Nudim posao putem interneta !!!!! Velika zarada !
Moderator: Benq
-
Thanatos
Ma to su oni "lanci sreće". Bilo jednom i na "Latinici".
Otprilike to funkcionira hijerarhijski/piramidalno, na razine...npr. ja sam na 78. razini i meni plaćaju dio svoje "zarade" ovi na 79. razini a ja plaćam ovima "gore" na 77. razini, tako da meni i svakome na svim razinima osim najniže ostaje "profit". "Zarada" je "članarina" novih "članova".
Međutim, stvar koja je zapravo financijski "perpetuum mobile" funkcionira sve dok se baza piramide širi, tj .dok se pridružuju novi članovi.
Međutim, kako na Zemlji ne živi beskonačno mnogo ljudi dođe se do granice gdje sve propada i piramida se urušava.
Ti "lanci sreće" se smatraju nekom vrstom organiziranog kriminala- organiziranom prevarom, iako su zapravo svi pristupnici svjesni u što to ulaze i kako to funkcionira i upravo je to "privlačnost" cijele stvari. Nešto kao igre na sreću. Ulažeš da bi možda dobio mnogo više.
Možemo to matematički analizirati.Stvar možemo gledati na način da imamo grupu od 1000 ljudi od kojih svi ulažu po 5 eura i tada se radi tombola gdje se dijele nagrade tipa
prvih 1% sretnika dobije najviše, slijedećih 1% dobije malo manje... itd., a recimo 80% nesretnika ne dobije ništa.
Stvar je u tome da su ovi "najsretniji" zapravo oni koji su prvi ušli u taj lanac tj. organizatori su, tako da to nije nimalo ravnopravno...jer kad već dođe do masovnijeg prisustva "lanca" to je već znak da se baza urušava...jer piramida raste eksponencijalno...a ne linearno.
Ugl., to se zakonski kažnjava.
Imam vam još jedan primjer, inače od mog prijatelja koji je jedno vrijeme kockao u casinu, na ruletu, ugl. kao i 95% ljudi više je gubio nego ulagao...no i tu razliku oni shvaćaju kao cijenu "usluge", tj. kao cijenu uživanja u kockarnici.
Otprilike pravila idu (ne znam točno) u jednoj od načina ulaganja novca na
crno-crveno i imao je šemu da kad svaki put izgubite, podvostručavate iznos i onda tako opet i opet sve dok ne dobijete natrag taj mali uloženi iznos puta 2. Teoretski bi tako uvijek dobijali npr. po 1euro samo je problem da nemate beskonačno mnogo love prema tome na takav način ćete dobiti 300 puta po 1 euro a jednom ćete izgubiti odjedanput 500 eura (to je onda kad više nemate za podvostručavat).
UGL. ŠTO TIČE OVE NAŠE KONKRETNE TEME:
MNOGO LJUDI ĆE IZGUBITI NEVELIKI IZNOS OD 5 EURA ŠTO IM NEĆE PREDSTAVLJATI MNOGO, A SVI TI MALI GUBITCI KOJIH IMA MEĐUTIM BROJČANO JAKO MNOGO ĆE SE SLITI U DŽEP NEKOLICINE ORGANIZATORA I ONIH BLIŽE VRHU, KOJI VEĆ POSTOJE, I ONI ĆE NARAVNO DOBIJATI DESETKE ILI MOŽDA STOTINE TISUĆA EURA, JER JE TO EKSPONENCIJALNA FUNKCJA KOJA JAKO BRZO PADA OD VRHA PREMA DOLJE. DAkle, praktički dobijaju samo oni na vrhu, a ovi ostali koji nešto i "zarade" to je možda do 20 eura za višemjesečno jebatanje po mejlovima i internetu i za ulogu "internetske ciganke" ili ako vam je draže "internetske prostitutke", koja će obilaziti forume i ponižavati se da bi našla još takve 2-3 budale.
Pa ko voli nek izvoli!
Otprilike to funkcionira hijerarhijski/piramidalno, na razine...npr. ja sam na 78. razini i meni plaćaju dio svoje "zarade" ovi na 79. razini a ja plaćam ovima "gore" na 77. razini, tako da meni i svakome na svim razinima osim najniže ostaje "profit". "Zarada" je "članarina" novih "članova".
Međutim, stvar koja je zapravo financijski "perpetuum mobile" funkcionira sve dok se baza piramide širi, tj .dok se pridružuju novi članovi.
Međutim, kako na Zemlji ne živi beskonačno mnogo ljudi dođe se do granice gdje sve propada i piramida se urušava.
Ti "lanci sreće" se smatraju nekom vrstom organiziranog kriminala- organiziranom prevarom, iako su zapravo svi pristupnici svjesni u što to ulaze i kako to funkcionira i upravo je to "privlačnost" cijele stvari. Nešto kao igre na sreću. Ulažeš da bi možda dobio mnogo više.
