Obozavanje ženskih stopala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- irac300
#176 Re: Obozavanje ženskih stopala
Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish. 
- madesa
#177 Re: Obozavanje ženskih stopala
sve si rekaoirac300 wrote:Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish.
-
krater
#178 Re: Obozavanje ženskih stopala
madesa wrote:sve si rekaoirac300 wrote:Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish.
-
ado_sar
#179 Re: Obozavanje ženskih stopala
jbg, sve je u detaljima, ista stvar je i sa rukama, prstima, noktimairac300 wrote:Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish.
- _mufljuz_
#180 Re: Obozavanje ženskih stopala
neki dan sam radio sa jednom svabicom - stvarno je straota dobra i bila je u papucicama e malo je reci da dugo nisam vidio ruznije iscupanije nokte...ja ne znam sta je ono pa do u meso ih pocupa bogte
uglavnom - pokvarilo mi je umjetnicki dojam
uglavnom - pokvarilo mi je umjetnicki dojam
-
ado_sar
#181 Re: Obozavanje ženskih stopala
Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksini
briga me sto su peksini, nego mi zao sigurice 
- madesa
#182 Re: Obozavanje ženskih stopala
je li bar foot dobar bioado_sar wrote:Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksinibriga me sto su peksini, nego mi zao sigurice
- dulekrele
#183 Re: Obozavanje ženskih stopala
ne lozim se ali je lijepo vidjeti zensko sa lijepim stopalima 
- _mufljuz_
#184 Re: Obozavanje ženskih stopala
mozda je mislila da ti godi da te lozi da joj bazde nogeado_sar wrote:Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksinibriga me sto su peksini, nego mi zao sigurice
- madesa
#185 Re: Obozavanje ženskih stopala
da znas da i to ide u fetish_mufljuz_ wrote:mozda je mislila da ti godi da te lozi da joj bazde nogeado_sar wrote:Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksinibriga me sto su peksini, nego mi zao sigurice
![]()
- amaretto
#186 Re: Obozavanje ženskih stopala
Održavana sexy stopala. Top !

- Stoner
#187 Re: Obozavanje ženskih stopala
Svi koji kažu da su im ženska stopala nebitna nadam se da će nekad doći u priliku da masiraju ovakve papke

A ovo bi cuclao dok mi jezik ne utrne

A ovo bi cuclao dok mi jezik ne utrne

-
Nadzorna_ploca
#188 Re: Obozavanje ženskih stopala
cuj obozavanje, rodila mati obozavatelja.
- avetinja
#190 Re: Obozavanje ženskih stopala
Nokti se lakiraju, a noge se ne peru.
-
swanfilter
#191 Re: Obozavanje ženskih stopala
Jel tema o lakiranju ili o stopalima? Madesa, izvini, al tvoja nisu vrijedna ovolikih slika. O cuclanju istih da ne govorim. Sorry ...
- avetinja
#193 Re: Obozavanje ženskih stopala
Šteta što se ne može prenijeti i miris nogu putem interneta, vjerujem da bi doživljaj bio potpun. 
- AstorH
#194 Re: Obozavanje ženskih stopala
Toliko toga lijepog na zeni, a oni nasli stopala. Cc
- Dr Kova
#196 Re: Obozavanje ženskih stopala
madesa wrote:ima li nas jos
ima ima
-
Alkos
#197 Re: Obozavanje ženskih stopala
Nisam od onih koji će cuclat stopala, svršavat na njih, obožavat ih, ali vidjeti lijepa ženska stopala, "očuvana i održavana", njegovana... Odraz kulture i higijene. Kao i zubi, ruke i slično! Volim ljeto jer odmah vidim s kim imam posla
Može u faci biti avion, ali džaba sve ako nisu nožice uredne. Ružno je i na muškarci vidjeti otpale nokte, plave nokte, neodrezane, prljave, fuj...
Ljepota vidjeti ovo ispod.

Može u faci biti avion, ali džaba sve ako nisu nožice uredne. Ružno je i na muškarci vidjeti otpale nokte, plave nokte, neodrezane, prljave, fuj...
Ljepota vidjeti ovo ispod.

- Jstat
#199 Re: Obozavanje ženskih stopala
Čisto da se zna:
Osobe za koje se zna da su imali/imaju feet fetish:
Quentin Tarantino,
Andy Warhol,
Fjodor Dostojevski,
Dita Von Teese,
Elvis Presley,
Giacomo Casanova,
David Boreanaz,
Johann Wolfgang von Goethe
IMA NAS JOŠ
Osobe za koje se zna da su imali/imaju feet fetish:
Quentin Tarantino,
Andy Warhol,
Fjodor Dostojevski,
Dita Von Teese,
Elvis Presley,
Giacomo Casanova,
David Boreanaz,
Johann Wolfgang von Goethe
IMA NAS JOŠ
- Zeljoooo
#200 Re: Obozavanje ženskih stopala
U mene jedna cura imala 6 prstiju na nogama.