Kakvih likova ima. Ovaj Dječak sa šibicama misli da bi u SDP-u trebalo da budu samo komunisti i nevjernici, šta li ... Dr. Bećirović je dr. historije i doktorirao je na rečenu temu. To što vi povezujete SDP sa ideološkom matricom iz prošlog stoljeća, kao i Jose Mujica, nije problem. Problem je što to radi Zlatko Lagumdžija.
Novi predsjednik SDP BiH
- It_is_a_Leclerc
#76 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Kakvih likova ima. Ovaj Dječak sa šibicama misli da bi u SDP-u trebalo da budu samo komunisti i nevjernici, šta li ... Dr. Bećirović je dr. historije i doktorirao je na rečenu temu. To što vi povezujete SDP sa ideološkom matricom iz prošlog stoljeća, kao i Jose Mujica, nije problem. Problem je što to radi Zlatko Lagumdžija.
- Danguba
#77 Re: Novi predsjednik SDP BiH
LaguNdzija a ko bi drugi. 
- Lokman
#78 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Za SDP postoji samo jedna opcija....stranački udar i svrgavanje Lagumdžije i njegove odvratne odnarođene koruptokracije koja je okupirala vodstvo stranke i UJEDINJENJE SA DF-om. Jedini razlog polarizacije između DF-a i SDP jeste Lagumdžijin ego i narcisoidnost. Danas kada je definitivno historijski poražen Lagumdžijina pojava je besmislena i kontraproduktivna. Kongres ujedinjenja ljevice i novi lider Emir Suljagić. Svaka druga opcija je sitnosopstvenićka i gubitnička solucija. Ujedinjeni DF i SDP sa Suljagićem kao predsjednikom postali bi najjača politička sila u BiH.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#79 Re: Novi predsjednik SDP BiH
eto Rumenka cu povezati sa socijaldemokratijomIt_is_a_Leclerc wrote:
jedino lancima i drugom BDSM opremom
-
summerwine
#80 Re: Novi predsjednik SDP BiH
A Đevrosim Cvijan? I on je lijevi 
- dustaban
#81 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Novi predsjednik SDP-a mora biti neko ko, za razliku od prethodnog, ne lebdi u zraku vec stameno, sa obje noge, stoji na zemlji...
... i u tom smislu ja predlazem nekog sa ravnim tabanima!

... i u tom smislu ja predlazem nekog sa ravnim tabanima!
-
calculator
#82 Re: Novi predsjednik SDP BiH
sebija wrote:Kao što vam je poznato, jedina partija s obrazom početkom naredne godine će dobiti novog predsjednika.
Ko vam se čini kao odgovarajuća osoba za ovako važnu funkciju?
Dajte imena...
Dajem zadnjih 10 KM za opkladu da Lagumdžija neće biti smijenjen
Last edited by calculator on 15/10/2014 00:45, edited 1 time in total.
- biske
#83 Re: Novi predsjednik SDP BiH
ibro s(d)pahić
-
Kaligula I
#84 Re: Novi predsjednik SDP BiH
...hajd da se i ja u nečemu s tobom složim...pici wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Kozmetika ne pomaže. Otići mora i Lagumdžija, i tim ljudi iza njega koji uključuje Lipovaču, Hadžića, Koraćevu, Neku Nikšića i slične. SDP treba preuzeti neko dovoljno mlad, i dovoljno iskusan u politici; neko ko će znati stranku, bar djelimično oprati od sramnih koalicija i ustupaka u zadnje četiri godine. Ja smatram da je to dr.sci. Denis Bećirović, iako priznajem da bi dati stranku u ruke nekome ko nije Bošnjak bilo dugoročno i strateški pametan potez.
koji je mazglov onaj JAzlaJA...da nije egotriper i da je normala, mogao je komsicu prepustiti vodjenje stranke i kandidovat se za bosnjackog clana predsjednistva...uzeo bi baketa a ojacao gradjansku i socijalnu formu, al da su babi muda bio bi djed...ovako MRRRSSSHHHH zeni i grij bubrege od njene gHuzove.
