Šta se desiloprleitihi wrote:mrsko mi otvarati drugu..ali red bi bio da fićifirić koji mi je obrisao temu kaže zašto je to uradio!
OČI ŠIROM ZAVORENE - zaoprave!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
penzioner
Debela, uz svo dužno poštovanje, ne vidim potrebu odgovarati na pitanja koja su ... bezzze.debela wrote:... penzija, bar sam od tebe ocekivala odgovor jer ti je 'lazno moralisanje' postala uzrecica.
debela wrote:a molim vas sta bi to bilo lazno moralisanje na ovoj temi?
nekoliko zena (da li je to razlog mozda?) je iznijelo misljenje o ovoj vrsti zabave koje je, eto, negativno. i onda uslijedi salva uvreda na njihov racun.
najstrasnije mi je vidjeti kako lose misljenje muskarci imaju o zenama iako se sami smatraju naprednim primjercima svog roda.
Ljubi peMzija!
-
photo
kome se ide, neka ide. kome se ne ide na ovakve zabave, neka sjedi kuci i radi sta hoce. sve dok je dobrovoljno, nemam nista protiv. a price o traffickingu i prostituciji treba dokazati. uostalom, prostituciju bi trebalo legalizovati. zabog samih prostituki jer bi bile bolje zasticene, ne bi bile maltretirane, znale bi svoja prava i svima bi bilo lakse. nije pitanje da li je sve to moralno, vec da li se neko moze zastititi od zlostavljanja.
-
penzioner
Nema ovdje riječi o zlostavljanju, halo, pa otvoreno se reklamiraju, otvoreno se druže, otvoreno pričaju o tome (naravno javne ličnosti koje tamo idu šute). Kakav ba trafficking, ovdje je sve na nivou, ne zaboravite da su gosti UGLEDNE EDUKOVANE LIČNOSTI IZ SVIH SFERA ŽIVOTA i muški i ženski, i sve se zna, sve se vidi. Policija da ima potrebu dokazati da je kupleraj ili sl., zabranili bi. Ali nema! Nema, jer ljudi uživaju MEĐU SOBOM!
Žene koje dolaze tamo, dolaze jer im je ćejf. Zar je tako teško prihvatiti da i žena zna uživati

Žene koje dolaze tamo, dolaze jer im je ćejf. Zar je tako teško prihvatiti da i žena zna uživati

-
photo
halo, to sam i rekao. ako su tamo svjesno i dobrovoljno, neka se guze. i ja bih se uclanio, samo nema gdjepenzioner wrote:Nema ovdje riječi o zlostavljanju, halo, pa otvoreno se reklamiraju, otvoreno se druže, otvoreno pričaju o tome (naravno javne ličnosti koje tamo idu šute). Kakav ba trafficking, ovdje je sve na nivou, ne zaboravite da su gosti UGLEDNE EDUKOVANE LIČNOSTI IZ SVIH SFERA ŽIVOTA i muški i ženski, i sve se zna, sve se vidi. Policija da ima potrebu dokazati da je kupleraj ili sl., zabranili bi. Ali nema! Nema, jer ljudi uživaju MEĐU SOBOM!
Žene koje dolaze tamo, dolaze jer im je ćejf. Zar je tako teško prihvatiti da i žena zna uživati![]()
-
freak_with_a_laptop
penzioner wrote:Nema ovdje riječi o zlostavljanju, halo, pa otvoreno se reklamiraju, otvoreno se druže, otvoreno pričaju o tome (naravno javne ličnosti koje tamo idu šute). Kakav ba trafficking, ovdje je sve na nivou, ne zaboravite da su gosti UGLEDNE EDUKOVANE LIČNOSTI IZ SVIH SFERA ŽIVOTA i muški i ženski, i sve se zna, sve se vidi. Policija da ima potrebu dokazati da je kupleraj ili sl., zabranili bi. Ali nema! Nema, jer ljudi uživaju MEĐU SOBOM!
zasto?
-
Svemirski_Jebach
14penzioner wrote:Joj Friki bona, koliko je tebi godina
-
Svemirski_Jebach
ako su ono na ranijim slikama casne sestre...onda je prle pitt.

