Novi prostesti ispred NS

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

shadow

#26 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by shadow »

zandar wrote: razumijem ja tebe, ali i ti treba da razumijes nas... mi ne uzivamo "tabati omladinu", ali moramo izvrsavati naređenja. trebam li ici na disciplinsku ili eventualno ostati bez posla radi tamo nekog saveza i navijaca?
bas danas sam bio na obezbjeđenju utakmice zeljo-siroki i sa kolegama raspravljao o jucerasnjim protestima, i svi se slazu u jednom da su navijaci u pravu, ali da se na onaj nacin ne moze rusiti savez...
ali recu cu ti jos i ovo, ja licno sam podrzavao navijace na protestima do momenta dok nisu poceli skandirati "al' sam papak...", nakon toga mi je bilo svejedno hoce li izbiti neredi ili ne...
A treba li neki navijac ostati bez bubrega samo da bi ti sacuvao svoj bjedni posao? I ne radi se o "tamo nekom" (pokazi barem malo respekta) navijacu vec navijacu BiH, onom koji je tu dosao (volonterski, dakle nije placen kao ti) u zelji da se nesto u nasem NS-u napokon promjeni.
Svi ste vi drotovi iste pichkice, potkupljeni misevi u sluzbi mafije. Samo vi udarajte neduzne, nece ni vase zauvijek trajati. :x
SundanceKid

#27 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by SundanceKid »

zandar wrote:
shadow wrote:
zandar wrote: razumijem ja tebe, ali i ti treba da razumijes nas... mi ne uzivamo "tabati omladinu", ali moramo izvrsavati naređenja. trebam li ici na disciplinsku ili eventualno ostati bez posla radi tamo nekog saveza i navijaca?
bas danas sam bio na obezbjeđenju utakmice zeljo-siroki i sa kolegama raspravljao o jucerasnjim protestima, i svi se slazu u jednom da su navijaci u pravu, ali da se na onaj nacin ne moze rusiti savez...
ali recu cu ti jos i ovo, ja licno sam podrzavao navijace na protestima do momenta dok nisu poceli skandirati "al' sam papak...", nakon toga mi je bilo svejedno hoce li izbiti neredi ili ne...
A treba li neki navijac ostati bez bubrega samo da bi ti sacuvao svoj bjedni posao? I ne radi se o "tamo nekom" (pokazi barem malo respekta) navijacu vec navijacu BiH, onom koji je tu dosao (volonterski, dakle nije placen kao ti) u zelji da se nesto u nasem NS-u napokon promjeni.
Svi ste vi drotovi iste pichkice, potkupljeni misevi u sluzbi mafije. Samo vi udarajte neduzne, nece ni vase zauvijek trajati. :x

ti si plitak ko josanicki potok :roll:

vidi se da si balavac i pojma nemas sta znaci posao... razmazeno deriste koje je naucilo da ga roditelji izdrzavaju... i ti si mi nasao drzati predavanja :-)
Jasno je da policija radi svoj posao, i to je okej. Idete po naredjenjima, i radite kako vam se kaze, to je jasno, jer svako ima nekog kuci da ga hrani, i to nije upitno. Al jesu neke druge stvari, kao na primjer, zasto udarate djecu i prolaznike, zasto jedva docekaste da pendrecite raju?

I vec kad tako "samo radite svoj posao" gdje ste kad se belaji desavaju po tramvajima i kad stoka pljacka i krade, ubija, i ostalo? E tu ste picke, tu se ne javljate, al kad treba dijete zviznut na Ferhadiji, e onda ste najjaci. Gledam nekakog drota, zute frckave kose, stavio naocale ko da je Robocop, sav je on nafuran, u folu.... mater mu jebem, misli da je u igrici... pa onda zvizni dijete....
SundanceKid

#28 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by SundanceKid »

Fatate lopove??? Hahahahahaha, e nabijem ja sve te koji "fataju lopove po gradu".... Kako te bolan nije stid pricat o tome, nakon svega ovoga sto se u gradu desavalo?? Vi nekoga fatate?? Ajd nemoj me nasmijavat majke ti, 2 puta su mi na Vilsonovom prijetili pistoljem, svako vece nekakav belaj bude u po grada, i ti mi pricas o nekakva 2-3 naslova u novinama, naspram ovolikog grada.... Da ste vi radite svoj poso, trebale bi novine cijele, dnevno za crnu hroniku....

