Novogodisnje odluke...
Moderator: anex
- lady midnight
ja sam za narednu godinu odluchila da se napokon prodjem zahebancije
:D i prestanem biti skromna
:D:D shto u prevodu znachi: dvijehiljadeiosme definitvno osvajam svijet
:D
-
FFK as Lucy01
Iskreno, nemam neku tacno odredjenu, definisanu rezoluciju....niti za 2008. niti za bilo koju narednu godinu.
Odlucila sam se ipak za jednu stvar, koja naizgled nije big deal, ali kad razmislim trebat ce meni dosta treninga
da to postignem.
Odlucila sam da me ne tangiraju male stvari, da vise uzivam u zivotu, da u svemu vidim ljepotu, da se radujem malim stvarima, da provodim sto vise vremena u prirodi....i da pocnem da primjenjujem nesto sto sam davno skontala najlakse je promijeniti sebe
Odlucila sam se ipak za jednu stvar, koja naizgled nije big deal, ali kad razmislim trebat ce meni dosta treninga
Odlucila sam da me ne tangiraju male stvari, da vise uzivam u zivotu, da u svemu vidim ljepotu, da se radujem malim stvarima, da provodim sto vise vremena u prirodi....i da pocnem da primjenjujem nesto sto sam davno skontala najlakse je promijeniti sebe
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
barem dvije mjesečno 
-
mamica papucarka
u mene mi coek i ja smo vazda imali nekakve planove koje smo za novu zapisivali na papiric. Medjutim, sada bismo malo mirnu godinicu
Al nece moci. Ove 30-e izgleda nikako ne mogu biti mirne, jer covjek u tim godinama navise stvara, postize, sta li vec.. Nema odmora dok traje obnova
Meni istice cetverogodisnji porodiljni pa sam ko na iglama
Al nece moci. Ove 30-e izgleda nikako ne mogu biti mirne, jer covjek u tim godinama navise stvara, postize, sta li vec.. Nema odmora dok traje obnova
Meni istice cetverogodisnji porodiljni pa sam ko na iglama
-
mamica papucarka
LaceeeeeeeeeeeLace wrote:ovo je bilo za 2006-u ... evo 2007-a prodje...sad trebam odluciti nesto za 2008-u...a nisam stanu bliza ni sekundu vise nego sam bila 2006-eLace wrote:kupiti stan![]()
moram smanjiti zelje ... moja odluka za 2008-u je ...tj. ima ih vise
1. poloziti onaj jedan ispit i diplomirati
2. da ako se udam na proljece (sto me jako plasi)...necu varat muza...bar prvu godinu
3. sa njim (ako se desi) izganjat neki kredit i kupiti stan...kad nisam uspjela sama...odo probat u paru![]()
-
callmethebreeeze
#83 Re: Novogodisnje odluke...
da budem pametan, fin i uspjesan kao sto sam bio i 2005-eanais_nin wrote:Blizi se kraj jos jedne godine....dok mnogi polemisu slaviti ili ne slaviti pocetak jos jedne, da li vi koristite kraj tekuce i pocetak nove godine za "pospremanje" sebe i svog zivota? Donosite li novogodisnje odluke? I da li ste ih se ikad do sada pridrzavali?
Vasa novogodisnja odluka za 2006. je......
-
callmethebreeeze
nisam ni sadmaccarona wrote:2005 jos nisi bio ozenjen![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
ha? nisam ja ko onaj s teme ispod. mi papucari samo s jednom zivimo i jednu volimomaccarona wrote:oh da nisi i ti zarobljenik svojih osjecajacallmethebreeeze wrote:nisam ni sadmaccarona wrote:2005 jos nisi bio ozenjen![]()
![]()
![]()
:D s jednom zivos
drugu volis
- anais_nin
al' sto papuce grijucallmethebreeeze wrote:ha? nisam ja ko onaj s teme ispod. mi papucari samo s jednom zivimo i jednu volimomaccarona wrote:oh da nisi i ti zarobljenik svojih osjecajacallmethebreeeze wrote: nisam ni sad:D s jednom zivos
drugu volis
-
callmethebreeeze
ja sam u novoj godini kontao manje forumati s posla
i necu vise ici u kafanu ako radim iduci dan
i trudicu da budem bolji u globalu 
- anais_nin
u cemu?callmethebreeeze wrote:ja sam u novoj godini kontao manje forumati s poslai necu vise ici u kafanu ako radim iduci dan
i trudicu da budem bolji u globalu
@macco, i ja razmisljam da si nabavim jedne mekane i udobne
- Lace
ma stisli me sa svih stranamamica papucarka wrote:LaceeeeeeeeeeeLace wrote:ovo je bilo za 2006-u ... evo 2007-a prodje...sad trebam odluciti nesto za 2008-u...a nisam stanu bliza ni sekundu vise nego sam bila 2006-eLace wrote:kupiti stan![]()
moram smanjiti zelje ... moja odluka za 2008-u je ...tj. ima ih vise
1. poloziti onaj jedan ispit i diplomirati
2. da ako se udam na proljece (sto me jako plasi)...necu varat muza...bar prvu godinu
3. sa njim (ako se desi) izganjat neki kredit i kupiti stan...kad nisam uspjela sama...odo probat u paru![]()
Jel i tiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
Dje ces bona? Neka te jos koju godinu
![]()
- anais_nin
eh da zna povjetarac koja je stvarna vrijednost papucara, pardon, papuca na trzistumaccarona wrote:vjerujem tianais_nin wrote: @macco, i ja razmisljam da si nabavim jedne mekane i udobnekoje ne zuljaju
:D i ja sam se zahebala
:D i to dobro
-
callmethebreeeze
ma nit znam niti me zanimaanais_nin wrote:eh da zna povjetarac koja je stvarna vrijednost papucara, pardon, papuca na trzistumaccarona wrote:vjerujem tianais_nin wrote: @macco, i ja razmisljam da si nabavim jedne mekane i udobnekoje ne zuljaju
![]()
ko fol
- maccarona
sad tek kontam don kihotaanais_nin wrote:eh da zna povjetarac koja je stvarna vrijednost papucara, pardon, papuca na trzistumaccarona wrote:vjerujem tianais_nin wrote: @macco, i ja razmisljam da si nabavim jedne mekane i udobnekoje ne zuljaju
![]()
nista, bice bolje u 2008
- anais_nin
zelim ti jednu lijepu vjetrenjacu za 2008.maccarona wrote:sad tek kontam don kihotaanais_nin wrote:eh da zna povjetarac koja je stvarna vrijednost papucara, pardon, papuca na trzistumaccarona wrote: vjerujem ti:D i ja sam se zahebala
![]()
nista, bice bolje u 2008![]()
![]()

-
callmethebreeeze
sad opet pricate onako zenski, u siframa