-
Svemirski_Jebach
pitt wrote:ovu uvredu samo krv moze opratiSvemirski_Jebach wrote:ako su ono na ranijim slikama casne sestre...onda je prle pitt.![]()
-
Šandor
E svašta.Svemirski_Jebach wrote:ovakve stvari su postojale dok je svijeta i vijeka...i uvijek su se jedni provodili, jeli prepelicija jaja, kavijar i pili sampanjaci najbolja vina, dok su drugi umirali od gladi.Hierarchia wrote:Tema je isuvise dosadna i glupa e da bi zahtijevala neku siru opservaciju, ali je dobar pokazatelj nacina na koji pomodnost mijenja svijest ljudi. Radi se o klasicnoj vrsti pomodnosti i bizarnog nacina da se ispolji dokolica bogatasa i prominenata. Cak je u tome svemu nesto morbidno (a nije atmosfera iz prica E. A. Poea
) - dok jedan dio svijeta (valjda oni probrani
) svoj novac trosi na ovakve "manifestacije" jer se time potencira razlicitost, valjda
), drugi umiru od gladi, ma koliko zgodni i lijepi bili. Obrnuto postavljena teza glasi - nije kljucno imati dobro tijelo (sise,dupe &co) nego lovu.
Ako me pitas je li to u redu, (iako mislim da je pitanje bespredmetno) eci cu ti da se apsolutno slazem da nije u radu i da ce se svakome vratiti sto se posijao.
Hajd što ovo napisa....mnogi koji su isfrustrirani ovako razmišljaju....ali što si kontradiktoran
Odlučit ćeš se valjda jednom. Prije nego što ti se vrati.
------------------------------------------------------------------------------
Uvijek me iznenade pojedine stare forumašice koje se zgražavaju na ovakvim temama jer znam da imaju barem 7-8 kuka više od mene. Mislim halo ba, pričaju priču u koju sam presto vjerovat sa 15 i po.....a postala mi sumnjiva sa 12 i po.
Pokušavam da zamislim koliko vam muškarac mora slagati da bi završio s vama u krevetu.
-
Svemirski_Jebach
ti vjeruj sta hoces...ko guzi guzi, ko ne guzi drkaŠandor wrote:E svašta.Svemirski_Jebach wrote:ovakve stvari su postojale dok je svijeta i vijeka...i uvijek su se jedni provodili, jeli prepelicija jaja, kavijar i pili sampanjaci najbolja vina, dok su drugi umirali od gladi.Hierarchia wrote:Tema je isuvise dosadna i glupa e da bi zahtijevala neku siru opservaciju, ali je dobar pokazatelj nacina na koji pomodnost mijenja svijest ljudi. Radi se o klasicnoj vrsti pomodnosti i bizarnog nacina da se ispolji dokolica bogatasa i prominenata. Cak je u tome svemu nesto morbidno (a nije atmosfera iz prica E. A. Poea
) - dok jedan dio svijeta (valjda oni probrani
) svoj novac trosi na ovakve "manifestacije" jer se time potencira razlicitost, valjda
), drugi umiru od gladi, ma koliko zgodni i lijepi bili. Obrnuto postavljena teza glasi - nije kljucno imati dobro tijelo (sise,dupe &co) nego lovu.
Ako me pitas je li to u redu, (iako mislim da je pitanje bespredmetno) eci cu ti da se apsolutno slazem da nije u radu i da ce se svakome vratiti sto se posijao.
Hajd što ovo napisa....mnogi koji su isfrustrirani ovako razmišljaju....ali što si kontradiktoran
Odlučit ćeš se valjda jednom. Prije nego što ti se vrati.![]()
------------------------------------------------------------------------------
Uvijek me iznenade pojedine stare forumašice koje se zgražavaju na ovakvim temama jer znam da imaju barem 7-8 kuka više od mene. Mislim halo ba, pričaju priču u koju sam presto vjerovat sa 15 i po.....a postala mi sumnjiva sa 12 i po.
Pokušavam da zamislim koliko vam muškarac mora slagati da bi završio s vama u krevetu.