Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blizanac wrote:Neki su, izgleda, krivo shvatili ovu temu. Više sam mislio na to da mi se (pre)često dešava da sam sa pogrešnim (ženskim) osobama. Je li moguće da uvijek krivo odaberem? Je li to samo peh ili nešto drugo, npr. kletva ili slično (ako neko vjeruje u to)?
pa sve zavisi kako ti gledas na to puno toga zavisi i od sredine u kojoj se krecemo, kakvim ljudima smo okruzeni, koliko cesto i kakve nove ljude upoznajemo....
ta situacija je je problem, samo ako je ti smatras problemom...ili pehom inace se zove normalan ljubavni zivot samo u filmovima ruze cvatu na prvu
Blizanac wrote:Neki su, izgleda, krivo shvatili ovu temu. Više sam mislio na to da mi se (pre)često dešava da sam sa pogrešnim (ženskim) osobama. Je li moguće da uvijek krivo odaberem? Je li to samo peh ili nešto drugo, npr. kletva ili slično (ako neko vjeruje u to)?
ja bih rekla da je ponajprije kletva, sve ostalo mi zvuchi nelogichno :D:D
Po prirodi jesam realista, tako da ne smatram da je život film...
Također, uvijek sam stavljao kvalitet ispred kvantiteta, dok je kod nekih obrnuto.
Dakle, ono što sam htio da kažem je slijedeće:
Upoznaš dvije cure. Jedna ti se svidi (tj. osjetiš "nešto") ali se ti njoj ne sviđaš, a druga ti se ne svidi, ali si ti njoj drag! Eto, to je ta situacija!
E sad, ako ti se ovo desi nekoliko puta, onda je normalno da se malo priupitaš u čemu je problem...
Ne želim biti prepotentan ili neskroman (jer to zaista nisam), ali često sam u situaciji da mogu na izvjestan način da biram! Živim u takvom okruženju, radim u takvoj firmi i tako...
Htio sam čuti i iskustva ljudi koji su u dužoj vezi ili oženjeni (>2god.)...Kad i kako su osjetili da je to "ono pravo"
Dakle, moj problem nije imati vezu (ponavljam: to zaista mogu) već imati pravu vezu...