- crvenebrigade
#85 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Niko od aktuelnog rukovodstva, pogotovo ne onaj rumenko Denis Becirevic koji se nije smio kandidovati za clana Predsjednistva BIH, nego hoce da nam kao drzavni poslanik iz udobne fotelje filozofira i prima nezasluzenu platu u iznosu od preko 8 hiljada KM.
Moj izbor su Bakir Hadziomerovic i(li) Zukan Helez, osobe sa najboljim pojedinacnim rezultatima na netom odrzanim izborima.
Moj izbor su Bakir Hadziomerovic i(li) Zukan Helez, osobe sa najboljim pojedinacnim rezultatima na netom odrzanim izborima.
Last edited by crvenebrigade on 14/10/2014 23:16, edited 1 time in total.
- madner
#86 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Ma samo Mujica, covjek od akcije i streljeckog voda.

-
Heartbeats
#87 Re: Novi predsjednik SDP BiH
E malo sutra Seko!sebija wrote:To bi jedino moglo spasiti socijaldemokratiju i uz Zlatkov odlazak poslati SDA trajno na smetljište. Mislim da ovo nije neostvarivo jer bi svi imali koristi od toga, a najviše mi koji glasamo i želimo promjenu stanja u državi.Biene Maya wrote:Neki portali su vec objavili, da se vec sprema potpuno ujedinjenje svih socijal-demokrata. Navodno, razgovori se vode iza zatvorenih vrata. A tu spadaju: SDP, SDU, Nasa stranka i na kraju Demokratska fronta. Vidjecemo koliko ima istine u svemu tome. Ujedinjene partije bit ce sve SDP BiH.
Popusili ste na izborima,izvisli, pljuvali, tokom ove 4 godine pokrali, i jos branili kradju tokom kampanje i sad bi ste se ujedinjavali pod krinkom promjene stanja u drzavi!? Pa sto ste doveli do ovog stanja? Nego sada daj ujedinjenje kad je dogorilo do noktiju..dje si, kako si..
-
romeomoraprezivjeti
#88 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Radeljasa za precednika SDP-a,.
-
Kaligula I
#89 Re: Novi predsjednik SDP BiH
...inače, slažem se s onima koji smatraju da je Bogić Bogićević optimalno rješenje za preporod SDP-a...čovjek ima: ime, obraz, iskustvo, znanje, dobre namjere, karizmu itd itd...jedino što nema jeste oraha u džepu
...siguran sam da bi to bila dobitna kombinacija za SDP...BINGO u pravom smislu riječi, ne samo za SDP nego za cijelu BiH...dakle, evidentna je činjenica da je SDP-u 'pao sistem' i da ga, pod hitno, mora podići ukoliko se želi održati na političkoj sceni...SDP, kao stranka, podsjeća na čovjeka koji je zalutao u prašumi i koji traži izlaz na pravi put...ima li kompetenijeg čovjeka od BB da SDP-u pokaže taj 'PRAVI PUT'?...po meni nema...
-
JedanMova
#90 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Jedina istina od gore navedenog je da je ministar...karanana wrote:ministar hadzic. mlad, energetican, iskusan....
Srecom, ne jos dugo!
-
doktor78
#91 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Zar je Bogic jos uvijek u SDP-u?Kaligula I wrote:...inače, slažem se s onima koji smatraju da je Bogić Bogićević optimalno rješenje za preporod SDP-a...čovjek ima: ime, obraz, iskustvo, znanje, dobre namjere, karizmu itd itd...jedino što nema jeste oraha u džepu...siguran sam da bi to bila dobitna kombinacija za SDP...BINGO u pravom smislu riječi, ne samo za SDP nego za cijelu BiH...dakle, evidentna je činjenica da je SDP-u 'pao sistem' i da ga, pod hitno, mora podići ukoliko se želi održati na političkoj sceni...SDP, kao stranka, podsjeća na čovjeka koji je zalutao u prašumi i koji traži izlaz na pravi put...ima li kompetenijeg čovjeka od BB da SDP-u pokaže taj 'PRAVI PUT'?...po meni nema...
