nudizam

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

alcho

Post by alcho »

Ja mislim da bi Dodik i Haris pod hitno trebali da organizuju sastanak na temu "reforma nudizma"...pa da dogovore da li da se nudizam prenese na drzavni nivo ili da ostene u nadleznosti entiteta... :D
district-beg

Post by district-beg »

alcho wrote:Ja mislim da bi Dodik i Haris pod hitno trebali da organizuju sastanak na temu "reforma nudizma"...pa da dogovore da li da se nudizam prenese na drzavni nivo ili da ostene u nadleznosti entiteta... :D
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :thumbup:
cyprus

Post by cyprus »

kozmopolitanac wrote:znaci nista.

i kako sad treba da udjemo u evropu? na osnovu cega? fakat ne trebaju nikad da nas prime.
Ja ti konstatacije :shock: :lol:
opium

#29 ima ima dodji vidi druzi se

Post by opium »

link uklonjen :oops:
hik-meta

Post by hik-meta »

sjajna ideja. treba pod hitno osnovati regionalne nudisticke klubove po kantonima u federaciji. predlazem da se osnuje nudisticki klub u olovu kao tromedji sa, ze-do, i tuzlanskog kantona. suljo tihic mi lici malo na nekog ko bi prihvatio to objerucke, njega bas mogu zamisliti kao nudistu.
hercegovci ce svoj klub osnovati u mostaru, bice golotinje na neretvi svakog ljeta, a organizirali bi se i skokovi nudista sa starog mosta. u rs bi takav klub trebalo osnovati na plazama bileckog jezera za istocni dio rs, a na ukrini u derventi za zapadni i sjeverni dio manjeg entiteta.
encian

Post by encian »

veca_sa wrote:
zena21 wrote:
veca_sa wrote: pogotovo na ovoj zimi, nahladi cojek mosnje
nemoj ti duso... dobro ti je i na bjelavama... koji ces q u EU :lol: :lol: :lol:

tamo se samo mozes prehladiti :D
ma bjelave nikad nece u EU, kazu prema zivotinjama se ne ponasamo kako treba, nema macke nijedne kod NAS, al zato otrov radi ko sat :lol: :lol:
na kojim vi bjelavama zivite :shock: ja na trenutke zaboravim da volim zivotinje koliko mi se nudiraju i swingiraju pod prozorom :-)
encian

Post by encian »

ja bi volila da svi hodamo gologuzi :D pod uslovom da nema swingeraja :D
liga

Post by liga »

kozmopolitanac wrote:
veca_sa wrote:kako cemo biti EU kad nemamo nudiste??????? :?
pa normalno. nemamo organizovani nudizam, nemamo cak ni swinger klubove. zasto bi nas primili tamo kad imamo u potpunosti drugaciji stil zivota?

nismo slucajno crna rupa u evropi. svi ti detalji govori o civilizacijskom raskoraku izmedju nas i normalnih zemalja.
Jesi li ti ikad ista ..ebo junferu jedan..to je jedino objasnjenje koje ja imam za ljude kao sto si ti.Pa nisu nudizam i sfingerizam civilizacijske vrijednosti zbog kojih mi zelimo u evropu..Ako cemo zbog toga ulaziti u evropu bolje je da neidemo.. :-x
Post Reply