Necu se fakat raspravljat sa tobom, i razvodnjavat temu offtopic postovima, al nek ti bude jasno da ljudi razumiju to sto vi radite svoj poso, i meni je to jasno. Nikad ne bi nekog krivio zbog toga, specijalno ne policiju. Ali je cinjenica da ste fakat i djubrad, koja jedva ceka da zvizne dijete, prolaznika, koga god...a kad je branit iste te od kriminalaca i mafijasa, onda vas nigdje nema...il ima, u crnoj hronici u Avazu na onoj sesnestini lista, gdje ne stoji naslov "objesio macku i pustio muziku...".. E svaka vam cast!

Ako iko povede nove proteste, ja dolazim!!!
campa_xxx

#29 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by campa_xxx »

TEMA JE NOVI PROTESTI A NE MILICIJA !!!

Dio iz statuta NFSBiH...

Povlačenje iz članstva i raspuštanje članstva

Član 10

¹ Član NS/FS BIH može se povući iz članstva u NS/FS BIH sa stupanjem
na snagu od kraja financijske godine. Obavještenje o povlačenju mora
stići u Generalni sekretarijat NS/FS BIH najkasnije šest mjeseci prije kraja
financijske godine i mora biti poslano preporučenom poštom.

2 Povlačenje ne oslobađa člana koji želi da se povuče od obaveze plaćanja
svih njegovih financijskih obaveza prema NS/FS BIH, svojih ili obaveza
svojih drugih članova.

³ Povlačenje za sobom vuče gubitak statusa člana NS/FS BIH sa svim
njegovim pravima, s trenutnim dejstvom.

4 Iste posljedice važe i u slučaju raspuštanja nekog člana NS/FS BIH.

5 Ako se NS FBIH ili FS RS povuče iz NS/FS BIH, za njega prestaje
primjena statutarnih odredaba, dok NS/FS BIH nastavlja svoje aktivnosti
kao priznata državna asocijacija udružena u FIFA-u i UEFA-u.

Nadležnost Skupštine

Član 19

¹ Skupština NS/FS BIH održava se u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine NS/FS BIH.

² Skupština ima sljedeće nadležnosti:
a) usvaja ili mijenja i dopunjava dnevni red, osim u slučajevima iz
člana 18. stav 5 i člana 21. stav 4;
b) imenuje tri delegata kao ovjerivače zapisnika;
c) usvaja i vrši izmjene i dopune Statuta NS/FS BIH;
d) usvaja i vrši izmjene i dopune Poslovnika o radu Skupštine
NS/FS BIH;
e) razmatra i usvaja godišnje izvještaje Izvršnog odbora i pravnih
tijela;
f) bira i razrješava članove Izvršnog odbora NS/FS BIH na
osnovu liste kandidata koje su imenovali NS FBIH i FS RS (na
konkretne slučajeve dalje se primjenjuje član 33, stav 4);
g) bira i razrješava članove Predsjedništva NS/FS BIH,
h) bira i razrješava Predsjedavajućeg, Potpredsjedavajuće i
redovne i zamjenske članove pravnih tijela;
i) bira radna tijela Skupštine u skladu sa Poslovnikom o radu
Skupštine (tj.Komitet za glasanje i Komitet za verifikaciju
);