- Lakat Jebić
#92 Re: Novi predsjednik SDP BiH
mustafa ceric. svakako mu treba stranka
-
bjelave
#93 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Nije i bas zato nema oraha u dzepovima.doktor78 wrote:Zar je Bogic jos uvijek u SDP-u?Kaligula I wrote:...inače, slažem se s onima koji smatraju da je Bogić Bogićević optimalno rješenje za preporod SDP-a...čovjek ima: ime, obraz, iskustvo, znanje, dobre namjere, karizmu itd itd...jedino što nema jeste oraha u džepu...siguran sam da bi to bila dobitna kombinacija za SDP...BINGO u pravom smislu riječi, ne samo za SDP nego za cijelu BiH...dakle, evidentna je činjenica da je SDP-u 'pao sistem' i da ga, pod hitno, mora podići ukoliko se želi održati na političkoj sceni...SDP, kao stranka, podsjeća na čovjeka koji je zalutao u prašumi i koji traži izlaz na pravi put...ima li kompetenijeg čovjeka od BB da SDP-u pokaže taj 'PRAVI PUT'?...po meni nema...
I jeste, on bio BINGO ne samo za SDP vec za cijelu zemlju ali nece to pustite ove taldzije koje vec deceniju rasturaju pa su tu partiju doveli haman do gasenja.
- Lokman
#94 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Za SDP postoji samo jedna opcija, nešto slično šta je uradio Hrušćov raskidom sa staljinizmom. Smjena i izbacivanje Lagumdžije iz članstva, a potom kongres ujedinjenja sa DF-om. Sukob sdp i df je ideološki besmislen i jedini razlog sukoba jeste nespremnost Lagumdžije da prizna da postoji mlađi, pošteniji i popularniji.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#95 Re: Novi predsjednik SDP BiH
MOzda da se sefovi SDU i DF i neko iz SDP-a iskljucujuci dupelizni kadar Becirovic-Hadzic-Masic dogovore zajednickog predsjednika
- madner
#96 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Najrealnija opcija je svakako Komsic. 
- Liberalism
#97 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Sve mi se cini da ovi sto mrze SDP imaju neki licni problem tipa, kako je Lagumdzija mogao postaviti nekog luzera na funkciju, a mene tako pametnog ni da mi pridje da se pozdravi sa mnom.
Pa sad bi kao da biraju drugog predsjednika stranke kako bi mu sutra mogli reci: da te ja nisam progurao nebi te na mapi bilo''.
Sad jos vise volim SDP, jer su svi misevi napustili brod.
Nadam se da ce se izabrati dobar predsjednik a Zlatko Lagumdzija ce biti pozitivna istorijska licnost, bez obzira na ove uvrijeđene mlade.
Pa sad bi kao da biraju drugog predsjednika stranke kako bi mu sutra mogli reci: da te ja nisam progurao nebi te na mapi bilo''.
Nadam se da ce se izabrati dobar predsjednik a Zlatko Lagumdzija ce biti pozitivna istorijska licnost, bez obzira na ove uvrijeđene mlade.
-
VjecitiStudent
#98 Re: Novi predsjednik SDP BiH
A Jerlagić?
Kao stečajni upravnik, pokazao je da zna znanje.
Kao stečajni upravnik, pokazao je da zna znanje.
-
Hafis
#99 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Mogu mene uzeti komotno
Ja bih to pretumbao i doveo u suru još do Božića...našeg svakako.
Ja bih to pretumbao i doveo u suru još do Božića...našeg svakako.
- madner
#100 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Ovo si pogodio.Liberalism wrote:Sve mi se cini da ovi sto mrze SDP imaju neki licni problem tipa, kako je Lagumdzija mogao postaviti nekog luzera na funkciju, a mene tako pametnog ni da mi pridje da se pozdravi sa mnom.
Fino sam mu govorio da sam jeftiniji a bolji od Alistera.