Njegov sport je pričanje u prazno pa imamo i ovo
opet valjda akoBogdaPećanac: Onima koji uznemiravaju građane mi nećemo dati mira
Politika Ministarstva su stalne policijske akcije, koje će biti i ubrzane, istakao je ministar
opet valjda akoBogdaPećanac: Onima koji uznemiravaju građane mi nećemo dati mira
Politika Ministarstva su stalne policijske akcije, koje će biti i ubrzane, istakao je ministar

Covjek ekspert u ekspertnoj vladi. A radni staz mu se sastoji od staziranja u Sudu u Sa i radu kao sekretara, par godina, u jednoj OŠ. Eksperti, jadna li nam majka sa njihovim ekspertizama!StupskaBitanga wrote:samo viči akoBogda
Jedno molim Vas pitanje ako ko zna a vidim ima ovdje SDAovaca
Ko je ljudi onaj Bandić nekakav?
Izjavu nešto dobiti od njega je misaona imenica i lik se uredno pravi predsjednik svijeta. Tolika doza neprofesionalizma da je to strašno
sinergija wrote:
Evo o ovome ja stalno govorim:mayab wrote:Evo kod mene je 69 m2 i placam 96 KM mjesecno, sto je godisnje 1140KM, i jos uz to po mjesec dana u proljece i u jesen se smrzavam dok ne dodje naredba za ukljucenje grijanja!mali_balon wrote:84KM mjesecnoVjecitiStudent wrote:Napravimo poredjenje sa Zagrebom, gdje je grijanje upravo poskujelo. Tamo ce grijanja stana od 60m2 kostati oko 1050km godisnje.
Koliko trenutno kosta grijanje stana od 60m2 kod Toplana?
S tim da je u Hrvatskoj cijena plina niza nego u BiH, zahvaljujuci zalihama vlastitog plina.
Ja ozbljno razmisljam da predjem na struju i grijem se na one, kakao se zovu, konvektore, jel ovako. Pa ima li ko da ih koristi da na nam kaze koliko struje mjesecno placa, koliko prostorija grije na kojoj temperaturi je termostat itd itd. Makar cu placati koiko sam ja potrosio, a ne placati jos za ostale neplatise, i placati preko citave godine.![]()
Znaci, ovo u Sa nije jeftino, kako se oni stalno "vade"!
Dakle, ipak je glavni problem Toplane neracionalno poslovanje, sto ne utjeruje dugovanja, nego zeli da sve rijesi preko ledja redovnih platiša.
Takodjer, jedna takva "drzavna" firma koja po njihovim izjavama slabo posluje , sa stalnim gubicima, nebi trebala da si priusti enormne plate i ostale isplate, dalje, nemogucnost placanja karticom , nego samo SUVI KEŠ(pametni su oni) , te trosenje ogromnih para na njihove tzv.komunalijade - rekreativna sportska takmicenja ( i orgijanja) njihovih uposlenika sa ostalim komunalnim preduzecima iz BiH, koja odnose silne pare , a samo za zabavu njihovoj guzici, kada im te iste Toplane od nasih para kupuju skupe trenerke (skupih brandova, Kappa i slicno!) i ostalu opremu
.
E pa , drugovi, ne ide to tako