j) razmatra i usvaja Završni račun NS/FS BIH;
k) razmatra i usvaja Izvještaj nezavisnog revizora;
l) usvaja budžet za narednu financijsku godinu;
m) na prijedlog Izvršnog odbora imenuje nezavisnog revizora;
n) usvaja i vrši izmjene i dopune Disciplinskog pravilnika;
o) usvaja Opis poslova i zadataka pravnih tijela;
p) usvaja i vrši izmjene i dopune strukture takmičenja na teritoriji
BiH;
q) usvaja nova i ukida postojeća takmičenja na nivou BiH;
r) razmatra i usvaja programe i planove za sve vrste takmičenja
na nivou NS/FS BIH, na međunarodnom nivou, a sve na
prijedlog Izvršnog odbora NS/FS BIH;
s) dodjeljuje titule počasnog predsjednika ili počasnog člana;
t) vrši prijem, suspenziju i isključenje članova NS/FS BIH;
u) odlučuje o raspuštanju NS/FS BiH.

3 Sve potrebne materijale po pitanjima koja su u nadležnosti Skupštine
NS/FS BIH priprema Izvršni odbor NS/FS BIH uz podršku nadležnih tijela
i Generalnog sekretarijata.
DaysleepeR

#30 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by DaysleepeR »

dzaba svi protesti ako kosevo 1 juna bude poluprazno ili jos gore prazno

a vrlo je moguce da dodje par stotina ljudi i pojeo vuk magarca
shadow

#31 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by shadow »

zandar wrote:
shadow wrote:

ti si plitak ko josanicki potok :roll:

vidi se da si balavac i pojma nemas sta znaci posao... razmazeno deriste koje je naucilo da ga roditelji izdrzavaju... i ti si mi nasao drzati predavanja :-)
Nemam pojma sta znaci rijec posao, nikad nisam radio. Dilam gudru i kradem auta u talu s vama drotovima, hvala vam sto ste od mene propalice napravili hadzu u ovom kokuznom drustvu. U znak zahvalnosti cu te istetovirati na neku stvar.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by pici »

No comment
zlatiborka

#33 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by zlatiborka »

shadow citat:

Nemam pojma sta znaci rijec posao, nikad nisam radio. Dilam gudru i kradem auta u talu s vama drotovima, hvala vam sto ste od mene propalice napravili hadzu u ovom kokuznom drustvu. U znak zahvalnosti cu te istetovirati na neku stvar.

dobro kazes, polcija goni one sitne kriminalce i po novinama (prednjaci AVAZ) prikazuju svoje uspjesne akcije...

veliki kriminalci iz vlasti i policije tako dalje ostaju nedodirnuti.....
nigdje.nikog

#34 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by nigdje.nikog »

dr.gog wrote:
Ovi momci u uniformama koji nama predstavljaju sumanuti sistem raspale države,i sami su svjesni u kojoj su pizdariji kad izvlače palice i oružje,ali ja vam kažem ,i stojim izza toga,da im jedina greška što njihovi šefovi nemaju muda da im stanu iza leđa
kad je u pitanju izvlačenje kalašnjikova i palice na Ćele ,Gašije,Faće i ostalu stoku nevrijednu života.
Greška i licemjerje pojedinačnog običnog policajca je strah pred zatamnjenim džipovima,zalizanim i ćelavim debilima s mobitelima u kojima su brojevi brojnih KOLEGA POLICAJACA.Imate strah gospodo pred običnim intervencijama,ne pričam sad o ovoj idiotskoj i diletantski organiozovanoj cirkusijadi pred NS,jer u grupi pred ekipom nasilnih demonstranata lako je potezanje svega i svačega,lako je izvlačiti argument huliganstva.Debila u u tim ekipama ima,i za njih je palica lijek koji trebaju popiti svako jutro od babe i majke čim se ustanu da ne naprave sranje.Vi ih i dalje redovito,molim vas podsjećajte na ono što je babo zaboravio kad su bili mlađi tinejdžeri.
Vi imate puno jebeniji problem u ovom gradu,a u tom problemu su vam ova raja saveznici a ne protivnici :) Imate problem da pustite vučjaka na kretena koji vam na uljudno "dobar veče,možete li pokazati dokumenta" opsuje ili vas pljune ili vam ponudi "cvaju &petobu".Imate problem okretanja glave pred parkiranjem džipa od tri tone na trotoar pred dječja kolica u pokretu,zato što je u džipu neki klonirani Gaši,koji pozivom na mobitel skida glavu vaših komandira....

