Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A, SADA – POTOP: Gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana…
Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom ili lokalnim pljuskovima.
Pa eno ti vijest da su ubijali i stoku gdje god su došli...
Vidjela sam maloprije. Sad si me podsjetio na jednan spomenik konjima u Londonu, na kojem piše "Animals in war - they had no choice". Nisam znala da li da se smijem ili plačem.
Svejedno mislim da je prosječnom čovjeku jasno ko su obično žrtve rata.
Pa eno ti vijest da su ubijali i stoku gdje god su došli...
Vidjela sam maloprije. Sad si me podsjetio na jednan spomenik konjima u Londonu, na kojem piše "Animals in war - they had no choice". Nisam znala da li da se smijem ili plačem.
Svejedno mislim da je prosječnom čovjeku jasno ko su obično žrtve rata.
NN: Vašeg kolegu pisca Ivu Andrića u rodnom Vam Sarajevu svojevremeno su pitali: "Pisac, napiše li se šta?" Kako Vi odgovarate na slična pitanja poslije uspjeha "Fajronta u Sarajevu" i "Solunske 28"?
NN: Vašeg kolegu pisca Ivu Andrića u rodnom Vam Sarajevu svojevremeno su pitali: "Pisac, napiše li se šta?" Kako Vi odgovarate na slična pitanja poslije uspjeha "Fajronta u Sarajevu" i "Solunske 28"?
To kao kad je Hari Mata Hari rekao da su mu Pink FLoyd kolege.
On je funkcijom iznad Tegeltije tako da Dodikov ministar neće imati priliku da se obrati i može se reći da je pokušaj lidera SNSD-a da u UN-u pošalje lične poruke - neuspjel.