in33sa wrote:Ma daj, necemo se sad oko toga raspravljati, Crne Mambe na onom snimku nikoga ne ubijaju.
Osim ako Crne Mambe ubijaju ljude uz uzvik "Allahu ekber". Onda stoji
Jedini amblem koji se vidi na snimku je onaj kojeg nosi pripadnik Crnih Mambi, kada udara onog Srbina iz konvoja, medjutim, bas kada pocinje ta scena onda komentar koji prati sliku uvodi Hamze u cijelu pricu, koje su u to vrijeme bile udaljene 100 km od mjesta desavanja.
Nigdje niko na snimku nikog ne ubija uz tekbir.
in33sa wrote:
Pogledaj snimak joj jednom, pa jos jednom. A mozes i snimak likvidacije onog Rogica iz Sanskog Mosta, brat Arap ga pred kamerama zakla.
Nigdje se na snimku ne vidi klanje. Vidi se mrtav vojnik kako lezi.
Uostalom desavanja na liniji na kojoj cetnici napadaju, me ne interesuju ni najmanje. Ubistvo vojnika u ratnim operacijma nije sokantno, jer je u pitanju ratovanje izmedju vojnika.
Sokantan je genocid.
in33sa wrote:
A Seseljevi Radikali veselo napravili dokumentarac. I jos dodali snimke kacenja zaklanih Srba za traktore i vucenje leseva po cesti, pa klanje trojice zarobljenika od strane istog ovog Arapa uz povike nasih vojnika "joj sta im radi".
Seseljevi radikali su priznali da im je tri dana trebalo da namontiraju snimak, a kao sto sam rekao ubistva vojnika u ratu me ne interesuju sve dok se projektanti genocida na jednim narodom ne procesuiraju i ne kazne.
in33sa wrote:
Sta ce biti kad se Srbadija docepa snimaka iz Vozuce, bojim se i da pomislim. A ja sam snimke gledao, iznajmljivali ih po videotekama u Zavidovicima poslije rata.
Mislim da je nekulturno porediti genocid sa borbama na prvoj liniji.
Pa sta si mislila kada ides da oslobadjas kotu na kojoj cetnici sjede, da ces im nabrati buket cvjeca...
in33sa wrote:
To je nasa sramota, sta god vi rekli.
Rat je sramota, jer ginu ljudi koji ratuju, ali i oni koji ne ratuju. Mene interesuju ovi drugi...