Da pamtisda pamtis wrote:E. Jaganjac wrote:Citirat cu Hegela:da pamtis wrote:uvazeni g E. Jaganjac meni pun qurac plakanja nema vise ni mog naroda ni moje RBiH, imamo to sto je Alija podpisao u deytonu i gotovo, da li treba mijenjati deytonski ustav treba ali kako? imamo RS i Federaciju htjeli mi to ili ne priznavali mi to ili ne to je tako. da li je alija trebao podpisati dejton nije da li bi se i danas vodio rat u bih da nije doslo do deytona ne znam, da li se mogao izbjeci rat mislim da jeste da li se mogao izbjeci genocid u srebrenici mozda, ja gospodo ne mogu vise kukati i plakati za nekim ustavom i za nekom bivsom bih i sfrj i tito je umro, umro je i moj babo umro je i ustav o kom ti pises, meni treba SADASNJOST buducnost mi je zagarantovana Kur'anom............
"Robovlasnik razmišlja: vladaću, pa makar ne živio; rob razmišlja: samo da živim, pa makar kao rob".
Rob postaješ onda kad se s tim složiš ili kada se neki izdajnik slozi u tvoje ime.
Rob nema nikakvu ni sadsnjost ni buducnost, sa ili bez Kurana. kada ti robovlasnik siluje zune, prva stvar koja ce se desiti poslije toga je da pozeli da ti siluje kcerku i tako redom, DOK GOD SE TI SLAZES SA TIME, ili dok god se neko drugi u tvoje ime slaze sa time.
Jedini izlaz je bezkompromisan zahtjev za prvanom lagalnoscu odnosa, koji su definisani legalnim ustavom Republike BiH, tj puna ravnopravnost svakog gradjanina na svakoj stopi Republike BiH i ukidanje procesa koji vodi ukidanju bosanske drzave (Dejton). Odustajuci od prava da budes ravnopravan i slazuci se sa nestankom vlastite drzave ti svjesno prihvatas poziciju roba i sam sebi oduzimas i sadasnjost i buducnost.jarane da mi glasamo protiv SDA jerbo oni su meni uzeli i proslost i sadasnjost a bogami i buducnost
nisam ja podpiso dejton
sta se deres
U okupiranoj drzavi glasanje ne pomaze. Sve do jedna stranka mora se prvo zakleti na vjernost ustavu koji su ilegalno nametnuli ratni zlocinci, izdajnici i velikosrpski lobi medjunarodne mafije.
Sefer je bio osnovao Patriotsku Stranku BiH, pa su ga ucjenjivali Hagom oni isti koji su mu ubili i zenu i brata. Na kraju su ga tamo poslali, cak i kada je odustao od borbe za Republiku BiH. Danas mu prijete da ce mu ubiti sina, ako progovori.
SDP je jos gori od SDA, naime svi oni rade za istu koaliciju neprijatelja Republike BiH. Dok se SDA trudi da bar slaze narod, SDP vodi procetnicku politiku na veoma brutalan nacin, nacin sa kojim ubija u pojam i zdravu pamet i ljudskost i sve ostalo. Jedino tim izrodima moze pasti na pamet da dovedu na Kosevo djilkose sa Topcidera, na "prijateljsku" utakmicu, da skaniraju "Noz, zica, Srebrenica", pored jos svjezih humki poginulih branilaca Republike BiH.
Bosna je u raljama fasizma, kriminalca i medjunarodne mafije. Jedino sto njeni gradjani mogu uraditi je da pruze gandijevski otpor, gradjansku neposlusnost dok im se ne vrati legalni i legitimni ustav Republike BiH.
Trebamo osnivati nevladine organizacije, a iz postojecih istjerati cetnike poput Srdjana Dizdarevica i infiltriranih Abdicevih Ajhmana, koji se kao bajagi bore za ljudska prava, ali samo "ugrozenih" cetnika. U tim nevladinim organizacijama treba ismijavati i cetnike i ustase i njihove koalicione partnere na vlasti, narocito idiota Adnana Terzica, Muratovica, te ostale NEMANJE sa laznim bosnjackim imidjom.