Obračun u Ferhadiji

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Miki123

#26 Re: Obračun u Ferhadiji

Post by Miki123 »

melac wrote:
Pera Trta wrote:
melac wrote:Ma i oni su miševi, samo siću gledaju opalit po fenjeru. Meni neki dan u parku kod Centralne Banke, opucali kaznu od 200 KM što sam popio dva gutljaja pive.
Ali mi je najsmješnije što su oni nama uletili sa full opremom, to pancirke, duge cijevi, šljemovi, pištoljčine svakakvih kuraca navaljli na sebe, da bi studentu naplatio kaznu od 200 KM radi dva gutljaja piva. :)
Ne kontam, zašto su te kaznili što si pio pivo? :?
Da nije možda uveden šerijatski zakon, a da ja to ne znam? :shock:
Ne znam da li je uveden šerijat, ali je zabranjeno konzumiranje alkohola na javnom mjestu, tako mi je barem ovaj SAS-ovac reako što me morao s full opremom doći i utefteriti za 200 KM, ko da Bin Ladena hvata a ne jebenu sutentariju. Smiješno.
Ih, odavno je to. Mene su uhvatili prošle godine, ali kad mi je došo prekršajni nalog ja zahtijevao sudsko odlučivanje, ali poziv od suda nikad nije došo. Čini mi se da je zastarni rok 1 godina, tako da imam još2 mjeseca do zastare :D
zonbirile

#27 Re: Obračun u Ferhadiji

Post by zonbirile »

odron je u Alipašinoj ulici,kada iz Bičakčića i kina Bosna izađe "omladina" i pijana riče po ulici u 2-3 noću.Drot koji čuva Tihića ni da izađe,ko šugav pas se zatvori u kiosk.Idiot znam da nije njegovo da interveniše,ali bar da nazove patrolu.
melbaa

#28 Re: Obračun u Ferhadiji

Post by melbaa »

gumifufna wrote:Ne treba nama policija,nama treba zakon koji ce to urediti.Mi imamo dobru policiju sve urede sto im se naredi.E sad ako policija na svoju ruku privede nekog kriminalca.taj bude prije na slobodi nego sto se policija vrati na svoj reon.Zato treba samo zakon i jako tuzilastvo koje ce ove kriminalce trpati u zatvor a ne pustati na slobodu
Ma sta ce ti zakon ako ga se ne sprovodi. Imamo toliko zakona koje su samo mortvo slovo na papiru.
Treba nam zakon i sistem koji ce da funkcionise i sprovodi u zivot te zakone.
simpozijum delirijum

#29 Re: Obračun u Ferhadiji

Post by simpozijum delirijum »

namece ta medjunarodna zajednica neka glupa pravila za BiH , a ja sam vidjeo kako oko Frankfurtske zeljeznicke stanice patroliraju sa pancirima i dugim cijevima Njemacki drotovi u oklopnom kombiju
vidjeh u Holandiji ( Amsterdam) kako nemilosrdno Holandski specijalci tuku usred biijela dana dilere heroina ( grozno! jer specijalac opalio frajera cizmom u glavu i krvi na sve strane !, ne znam da li je frajer i prezivio jer je pokusao potegnuti noz na policajca ) i pred ocima stotina turista
sta Sarajevski specijalci cekaju ?
demokratija ?
sa gangsterima nema demokratije !
zonbirile

#30 Re: Obračun u Ferhadiji

Post by zonbirile »

ma ovako svima fino.Drotovi prebiju kakvog jetima,kriminalci kolo vode,vođe pljačkaju,a raja-pa ko preživi pričaće.
Post Reply