Narod se ne buni, znaci da pare trosi na najbolji moguci nacin. Ja ne vidim koji je problem tu.micki125 wrote:pa šta ako je legalno izabran, to ne znači da je ilidža postala njegova prćija i da naše pare može trošiti kako hoće.JoseMujica wrote:_Reds_ wrote:Nije Senaid Memic kriv za to, i 7.000 ovaca koje glasaju za njega. Krivo je preostalih 52.000 hiljade gradjana Ilidze sa pravom glasa.tačno
i ne sporim legalnost njegovog izbora niti njegov legitimitet kao načelnika...svaka mu čast na pobjedi kada je čak i njegova Općinski odbor SDA bio protiv njega, ali to samo pokazuje koliko nam je narod nepismen, siromašan, naivan i potkupljiv i da danas ratni profiteri vladaju.
Ali isto tako imam pravo na svoje mišljenje o tom liku pošto znam koja je sirotinja bio prije rata, šta je radio pred rat i kako se ispalio u ratu i vratio nakon rata kao dingospo i instaliran u MPRI. Mogu izabrati Senaida i za predsjednika države, al za mene nikad neće biti ništa više od običnog šupka koji se obogatio u ratu, na tuđoj muci, dok je narod ginuo.
Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
- TurioSamGa
#26 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
-
JKG
#27 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Izvinjavam se.FOČANSKI PROPISI wrote:Ako želiš moje mišljenje o Sena(h)idu Memiću,imaš ga na zabranjenoj temi "SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO".JKG wrote: O cemu Ti???
Ko Ti daje za pravo da nekom sugerises takve gluposti???
Legalnost izbora ne znaci i sposobnost, sreca da nije nacelnik opcine u kojoj zivim!!!
Vocnjak je zasadjen za vrijeme njegovog prethodnog mandata!
Drzi se ti svoje rute Jelec-Bec!
Međutim,mi moramo biti i legalisti i uvažavati mišljenje većine.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#28 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
_Reds_ wrote:Nije Senaid Memic kriv za to, i 7.000 ovaca koje glasaju za njega. Krivo je preostalih 52.000 hiljade gradjana Ilidze sa pravom glasa.
- FOČANSKI PROPISI
#29 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Voćnjak je obnovljen.Šta sada?
- FOČANSKI PROPISI
#30 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Ima nešto zanimljivo i genijalno vezano za voćnjak.micki125 wrote:da, maloprije viđoh. ništa, čekamo da rode pa da prvimo pekmez. do slijedećeg idiotizma, a poznavajući uzoritog nećemo dugo čekati.
Kad su ljetos pitali autora zašto se voćke ne zalijevaju on je onako šeretski odgovorio:
"Zar nije jeftinije posaditi nove?"
Dokle će to tako ?
- starii
#31 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
hocel dogodine tikve saditi 
- FOČANSKI PROPISI
#32 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Hoće i od glavu nam ih razbijati!starii wrote:hocel dogodine tikve saditi
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#34 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
nemoj tako micki125...pa Senaid je čovjek po mjeri većine pučanstva...em Bošnjak, em musliman, em priča Bosanski...njega ne treba Senadin Lavić metodološki obrađivati znanstvenim činjenicama plemenskim aksiomima
- FOČANSKI PROPISI
#35 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Da je tako bio bi Senahid.JoseMujica wrote:nemoj tako micki125...pa Senaid je čovjek po mjeri većine pučanstva...em Bošnjak, em musliman, em priča Bosanski...njega ne treba Senadin Lavić metodološki obrađivati znanstvenim činjenicama plemenskim aksiomima
- FOČANSKI PROPISI
#36 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Zna li se ko će voditi vijeće?
- DELEGACIJA
#37 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
I ja sam mislio da su "samo" rupe u pitanju, ali sam definitivno skontao da su nam "rupe" u glavama kad će nas ovaj čovjek pretstavljati naredne 4 godine
Teško nama s nama

Teško nama s nama
- JoseMujica
#38 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
jes jes baš gradžanin i 100% Bošnjak pošto to dvoje ide skupa..... a da jeste izlevatio svoj narod jeste i to majstorski i onda je, po povratku sa prve crte bojišnice na Bosforu, svome narodu zauzvrat, u Kovačima izgradio džamiju, biće od one crkavice što je Turska davala izbjeglicama.micki125 wrote:Otkud znamo da je Bošnjak, možda je ipak gradžanin. i on je izlevatio svoj narod. doduše sada to pokušava izgladiti tako što će džaba dijeliti pekmez.JoseMujica wrote:nemoj tako micki125...pa Senaid je čovjek po mjeri većine pučanstva...em Bošnjak, em musliman, em priča Bosanski...njega ne treba Senadin Lavić metodološki obrađivati znanstvenim činjenicama plemenskim aksiomima
- strong69
#39 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Meni nije jasno ovo da je vocnjak kancerogen??? Kako je kancerogen?
- FOČANSKI PROPISI
#40 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
I mene čudi!strong69 wrote:Meni nije jasno ovo da je vocnjak kancerogen??? Kako je kancerogen?
Što ga ne prekopiraš u svoju mahalu?
- FOČANSKI PROPISI
#41 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Kad sam čuo Murata Šabanovića kako viče na Memića ,onomad,na kongresu patriotske lige:
"Tebe treba objesiti pred Skenderijom,prodao si mi 10.000 ćoraka ,da ratujem s četnicima..."mislio sam ovaj je gotov.