o tome vam ja govorim ...
Dugo nisam cuo bolji komentar i ovako preciznu dijagnozu ovog bolesnog stanja. BRAVO DOKTORE :thumbup:
mahalas505

#35 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by mahalas505 »

Fino je @dr.gog napisao, otisao je malo i u dubinu problema, moze se tu jos dodati stvari, ali za ovu temu je dovoljno.
strong69

#36 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by strong69 »

SAVEZ NAPOLJE!!! Sila Nebeska - HZ ZAJEDNO!

stulic

#37 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by stulic »

strong69 wrote:SAVEZ NAPOLJE!!! Sila Nebeska - HZ ZAJEDNO!

Za svaku pohvalu.
aidaa_princess90

#38 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by aidaa_princess90 »

Informacija za one koji zele da stupe u kontakt sa BH Fanaticosima
Najbolji nacin je preko njihove web stranice http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... &Itemid=31 pri dnu cete vidjeti e-mail pa bujrum stupite s njima u kontakt. Ja sam isto za nove proteste,ok netrebaju biti nasilni,ali ponekad se pitam moze li se ista rijesiti bez belaja.Nazalost odgovor je NE!
Takodjer me zanima da li se Kodro sastao sa Komsicem????Kada ce ako nije??
Pitanje za forumasa Zandara
Zasto ste onoliko tukli jadnu djecu,vecina nije ni kriva,samo su dosli da pripomognu promijeni BH sporta?SRAMOTA ZA VAS
VI kao da nezelite pomoci ozdravljenju naseg fudbala...(nemislim na tebe licno),ali na tvoje kolege plicajce..
i to za advokata je odlicna ideja,ali mislim da to mozete ostvariti u konataktu sa BHF,jer mislim da ih je jako malo na sa-x forumu
stochar

#39 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by stochar »

strong69 wrote:SAVEZ NAPOLJE!!! Sila Nebeska - HZ ZAJEDNO!

Odlicno! Svaka cast! Najezio sam se...
zlatiborka

#40 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by zlatiborka »

U pamet se dozovite, vi navijaci i ostali gradjani, samo u pamet i to uskoro...

U oktobru su lokalni izbori, izadjite na izbore i glasajte po vlastitom misljnenju, a ne onako kako vam rekne hodza ili pop petkom ili nedljom na dzumama i misama.

Izadjite na izbore, glasajte za one koje smatrate postenima i boljima od ovih trenutnih....
aidaa_princess90

#41 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by aidaa_princess90 »

zlatiborka wrote:U pamet se dozovite, vi navijaci i ostali gradjani, samo u pamet i to uskoro...

U oktobru su lokalni izbori, izadjite na izbore i glasajte po vlastitom misljnenju, a ne onako kako vam rekne hodza ili pop petkom ili nedljom na dzumama i misama.

Izadjite na izbore, glasajte za one koje smatrate postenima i boljima od ovih trenutnih....
slazem se da trebamo glasati na izborima,ali to nece promijeniti celne ljude Savezaa
zandar