Možemo to matematički analizirati.Stvar možemo gledati na način da imamo grupu od 1000 ljudi od kojih svi ulažu po 5 eura i tada se radi tombola gdje se dijele nagrade tipa
prvih 1% sretnika dobije najviše, slijedećih 1% dobije malo manje... itd., a recimo 80% nesretnika ne dobije ništa.
Stvar je u tome da su ovi "najsretniji" zapravo oni koji su prvi ušli u taj lanac tj. organizatori su, tako da to nije nimalo ravnopravno...jer kad već dođe do masovnijeg prisustva "lanca" to je već znak da se baza urušava...jer piramida raste eksponencijalno...a ne linearno.
Ugl., to se zakonski kažnjava.
Imam vam još jedan primjer, inače od mog prijatelja koji je jedno vrijeme kockao u casinu, na ruletu, ugl. kao i 95% ljudi više je gubio nego ulagao...no i tu razliku oni shvaćaju kao cijenu "usluge", tj. kao cijenu uživanja u kockarnici.
Otprilike pravila idu (ne znam točno) u jednoj od načina ulaganja novca na
crno-crveno i imao je šemu da kad svaki put izgubite, podvostručavate iznos i onda tako opet i opet sve dok ne dobijete natrag taj mali uloženi iznos puta 2. Teoretski bi tako uvijek dobijali npr. po 1euro samo je problem da nemate beskonačno mnogo love prema tome na takav način ćete dobiti 300 puta po 1 euro a jednom ćete izgubiti odjedanput 500 eura (to je onda kad više nemate za podvostručavat).
UGL. ŠTO TIČE OVE NAŠE KONKRETNE TEME:
MNOGO LJUDI ĆE IZGUBITI NEVELIKI IZNOS OD 5 EURA ŠTO IM NEĆE PREDSTAVLJATI MNOGO, A SVI TI MALI GUBITCI KOJIH IMA MEĐUTIM BROJČANO JAKO MNOGO ĆE SE SLITI U DŽEP NEKOLICINE ORGANIZATORA I ONIH BLIŽE VRHU, KOJI VEĆ POSTOJE, I ONI ĆE NARAVNO DOBIJATI DESETKE ILI MOŽDA STOTINE TISUĆA EURA, JER JE TO EKSPONENCIJALNA FUNKCJA KOJA JAKO BRZO PADA OD VRHA PREMA DOLJE. DAkle, praktički dobijaju samo oni na vrhu, a ovi ostali koji nešto i "zarade" to je možda do 20 eura za višemjesečno jebatanje po mejlovima i internetu i za ulogu "internetske ciganke" ili ako vam je draže "internetske prostitutke", koja će obilaziti forume i ponižavati se da bi našla još takve 2-3 budale.
Pa ko voli nek izvoli!
-
Thanatos
A ovo je klasični trgovački blef za robu koja nikako ne ide ("joj ovo mi svi kupujuHrMp4lij4 wrote:Poceo sam dobivati prve narudzbe reporta drago mi je sto ste odlucili da postanemo saradnici.
Zelim vam sve najbolje u daljem radu!
Alen.
-
HrMp4lij4
#56 evo nesto.
Odmah da tu tvoju tezu unistim.
Vidi , dnevno , a to je dokazano na internet se prikljucuje 20000-50000 ljudi i kako moze biti kada ti kazes da ce nestati novih clanova???
I i samo jos nesto koliko tvojih poznanika je ukljucen u ovaj program?
Na nasim prostorima je ovo novo i zato vam govorim da pozurite upravo zbog takvih stvari.
A ovaj program ima prednost i to je sljedeca :
Kada zavrsite ciklus citave piramide onda mozete da je obnovite opet dadnete u oglas fazu 1 i sve iz pocetka fantasticno!
Eto toliko za sada.
U reportima imate sve pomoci koje su vam potrebne da bi zaradili dobru sumu novca.
Sretno!
Alen.
Vidi , dnevno , a to je dokazano na internet se prikljucuje 20000-50000 ljudi i kako moze biti kada ti kazes da ce nestati novih clanova???
I i samo jos nesto koliko tvojih poznanika je ukljucen u ovaj program?
Na nasim prostorima je ovo novo i zato vam govorim da pozurite upravo zbog takvih stvari.
A ovaj program ima prednost i to je sljedeca :
Kada zavrsite ciklus citave piramide onda mozete da je obnovite opet dadnete u oglas fazu 1 i sve iz pocetka fantasticno!
Eto toliko za sada.
U reportima imate sve pomoci koje su vam potrebne da bi zaradili dobru sumu novca.
Sretno!
Alen.
-
Thanatos
Gluposti.
Svatko tko iole poznaje osnovnoškolsku matematiku zna da ako 1000 ljudi stavi u kutiju po 5 eura (ukupno 5000 eura), da ne može svako dobiti po 650 eura (ili koliko već kažeš da si "dobio") iz te iste čarobne kutije, jer bi to značilo da je u kutiji 650 000, a ne 5000 eura (dakle 130 puta više
).
