Novi predsjednik SDP BiH

Post Reply
Banksy

#151 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:Nagradno pitanje: Koliko ćemo SDP-ova na kraju dobiti?
Nijedan, fajront.
zavrzlama

#152 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by zavrzlama »

pici wrote:
zavrzlama wrote:koji je god moj vise nije.....od sutra u DF :bih:

oooo dobro došHo medju pravu raju... :bih:
Izvinjavam se na kasnjenju....cim je Zeljko napustio,SDP je za mene prestao biti ozbiljna stranka...m
orao sam ispostovati ceteresnicu :D
backy

#153 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by backy »

Da slazem se ali opet pratim gledam sta se dogada u SDP zao mi sta uradise nesposobni od stranke
zambaklija

#154 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by zambaklija »

o jbm te živote,sjaše murta a uzjaše kurta....ništa od SocDemokratije dok se klocevi na gore guraju umjesto da odstupe i apokon nešto dobro urade ...pu.. :-?
zavrzlama

#155 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by zavrzlama »

backy wrote:
Da slazem se ali opet pratim gledam sta se dogada u SDP zao mi sta uradise nesposobni od stranke
da je zlatko prije par godina(nakon proslih izbora) se povukao i predlozio Zeljka za novog lidera SDP-a,danas bi SDP bio najjaca stranka...ovako ce DF morati krenuti sa nule,mada u ovi izbori pokazali da DF krece kao treca najjaca stranka u federaciji :thumbup:
VjecitiStudent

#156 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by VjecitiStudent »

Hajmo kvote, ko dobiva, ko pobjeđuje? :D
almirony

#157 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by almirony »

Ja koliko vidim po fejsu medju clanstvom, cini mi se mrtva trka "Skandalozno" vs Neka.
Danguba

#158 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by Danguba »

zavrzlama wrote:
pici wrote:

oooo dobro došHo medju pravu raju... :bih:
Izvinjavam se na kasnjenju....cim je Zeljko napustio,SDP je za mene prestao biti ozbiljna stranka...m
orao sam ispostovati ceteresnicu :D
zavrzlama, zavrzlama... :-) :D
al_akhisari

#159 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by al_akhisari »

video wrote:Ma bit ce svega ;-)

Ekskluzivno: Nermin Nikšić kandidat za predsjednika SDP-a

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ekskluzi ... /141016153
...po meni, veoma loš izbor; razloge nalazim u:

- lik je već godinama u vrhu sdp-a i samim tim je kreator politike sdp u tom vremenu i suodgovoran za stanje u partiji;
- imao je priliku i mogućnost (poziciju) značajno uticati na stanje, odluke od suštinskog značaja (pošto nije, znači da je klimao glavom predsjedniku);
- školski primjer nepotizma (slučaj brat)-čuo sam da je javno priznao na tv (ako se neću pobrinuti za brata, ko će-šala); ukoliko je navedeno netačno, ispričavam se;
- sumnjivo uvećanje imovine gospodina nikšić za vrijeme premijerovanja vladom fbih;

- navedeno je za mene dovoljno da je loš izbor za kvalitetniji i novi nastavatak priče
My name is Pi

#160 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by My name is Pi »

Ako ih je S. Prolaznik unistio ovaj ce ih pokopti nacisto.

Jao smjene, Trenerko umjesto Prolaznika :lol: :lol: Nema sta npredak evidentan :lol:
backy

#161 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by backy »

zavrzlama wrote:
backy wrote:
da je zlatko prije par godina(nakon proslih izbora) se povukao i predlozio Zeljka za novog lidera SDP-a,danas bi SDP bio najjaca stranka...ovako ce DF morati krenuti sa nule,mada u ovi izbori pokazali da DF krece kao treca najjaca stranka u federaciji :thumbup:
Opet se slazem vidjecemo sta ce biti od ovog ujedninjena ljevice u BIH misljenja sam da bi to bila odlicna stvar
JThomas

#162 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by JThomas »

nije morao zvati zlaju, to mu i ja mogu reći.
Better Man

#163 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by Better Man »

Nisu ostavke dovoljne, već moraju trajno biti isključeni iz SDP-a i zabraniti im pristup prostorijama.
shibonja

#164 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by shibonja »

Kao bivsi glasac SDP-a,predlazem vam Jasmina Imamovica,covjek ima ideje,evo recimo na proljece kad krenu poplave mozete od njega ovekivati prijedlog izgradnje najvece akumulacije vode na tlu bivse YU..Sarajlije mogu ocekivati najljepsu fontanu i siguran rad Zemaljskog muzeja,umjetnici,posebno pisci mogu ocekivati jedan veleljepni centar da imaju gdje da rade i sastaju se pod minimalnim kirijama :D
iz dna duše