#42 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by zandar »

aidaa_princess90 wrote:
zandar wrote:
aidaa_princess90 wrote:Informacija za one koji zele da stupe u kontakt sa BH Fanaticosima
Najbolji nacin je preko njihove web stranice http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... &Itemid=31 pri dnu cete vidjeti e-mail pa bujrum stupite s njima u kontakt. Ja sam isto za nove proteste,ok netrebaju biti nasilni,ali ponekad se pitam moze li se ista rijesiti bez belaja.Nazalost odgovor je NE!
Takodjer me zanima da li se Kodro sastao sa Komsicem????Kada ce ako nije??
Pitanje za forumasa Zandara
Zasto ste onoliko tukli jadnu djecu,vecina nije ni kriva,samo su dosli da pripomognu promijeni BH sporta?
SRAMOTA ZA VAS
VI kao da nezelite pomoci ozdravljenju naseg fudbala...(nemislim na tebe licno),ali na tvoje kolege plicajce..
i to za advokata je odlicna ideja,ali mislim da to mozete ostvariti u konataktu sa BHF,jer mislim da ih je jako malo na sa-x forumu

zato sto nam je tako naređeno
a Vi igarte kako oni sviaraju jeli tako?
A Vi kao zastitnici reda i mira sta predlazete kako da pomognemo BH fudbalu i boli li Vas uopste kao mene i mlade uopste obvo sto rade??mozete mi PP(privatnom porukom odgovoriti).Unaprijed hvala! :bih:

djevojko draga (pretpostavljam da si '90. god. - sorry ako grijesim), vec sam u prijasnjim postovima objasnio koji je pravi put za rjesavanje datog problema, ne mogu da ponavljam... da me ne boli, zar mislis da bih dosao ovde i trpio uvrede od 80% forumasa...
dosao sam da pokusam pomoci nekim savjetom, ali sam naisao na izliv bijesa i mrznje prema policiji... to je stvarno jadno od strane forumasa... isto kao kad dođe covjek da pregovara sa bijelom zastavom, a oni ga ubiju :mrgreen:
savrseni krug

#43 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by savrseni krug »

zandare ev ja nisam 90to godiste
i necu te vrijedjati
samo te zelim napomenuti da je iz tvoje tastature izasla grozota citiram:"vi ste stoka vas svakako treba odmah iza usiju"
tako da se svaka dalja konverzacija s tobom iskljucuje
osim ako se na cesti ne sretnemo a tu je tvoj nacin iste mnogo puta dokazan :wink:
a sad mi reci da sam nepismen jer nisam dobro zareze/zapete koristio
ili da sam glup ili tup ili sta vec od skrivenih argumenata imas :lol: :lol:
and

#44 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by and »

zandar
djevojko draga (pretpostavljam da si '90. god. - sorry ako grijesim), vec sam u prijasnjim postovima objasnio koji je pravi put za rjesavanje datog problema, ne mogu da ponavljam... da me ne boli, zar mislis da bih dosao ovde i trpio uvrede od 80% forumasa...
dosao sam da pokusam pomoci nekim savjetom, ali sam naisao na izliv bijesa i mrznje prema policiji... to je stvarno jadno od strane forumasa... isto kao kad dođe covjek da pregovara sa bijelom zastavom, a oni ga ubiju
sam kažeš da ste postupili po naređenju.to je stvar oko koje nema rasprave i ne znam zašto cijelo vrijeme raspravljaš o nečemu o čemu se ništa ne pitaš i nemaš pravo na svoje mišljenje.
daj nam svoje mišljenje o savezu,reprezentaciji ,fudbalu u bih.
da li je za tebe normalno da igrači,treneri,navijači,građani i svi oni koji su dio fudbala moraju protestvovati protiv šačice ljudi iz saveza koji nemaju veze sa fudbalom?
Last edited by and on 25/05/2008 20:40, edited 1 time in total.
dlfo

#45 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by dlfo »

A dobro ljudi covjek je posteno rekao da im je bilo naredjeno... Pricajte malo o savezu...
gumifufna

#46 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by gumifufna »