Sad kad vidim da će nam on biti još četiri godine načelnik,razmišljam;
Da li je uopšte normalno biti pošten i moralan.
(Šta je u stvari SDA?)
"Tebe treba objesiti pred Skenderijom,prodao si mi 10.000 ćoraka ,da ratujem s četnicima..."mislio sam ovaj je gotov.
Sad kad vidim da će nam on biti još četiri godine načelnik,razmišljam;
Da li je uopšte normalno biti pošten i moralan.
(Šta je u stvari SDA?)
- JoseMujica
#42 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
a zamisli sad kad bude lista organizatora otpora
žali bože one raje što izginu da ratni profiteri vladaju 
- FOČANSKI PROPISI
#43 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Na Ilidži su Husein Mahmutović i Sena(h)id Memić oformili najbrojniju,bezbeli, i najjaču poslijeratnu "Patriotsku ligu u BiH.JoseMujica wrote:a zamisli sad kad bude lista organizatora otpora![]()
![]()
![]()
![]()
Na hiljade prekaljenih boraca iz svih dijelova svijeta i šire ravnopravno sa pravim borcima ,koji se jedva vide,uživaju privilegiju "Organizatora otpora".
Kamo sreće da se je neko sjetio,da bar jedan mali dio ,onomad,pošalje na Drinu.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#44 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
e meni nisu jasni ti što su "izginuli", mislim da vecina i dalje glasa za senaida i ostale, njihove porodice, nane, dede i slicnoJoseMujica wrote:a zamisli sad kad bude lista organizatora otpora![]()
![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
#45 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
pa išla je ekipa ljudi u za Foču, mislim 2 kamiona ljudi sa naoružanjem...samo što je to amaterski organizovano pa su ih zaustavili, neke ranili i zarobili na Palama.FOČANSKI PROPISI wrote:Na Ilidži su Husein Mahmutović i Sena(h)id Memić oformili najbrojniju,bezbeli, i najjaču poslijeratnu "Patriotsku ligu u BiH.JoseMujica wrote:a zamisli sad kad bude lista organizatora otpora![]()
![]()
![]()
![]()
Na hiljade prekaljenih boraca iz svih dijelova svijeta i šire ravnopravno sa pravim borcima ,koji se jedva vide,uživaju privilegiju "Organizatora otpora".
Inače je dosta naoružanja iz Sarajeva završilo u istočnoj Bosni sad da li su ih i tamo prodavali kao ovdje nama to ne znam...a uzdajući se u patriotizam raznih Šaja prije će biti da se to uz dodatu trgovačku maržu prodavalo.
- FOČANSKI PROPISI
#46 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Dva kamiona od 20.000? Sramota!JoseMujica wrote:pa išla je ekipa ljudi u za Foču, mislim 2 kamiona ljudi sa naoružanjem...samo što je to amaterski organizovano pa su ih zaustavili, neke ranili i zarobili na Palama.FOČANSKI PROPISI wrote:Na Ilidži su Husein Mahmutović i Sena(h)id Memić oformili najbrojniju,bezbeli, i najjaču poslijeratnu "Patriotsku ligu u BiH.JoseMujica wrote:a zamisli sad kad bude lista organizatora otpora![]()
![]()
![]()
![]()
Inače je dosta naoružanja iz Sarajeva završilo u istočnoj Bosni sad da li su ih i tamo prodavali kao ovdje nama to ne znam...a uzdajući se u patriotizam raznih Šaja prije će biti da se to uz dodatu trgovačku maržu prodavalo.
- FOČANSKI PROPISI
#47 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Sena(h)ida Memića treba krivicno goniti , jer nam servira voce za koje pouzdano zna da je kancerogeno ,puno olova,arsena...
( Da li će taj lik i sebi narušiti zdravlje, konzumirajući ovo voće, ili je to namjenjeno,isključivo, sirotinjskoj djeci.)
Evo prilike ministru Fahrudinu Radončiću da dokaže ono što priča.
( Da li će taj lik i sebi narušiti zdravlje, konzumirajući ovo voće, ili je to namjenjeno,isključivo, sirotinjskoj djeci.)
Evo prilike ministru Fahrudinu Radončiću da dokaže ono što priča.
- DELEGACIJA
#48 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Ma ljudi moji kakve voćke, onde neće ubrati plod ni Memićevo prapra unuče, ali će biti pranja.....i to para 
- mayab
#49 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
DELEGACIJA wrote:Ma ljudi moji kakve voćke, onde neće ubrati plod ni Memićevo prapra unuče, ali će biti pranja.....i to para
- holowey
#50 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
a sto se po defaultu te vocke MORAJU brati i to voce jesti? nesto se ne sjecam da sam vidio da neko pije vodu iz zeljeznice a i ta voda je na "izvolite", prosto mami da se pijemicki125 wrote:Ja sam počeo u zadnje vrijeme da sebe preispitujem. možda je do mene, možda sam umislio da je olovo štetno. možda je sada evropski trend jesti zatrovano voće, a ja to ne znam. možda višak olova u organizmu izaziva i neke pozitivne efekte koje poznaju samo ljudi iz struke........ nebi bio prvi put da neki stručnjak (genije), u našem slučaju s.m., ostane neshvaćen i ismijan. sjetimo se tesle, i njega su ismijavali zbog naizmjenične struje, pa gle čuda, sad je svi koristimo.............ko zna...... možda se na kraju ipak mi budemo stidili.