Novi Veliki Brat
Moderator: _BataZiv_0809
-
sulesavic
Ispadanjem ranije spomenutog Stevana, smanjile su se ¹anse za ¾eganje i sl.cyprus wrote:Velki brat je apsolutno najgluplja ideja ikad izmi¹ljenja u historiji televizije.Mene stvarno interesuje koji je to genijalni mozak smislio.
A jako mi se èini interesantan mentalitet i kvocijent inteligencije likova koji se prijave da budu uèesnici BB-a.
Al eto ako bude kakvog ¾eganja tamo, javite.![]()
-
pinkzelena
cyprus wrote:Velki brat je apsolutno najgluplja ideja ikad izmišljenja u historiji televizije.Mene stvarno interesuje koji je to genijalni mozak smislio.
A jako mi se čini interesantan mentalitet i kvocijent inteligencije likova koji se prijave da budu učesnici BB-a.
Al eto ako bude kakvog žeganja tamo, javite.![]()
Bilo je već...propustio si tu epizodu..
Najjača mi je ona glupača što joj je rođendanska želja bila da joj se roditelji ne razočaraju u nju i u bilo šta što radi u kući,a neposredno nakon toga.. se podera sa onim jednim ukućaninom..
-
Umjetnik a
nek se i ja i ti nekad složimocyprus wrote:Velki brat je apsolutno najgluplja ideja ikad izmišljenja u historiji televizije.Mene stvarno interesuje koji je to genijalni mozak smislio.
A jako mi se čini interesantan mentalitet i kvocijent inteligencije likova koji se prijave da budu učesnici BB-a.
-
neocekivana_sila
apsolutno se ne slažem.cyprus wrote:Velki brat je apsolutno najgluplja ideja ikad izmišljenja u historiji televizije.Mene stvarno interesuje koji je to genijalni mozak smislio.
- cyprus
Šteta.pinkzelena wrote:cyprus wrote:Velki brat je apsolutno najgluplja ideja ikad izmišljenja u historiji televizije.Mene stvarno interesuje koji je to genijalni mozak smislio.
Bilo je već...propustio si tu epizodu..![]()
Najjača mi je ona glupača što joj je rođendanska želja bila da joj se roditelji ne razočaraju u nju i u bilo šta što radi u kući,a neposredno nakon toga.. se podera sa onim jednim ukućaninom..![]()
A moral je izgleda na visokoj visini.
-
pinkzelena
Nesh vjerovat',al ja prvi put sinoć gledala..i imala sam šta i vidjeti...Dedda wrote:Ne mogu da vjerujem da neko ovo gleda ... ccc ...
Da montiram cam u WC-u .... pa da se nagledate do mile volje.
A ima ljudi,koji redovno prate..što me iznenađuje.
-
Umjetnik a
Extra izjavaHakala wrote:od sam emisije i ucesnika,gori su samo oni koji ih gledaju.
hvala
-
elSaik
Neki dan prebacujem i naletim na Velikog Brata. Rekoh "'Ajd malo da vidim pa da mogu da skupljam postove na forumu". Imadoh i šta da vidim...
Prije svega, ko je ona treba sa dugom crnom kosom što je o govnima pričala. Nešto "posere se posred sobe i ode"
Ili, onaj mi je još luđi lik što hoće onu s cvikama da udara. Rekoh, sad će na nju skočiti da je istuče.
A ona, sva važna, kao da je Angelina, "nemoj da ti kasnije bude žao"
Svakakvih budala.
Prije svega, ko je ona treba sa dugom crnom kosom što je o govnima pričala. Nešto "posere se posred sobe i ode"
Ili, onaj mi je još luđi lik što hoće onu s cvikama da udara. Rekoh, sad će na nju skočiti da je istuče.
A ona, sva važna, kao da je Angelina, "nemoj da ti kasnije bude žao"
Svakakvih budala.
-
sulesavic
Ta je na¹a.elSaik wrote: ko je ona treba sa dugom crnom kosom ¹to je o govnima prièala. Ne¹to "posere se posred sobe i ode"![]()
MontenigerelSaik wrote: Ili, onaj mi je jo¹ luði lik ¹to hoæe onu s cvikama da udara. Rekoh, sad æe na nju skoèiti da je istuèe.![]()
Studentica.elSaik wrote: A ona, sva va¾na, kao da je Angelina, "nemoj da ti kasnije bude ¾ao"
-
elSaik
Nažalost.sulesavic wrote:Ta je naša.elSaik wrote: ko je ona treba sa dugom crnom kosom što je o govnima pričala. Nešto "posere se posred sobe i ode"![]()
Ko će drugo?sulesavic wrote:MontenigerelSaik wrote: Ili, onaj mi je još luđi lik što hoće onu s cvikama da udara. Rekoh, sad će na nju skočiti da je istuče.![]()
Bože, sačuvaj.sulesavic wrote:Studentica.elSaik wrote: A ona, sva važna, kao da je Angelina, "nemoj da ti kasnije bude žao"
-
zlotscha
ja pratim VB, nije da sam fanaticna obozavateljka ali pratim kad upratim
ono sto mene nervira jeste njihovo lickanje. zene se mazu sminkom vasdugidan, presvlace se (isuvise cesto), tusiraju se vise puta dnevno...
dajte, stvarno i kuci (svojoj) postuju visoke standarde u higijenskim dostignucima koje upraznjavaju u kuci VB? nerrrrrrvira me to oto!
nemam namjeru bildat racun za telefon glasajuc, ali imala bih namjeru se prijavit da neam vako dlakave noge
ruzila bi me bjeljinka jer bi se zacepio odvod heheheheh

ono sto mene nervira jeste njihovo lickanje. zene se mazu sminkom vasdugidan, presvlace se (isuvise cesto), tusiraju se vise puta dnevno...
dajte, stvarno i kuci (svojoj) postuju visoke standarde u higijenskim dostignucima koje upraznjavaju u kuci VB? nerrrrrrvira me to oto!
nemam namjeru bildat racun za telefon glasajuc, ali imala bih namjeru se prijavit da neam vako dlakave noge
-
zlotscha
ima uhljupa, fuj! moze se tusirat, ustvari moze se tusirat a zivjeti onako usput i opet bit pogano!sulesavic wrote:I ne ružila - vidje li ti njih kakvi su i šta rade?zlotscha wrote:ruzila bi me bjeljinka jer bi se zacepio odvod
bas zato i ne vjerujem da imaju onako lijepe navike (glede tusiranja) bljak!
a Burek je najodvratniji primitivac kakvog odavno nisam vidjela!
ko je tebi najodvratniji?
-
zlotscha
jah, neki dan gledala ultimativnog prezivljavacasulesavic wrote:Onaj što brije stomak i zbog kojeg ona naša dobija slom živaca i gubi kontrolu nad svojim jezikom! A ni oni crvi nisu za odbacivanja...
-
sulesavic
...¹nicle fa¹irane napraviti...zlotscha wrote:jah, neki dan gledala ultimativnog prezivljavacasulesavic wrote:Onaj ¹to brije stomak i zbog kojeg ona na¹a dobija slom ¾ivaca i gubi kontrolu nad svojim jezikom! A ni oni crvi nisu za odbacivanja...na discovery-ju, on ih jede (i to ih je isuko iz mrtvao jelena ili divokoze ili nesto tako) i kaze da su crvi odlican izvor proteina...
mogla je pojest... bar jednog...