Vidim neki predlazu prekide utakmica da bi se kaznio savez.Da li ce mo tim njima nanijeti stetu ili uraditi ono sto oni zele.
Ja mislim da njima nije puno do para,jer da jeste napravili bi bolju ligu i imali bi vise klubova u evropi i bolju reprezentaciju koja bi se plasirala na neko vece takmicenje sto bi donijelo malo vise novca savezu i gdje bi mogli malo vise zagrabiti.Oni su izgleda samo tu da rasture BH fudbal .
A sa ovim policajcem se slazem da radi svoj posao i tako treba samo po naredjenju,ali sta ti je trebalo ako je neki "huligancic" pao na pod pod stampedom da ga jos udaris nogom i pendrekom.Zar nisi mogao proci pored njega i nastavit rastjerivat "rulju" koja je vec pocela bjezat i koja ti nije davala otpor.
and

#47 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by and »

gumifufna wrote:Vidim neki predlazu prekide utakmica da bi se kaznio savez.Da li ce mo tim njima nanijeti stetu ili uraditi ono sto oni zele.
Ja mislim da njima nije puno do para,jer da jeste napravili bi bolju ligu i imali bi vise klubova u evropi i bolju reprezentaciju koja bi se plasirala na neko vece takmicenje sto bi donijelo malo vise novca savezu i gdje bi mogli malo vise zagrabiti.Oni su izgleda samo tu da rasture BH fudbal .
A sa ovim policajcem se slazem da radi svoj posao i tako treba samo po naredjenju,ali sta ti je trebalo ako je neki "huligancic" pao na pod pod stampedom da ga jos udaris nogom i pendrekom.Zar nisi mogao proci pored njega i nastavit rastjerivat "rulju" koja je vec pocela bjezat i koja ti nije davala otpor.
lolama je izgleda bio povrijeđen ponos.profesionalcima se ne bi smjelo desiti da budu isprovocirani.
komuna

#48 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by komuna »

Molimo vas da posaljete ovaj tekst svim vasim kontaktima,

ako treba i nekoliko puta ali ne dozvolite da se lanac prekine

Fudbal fudbalerima - zatvor profiterima

Eto desilo se i ono sto ni u najludjem snu niko od nas nije mogao da ni da pomisli ni zamisli.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro jednostavno je izbrisan sa funkcije
selektora nakon samo 2 provedene utakmice na celu reprezentacije.

ZASTO?

Zato sto nije stao na stranu profitera u fudbalskom Savezu
Zato sto nije prihvatio prijateljsku utakmicu sa Iranom koja je bila interesanntna samo
profiterima iz Saveza iz financijskih razloga i punjenja vlastitih dzepova
Zato sto nije dao svog obraza i ponosa koji cijeni citava BiH , Evropa i fudbalska planeta ali
ne i kriminalci i debili u Savezu.
Zato sto je MEHO KODRO bio i ostao COVJEK , IGRACINA , LEGENDA.

Desilo se tako nesto pred ocima citave Bosne i Hercegovine.

Par ljudi u Savezu na celu sa Dominikovicem i Usanovicem uporno krade , unistava ,
prlja Fudbalski savez BiH , ne birajuci sredstva i nacin , uporno unistava proslost , sadasnjost
i buducnost fudbala u BiH.

DOKLE VISE ?????????

Udarili su na nasu legendu Mehu Kodru , prvog kapitena reprezentacije , udarili su i na sve nas.
I na mene i na tebe i na naseg najboljeg prijatelja ,udarili su i na mog i na tvog sina koji place na tribinama
kad reprezentacija izgubi , na mog i tvog oca koji nam je prenio ovu ljubav prema Nasoj Domovini
, ljubav prema fudbalu i reprezentaciji. Udarili su tamo gdje nas najvise boli.
UDARILI SU NA NAS PONOS

DOSLO JE VRIJEME DA SE OBRACUNAMAO SA OVIM KRIMINALCIMA ; DEBILIMA ; LOPOVIMA

Pozivamo sve Bosance i Hercegovce , sve prijatelje BIH , sve prijatelje fudbala
na bezuslovni BOJKOT reprezentacije BIH.

