NOVO O SRBIMA U RATNOM SARAJEVU

digger

#1 NOVO O SRBIMA U RATNOM SARAJEVU

Post by digger »

Oslobodjenje, 26. marta:

Premijer Vlade Republike Srpske Pero Bukejlovic tvrdi
"Nad Srbima u Sarajevu pocinjen genocid veci nego u Srebrenici"
Premijer Vlade Republike Srpske Pero Bukejlovic izjavio je u petak da je u Sarajevu, nad Srbima, pocinjen genocid "mozda i veci od onog koji se desio u Srebrenici."

Ovo je jedan od boljih primjera kako treba skretati paznju sa aktuelnih politickih pritisaka na RS i ustanoviti oprobanu odbranu. Po Bukejlovicu, podaci ili informacije nisu ili dovoljni ili tacni, pa je premijer spreman da pocne nova prekopavanja Sarajeva. Ukratko, svi ostali zvanicni nadlezni organi ne znaju nista i prave se ludi.

Jedno pitanje Peri: ko ce preuzeti na sebe odgovornost za ubistva sarajlija srpske nacionalnosti od strane nisandzija sa Trebevica, Zuca...?

Ah, jebat ga: dajte covjeku lopatu.
Last edited by digger on 26/03/2005 21:35, edited 1 time in total.
rei

Post by rei »

i ovo ko biva neki premijer :-?
nebi

Post by nebi »

Ma Bukejlovic (ja glupa prezimena,ljudi moji) mice gubice,ali Cavicev je avaz.
rei

Post by rei »

nebi wrote:Ma Bukejlovic (ja glupa prezimena,ljudi moji) mice gubice,ali Cavicev je avaz.
:lol: moze biti :lol: :lol: :lol:
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Ovog cetnika treba tuziti, ovakve izjave se ne trebaju tolerisati..

Da li se neko od Srba iz Sarajeva oglasio povodom ove izjave na Palama? Da li se neko ogradio? Zasto neko iz SGV-a Sarajevo ne istupi u medijima i kaze da su to lazi? Zasto obicni gradjani Srbi koji su vrijeme proveli u ratnom Sarajevu ne dignu svoj glas?
sami sebi najgori

Post by sami sebi najgori »

Srbi su ponovo poceli o svojim laznim istinamaQQQQ
Bice opet rata, cim oni pocnu da sire svoje istine i nosaju muda cara Lazara
Mah

Post by Mah »

:D na zalost-istina...
stickitout

Post by stickitout »

Ma na ovakve komentare samo treba pustiti audio zapis doticnog generala sa potijernice sa cuvenom izjavom....".....tamo nema puno Srpskog zivlja".

Ako uzmemo u obzir zaista "Sarajevski obruc" i koliki je broj Srba koji su zivjeli u Sarajevu izginuli od Srba sa brda, opet su Srbi najvise krivi za taj genocid....
hananah

Post by hananah »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fino Omar Masovic nabroja par njih koji su zivi i zdravi a na tom su spisku "smaknutih" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Srbi se izgleda klonirali, pa original ubijen a klon ostao :D
sami sebi najgori

Post by sami sebi najgori »

Ali znas sta je po meni najveci problem u svoj ovoj jebacini.
SDA koalira sa tim banditima.
Okej, pocetkom proslog rata smo bili svi glupo naivni i zato smo najebali, ali poslije svega sto nam se desilo, sa njima se suruje, pa dokle.
Izgleda moramo izaci i demonstrirati i reci glasno:
Odjebi SDA, ili ces biti kako treba ili mars u Srbiju.
He, jesam li pretjero??????
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Samo nemojte jednu te istu temu po 2x ko ono za eurosong...

Gledam sad i onu kravu Biljanu Plavsic na CD-u uzas....
rei

Post by rei »

zele da izjednace krivicu notornim lazima , fuujjjjj :roll:
redar

Post by redar »

Pozz..

Koa sto sam vec napisao za istu temu samo pod drugim naslovom.
Ovakvim bulaznima ne treba pridavati znacaja pogotovo na forumima.
Mada se i sam upecam na ovakve rasprave.

Sjetite se samo prvog raporta sto je vlada republike mrske napravila: jedan od razloga smrti tilikog broja Srebrenicana jeste kolektivno samoubistvo zbog kako se navodi ogorcenosti igubljenog treitorija.
Pa nisu Srebrenicani bili pripadnici Ashtar sekte (UFO - sekta)

Zalosno je samo da sad jedan predcednik kakvog takvog kantona moze da povrati nesto tako u javnost.

Ozz..
Cazinjanin

Post by Cazinjanin »

Ljudi, da vam kazem iskreno... do skoro sam mislio da se sa Srbima moze zivjeti uz toleranciju i medjusobno uvazavanje, al kad sam cuo ovako nesto od srpskog vodje shvatio sam da sa njima nema fine price!