Oni koji dobijaju lovu to su oni koji su to organizirali, a 99,8% ostalih članova su nasamarene budale.
(citiram svoje prethodno objašnjenje)
ovi ostali koji nešto i "zarade" to je možda do 20 eura za višemjesečno jebatanje po mejlovima i internetu i za ulogu "internetske ciganke" ili ako vam je draže "internetske prostitutke", koja će obilaziti forume i ponižavati se da bi našla još takve 2-3 budale.
A kad već kažeš da "dobijaš već prve pozive" s ovog foruma, HAAHAHAHAH

onda neka se "oni" (mi ih u tom slučaju poznajemo) jave, pa da nam "oni" kažu kako je to super, a ne ti, internetska ciganko.
Marš s ovog foruma...prosi na drugom mjestu.
Svatko tko iole poznaje osnovnoškolsku matematiku zna da ako 1000 ljudi stavi u kutiju po 5 eura (ukupno 5000 eura), da ne može svako dobiti po 650 eura (ili koliko već kažeš da si "dobio") iz te iste čarobne kutije, jer bi to značilo da je u kutiji 650 000, a ne 5000 eura (dakle 130 puta više
Oni koji dobijaju lovu to su oni koji su to organizirali, a 99,8% ostalih članova su nasamarene budale.
(citiram svoje prethodno objašnjenje)
ovi ostali koji nešto i "zarade" to je možda do 20 eura za višemjesečno jebatanje po mejlovima i internetu i za ulogu "internetske ciganke" ili ako vam je draže "internetske prostitutke", koja će obilaziti forume i ponižavati se da bi našla još takve 2-3 budale.
A kad već kažeš da "dobijaš već prve pozive" s ovog foruma, HAAHAHAHAH
onda neka se "oni" (mi ih u tom slučaju poznajemo) jave, pa da nam "oni" kažu kako je to super, a ne ti, internetska ciganko.
Marš s ovog foruma...prosi na drugom mjestu.
Last edited by Thanatos on 23/08/2005 23:28, edited 2 times in total.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Imas forum na http://www.idijebimater.com, ... probaj tamo.
-
Zreli
Ja sam nedavno pisao presudu jednome koji je obecavao kamatu od 186% godisnje. Osdjen je zbog posredovanja da plati puni iznov od 54500 €, koji znaci uopste njemu nije otisao nego tome koji je organizovao "igru". Radilo se o "Schneeballsystem" ( sistem pahuljice koja se kotrlja niz brdo)... ili financijski injzinjering Citav sistem pociva na tome da ce dolaziti novi clanovi i da ce zarada progresivnop rasti. Taj system je zabranjen ukoliko ga primjenjuju rajnji potrosaci. Ukoliko ga firme daju svojim subfirmama, dozvoljen je. Naravno da ce veliki dio ili veci dio jih koji ulozi novac u tekvu firmu propasti. U ovome slucaju sto sam ja radio, radilo se o 12 miliona € duga.
Last edited by Zreli on 23/08/2005 23:15, edited 1 time in total.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Zreli wrote:Ja sam nedavno pisao presudu jednome koji je obecavao kamatu od 186% godisnje. Osdjen je zbog posredovanja da plati puni iznov od 54500 €, koji znaci uopste njemu ije otisao nego tome koji je posredovao. Radilo se o "Schneeballsystem" ( sistem pahuljice koja se kotrlja niz brdo)... ili financijski injzinjering Citav sistem pociva na tome da ce dolaziti novi clanovi i da ce zarada progresivnop rasti. Taj system je zabranjen ukoliko ga primjenjuju rajnji potrosaci. Ukoliko ga firme daju svojim subfirmama, dozvoljen je. Naravno da ce veliki dio ili veci dio jih koji ulozi novac u tekvu firmu propasti. U ovome slucaju sto sam ja radio, radilo se o 12 miliona € duga.
-
Zreli
nisam dospio toliko doleko .. bar zasad ne .. uostalom daktilografi ne pisu nego kucaju!pape wrote:Zreli wrote:Ja sam nedavno pisao presudu jednome koji je obecavao kamatu od 186% godisnje. Osdjen je zbog posredovanja da plati puni iznov od 54500 €, koji znaci uopste njemu ije otisao nego tome koji je posredovao. Radilo se o "Schneeballsystem" ( sistem pahuljice koja se kotrlja niz brdo)... ili financijski injzinjering Citav sistem pociva na tome da ce dolaziti novi clanovi i da ce zarada progresivnop rasti. Taj system je zabranjen ukoliko ga primjenjuju rajnji potrosaci. Ukoliko ga firme daju svojim subfirmama, dozvoljen je. Naravno da ce veliki dio ili veci dio jih koji ulozi novac u tekvu firmu propasti. U ovome slucaju sto sam ja radio, radilo se o 12 miliona € duga.Znao sam da radis kao, .... daktilograf.