Pozivamo sve igrace reprezentativce i potencijalne reprezentativce
da se ne odazivaju pozivu u reprezentaciju

Pozivamo sve navijace BIH - Fanaticose , Legiju , Belay Boys , Sejtane ,
navijace Veleza , Sarajeva , Zelje , Celika , Slobode , Borca , Zrinjskog , Leotara , Orasja , Sirokog...
da napokon krenu u otvorenu borbu protiv Saveza ne birajuci sredstva i nacin

Prekidanje utakmica reprezentacije , bakljade , ulijetanja u stadion neka postanu normalna pojava

Bolje diskvalifikacija iz kvalifikacija nego SRAMOTA i BRUKA

Pozivamo sve TV i Radio kuce i sve novinare da krenu sa otvorenom propagandom protiv celnika iz Saveza

Pozivamo sve one koju mogu da ucine i najmanju akciju protiv Saveza da ih napadaju tamo gdje ih najvise
boli a to je po dzepu i financijama.

Pozivamo sve hackere i one koji mogu i znaju da vrse napade na Internet sajt od saveza BIH
pozivamo sve osobe koje imaju pristup internetu da spamaju e-mail adresu saveza
( neka primaju na hiljade mejlova na dan)

Nije vazno kako , nije vazno gdje , nije vazno kada , nije vazan nacin

Svaki fening izbijen iz njihovih dzepova smatrajte uspjesnom akcijom.

Neka nemaju mira ni na poslu , ni na ulici , ni u restoranu , ni kuci , ni u snu.

Do konacne pobjede

Jedna i Jedina Bosna i Hercegovina
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#49 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by pape »

Zbog postova na ovoj temi, a u kojima pozivaju na nasilje, bit ce banovani @autoe i @testament.
saban murat

#50 Re: Novi prostesti ispred NS

Post by saban murat »

mirni protesti su moguci...i mirnim protestima je moguce postici promjenu!!!
a ako nece milom...hoce silom!!!
evo ovako...
ako je moguce da se skupi 10000 - 15000 ljudi za proteste, sto organizovanih navijackih skupina, sto ljudi sto organizacija i da se koordinirano okupimo.
sve uredno najaviti muriji. postaviti zahjteve i dati 24 h od trenutka dolaska pred savez da se zahtjevi ispune ili barem pocnu ispunjavati.
dolazak tolikog broja ljudi pred savez sa zapaljenim bakljama je moguc bez intervencije policije ako se dodje pred savez i onda"sukne" drotovima tako sto ce se baklje ugasiti pred njima a ne bacati na zgradu!
nakon toga sjesti i blokirati kompletnu pjesacku zonu!
sa 15000 ljudi se moze blokirati i M.M. Baseskije, Zelenih Beretki i Obala, paralizirati grad! (da objasnim, blokiranje saobraćaja nije krivično djelo nego prekršaj tako da par ljudi sa soobom ponese uplatnicu za kaznu i preda na licu mjesta drotu koji dodje) i nastavi se sa mirnim protestom.
ne reagirati na provokacije drotova i usmjeravati svaki pokusaj komunikacije kerova sa rajom na desetak ljudi koji ce biti odgovorni (ili barem predstavljeni kao takvi)
najtezi dio je naufuratri raju da ostane na protestima 24 h, nemoguce po mom misljenju, ali ako se nafura raja, izvedivo je, sa fondom za hranu i pice koja ce se donositi raji...
ako nakon 24 h ne bude nikakvih odgovora, onda izvaditi rekvizite (palije, pajsere, baklje, dimne i sta sve ne) i krenuti na zgradu i policiju. zauzeti zgradu, prebiti policiju i ostati u zgradi dok se zahtjevi ne ispune ili cak nakon zauzimanja zgrade, preformulisati zahtjeve u jedan jedini: rasformiranje postojeceg saveza, isclanjivanje istog iz fife i uefe i formiranje novog saveza sa drugacijim statutom i uredjenjem!!!

p.s.jeste li zanli da je N/FSBiH najobicnija nevladina organizacija, tacnije udruženje građana???
Post Reply