smart,nista posebno. Bio u SWE prije 3 dana,tamo nasao jednu jaknu za 999kruna,i zeznuh se sto je ne uzeh.
Ganjam da mi je one HH cizme uzeti,ali od kad znam za sebe ne spada im cijena ispod 1300 kr.
Keiko wrote:Ja ih sad nadjoh i skuplje ako hocesElDzidziIbnDzo wrote:Ja obilazio ovaj XXL na Alnabru i nekadasnji Smart,nista posebno. Bio u SWE prije 3 dana,tamo nasao jednu jaknu za 999kruna,i zeznuh se sto je ne uzeh.
Ganjam da mi je one HH cizme uzeti,ali od kad znam za sebe ne spada im cijena ispod 1300 kr..
fantom slobode wrote:Kupite i posaljite covjeku, vi ste puni para....sta ste se stisli...Sve se dobro zivi, a prate se snizenja...kako to Zzzvizzz, on od cinkanja ima za sve, osim za radnu sobu...Ebi ga, Danac je, mozda je to razlika...![]()
![]()
pa zato vam ja i govorim, ponudite, kao to je nesto za vas...tih nesto malo eura ili kruna...spremite u paket i posaljete, vidis da ce mu valjati. Eto postarina na njegov racun.Keiko wrote:Pa nisam ponudila da mu ih kupim, vec samo da ga 'utjesim' da moze uvijek bit' i gore.![]()
Inace HH mi je odlicna marka i sve njihovo sto imam stvarno vrijedi svaki cent.
Zer on ne zivi negdje u Skandinaviji? Da saljem humanitarnu za Norvesku?fantom slobode wrote:pa zato vam ja i govorim, ponudite, kao to je nesto za vas...tih nesto malo eura ili kruna...spremite u paket i posaljete, vidis da ce mu valjati. Eto postarina na njegov racun.Keiko wrote:Pa nisam ponudila da mu ih kupim, vec samo da ga 'utjesim' da moze uvijek bit' i gore.![]()
Inace HH mi je odlicna marka i sve njihovo sto imam stvarno vrijedi svaki cent.