Razmisljao sam da automat i 150 metaka predam SFOR-u al hocu sis sad, nema ovdje tolerancije, dosta sam ja njima toleriso!
nebi

Post by nebi »

Ooooooo,dje si,trofazni....... :D
a ja se vec ibretio sto te nema
pametnica

Post by pametnica »

malo je reci 'bem im mater......
kako imaju obraza (cuj bagra imat obraza) usporedjivat srebrenicu i "genocid" nad srbima u sarajevu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
tahograf

Post by tahograf »

POMOZ BOG !
coltrane

Post by coltrane »

Naravno da je je najveci zlocin na ovim prostorima pocinjen nad Srbima u Sarajevu. Najmanje 100 milijardi ih je likvidirano i to bez razloga. Oni koji su jedva prezivjeli sad skijaju na Jahorini , zajedno sa duhovima umrlih.
Jebo Vam Bojan Krizaj mater, da hocete vise sjahat'.
hananah

Post by hananah »

Od: tahograf
Za: hananah
Upisano: 26. mar. 2005. 22:30
Naslov teme: JEBEM
Jebem ti mater kloniranu,balijsku.
evo i jedne privatne poruke, ne smijes im nista reci. Ovaj se ocigledno zasitio svoje stare pa trazi nove zrtve :x
hananah

Post by hananah »

Eh, da je su bar ti podaci tacni kao sto nisu :(
coltrane

Post by coltrane »

Otkada Srbi znaju sta su skije?
To ne znam , ali je sigurno da oduvijek znaju sta je planina.
Rahat Lokum

Post by Rahat Lokum »

Sve je to igra,vrlo opasna igra,znaju to i Pero i Perini pocetnici.To je u stvari ples po zici koji oni plesu vec duze vrijeme.Kraj tog plesa sve je izvjesniji jer ako ste procitali pazljivije Pero se zalaze da MUP rs-a sad aktivnije pocne da se bavi sa istragama ratnih zlocina nad srpskom nejaci.Pero konta :sad kad imamo posla preko glave hoce da nam ukinu MUP. :D
U Sarajevu jos ima (fala bogu) umnih ljudi koji mogu sad da im uzvrate sa takvom mjerom da im za sva vremena zacepe labrnje.
Mirsad Tokaca je vec najavio da ,ako Pero i Paljani ne prostru argumente sljedi tuzba.Kako je krenulo sa punjenjem zatvora uskoro bi drustvo "cimbenicima" mogao praviti i Pero Bukeljevic :D
vedde

Post by vedde »

Ma inace dok nisam doso na ovaj forum , pravo da tii kazem i nisam znao ko i sta su srbi. Inace kod njih samo seljaci imaju racunar i internet. npr. Prosle godine sam ti ja bio u Novom Sadu i spavo kod tipa kojeg sam slucajno upozno i koji je tad zivio u Vrscu ( 200 KM o Ns-a) i koji je bio u ratu ( znaci stariji od mene) I koji ti ne jebe ovu Srpsku nacionalnu ideologijsku pricu mada zna ( Il mozda i nezna ) za sta je ratovo al Slobo ga uposlio, i koji jebe sve nacikonalisticko i koji mene i druga (Katolika)zove koalicijom i sebe s nama zajednoi. I da vam Kaze vas drug balijski jos nesto , najbolji drug mi je srbin i bio je sa mnom u ratu tu u bosni , i isto kao i moja cura srpkinja ovdje u bosni i kao dosta moje raje koji su bili tu , i nek Sipu Racku , meni i mom srpskom drustvu svi cetnicki seljaci koji su danas sisli u gradove i poceli propovjedat srpsku ideologiju.
PS. Ako necete zivjeti s nama Morate s nama i dosta je vise.......
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Cazinjanin wrote:Ljudi, da vam kazem iskreno... do skoro sam mislio da se sa Srbima moze zivjeti uz toleranciju i medjusobno uvazavanje, al kad sam cuo ovako nesto od srpskog vodje shvatio sam da sa njima nema fine price!

Razmisljao sam da automat i 150 metaka predam SFOR-u al hocu sis sad, nema ovdje tolerancije, dosta sam ja njima toleriso!
E upravo TAKVU reakciju su i ocekivali oni koji su i plasirali one debilne lazi!
I to o mogucnosti, da vas sto vise tako reaguje!

Sta vam rade, sta vam rade... :zzzz:
Mogu vas oblikovati kako im se cejfne... :roll:
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Odjednom genocid nakon 10g :lol: smijesni su zaista. Ma gori njima pod nogama,kako se institucije RS-a polako raspadaju moraju malo nahuskat narod nebeski.
Post Reply