#165 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by iz dna duše »

Gledam ove ostavke u SDP, pljušte...da li su to sada moralne vertikale, koje žele da pokažu kako su spremni da snose posljedice ili je ovdje riječ o ostavljanju utiska na mase, kako bi ušli u utrku da oni zaposjednu fotelju nakon Zlatka. Svi ovi, oko Zlatka nisu bolji. Po meni za novog predsjednika SDPa treba izabrati osobu koja je sa zlatkom bila u klinču i kojan nije pokazala slijepu partijsku poslušnost. Mislim da bi takva osoba mogla biti dobra za SDP, da mu vrati poljuljano povjerenje. Pod ovim "pratijski neposlušnici" i oponenti ne mislim na one koji su otišli, kao što je SDU ili Željko i Pop, nego na ove koji su ostali u partiji da se bore protiv Zlajinog and co. skretanja sa puta socijaldemokratije.
Ovi koji su otišli, činili su to najvećim dijelom zbog borba za fotelju ili uticaj sa Zlajom i njegovim miljenicima u partiji.
Zlatko je obećao dati ostavku na kongresu, nadam se vanrednom i hitnom.
Pasiflora

#166 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by Pasiflora »

almirony wrote:Ja koliko vidim po fejsu medju clanstvom, cini mi se mrtva trka "Skandalozno" vs Neka.
Ne podcijenjuj Damira Hadzica :-) . On se vec godinama priprema za poziciju velikog vozda :D
dustaban

#167 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by dustaban »

iz dna duše wrote:Gledam ove ostavke u SDP, pljušte...da li su to sada moralne vertikale, koje žele da pokažu kako su spremni da snose posljedice ili je ovdje riječ o ostavljanju utiska na mase, kako bi ušli u utrku da oni zaposjednu fotelju nakon Zlatka. Svi ovi, oko Zlatka nisu bolji. Po meni za novog predsjednika SDPa treba izabrati osobu koja je sa zlatkom bila u klinču i kojan nije pokazala slijepu partijsku poslušnost. Mislim da bi takva osoba mogla biti dobra za SDP, da mu vrati poljuljano povjerenje. Pod ovim "pratijski neposlušnici" i oponenti ne mislim na one koji su otišli, kao što je SDU ili Željko i Pop, nego na ove koji su ostali u partiji da se bore protiv Zlajinog and co. skretanja sa puta socijaldemokratije.
Ovi koji su otišli, činili su to najvećim dijelom zbog borba za fotelju ili uticaj sa Zlajom i njegovim miljenicima u partiji.
Ja za takvog ne znam - da se suprostavio Sefu a da je uspio ostati u SDP-u.
iz dna duše

#168 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by iz dna duše »

dustaban wrote:
iz dna duše wrote:Gledam ove ostavke u SDP, pljušte...da li su to sada moralne vertikale, koje žele da pokažu kako su spremni da snose posljedice ili je ovdje riječ o ostavljanju utiska na mase, kako bi ušli u utrku da oni zaposjednu fotelju nakon Zlatka. Svi ovi, oko Zlatka nisu bolji. Po meni za novog predsjednika SDPa treba izabrati osobu koja je sa zlatkom bila u klinču i kojan nije pokazala slijepu partijsku poslušnost. Mislim da bi takva osoba mogla biti dobra za SDP, da mu vrati poljuljano povjerenje. Pod ovim "pratijski neposlušnici" i oponenti ne mislim na one koji su otišli, kao što je SDU ili Željko i Pop, nego na ove koji su ostali u partiji da se bore protiv Zlajinog and co. skretanja sa puta socijaldemokratije.
Ja za takvog ne znam - da se suprostavio Sefu a da je uspio ostati u SDP-u.
Sto ce reci, ljudi nisu odlazili nego otjerani na neki nacin, ako nisu bili istomisljenici sa sefom. Neka stroga i nepravedna partijska disiplina.
Altsa

#169 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by Altsa »

Nemaju kvalitetnu osobu da dode na celo stranke. najbolje im je da se rasformiraju. oni sto su valjali su otisli ranije ostali su zlajini klimoglavci
crvenebrigade

#170 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by crvenebrigade »

GDJE JE NESTALO 57 MILIJUNA KM?

Uprava policije provesti će istragu u Vladi Federacije

http://www.vecernji.ba/uprava-policije- ... ije-967517

Je li se zbog ovog lopovluka zuri Nerminu Niksicu da zasjedne u fotelju predsjednika SDP-a i pokusa se zastiti od krivicne odgovornosti?!

Ovakvi i slicni njima moraju nestati iz SDP-a za sva vremena.
svi u napad

#171 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by svi u napad »

Better Man wrote:Nisu ostavke dovoljne, već moraju trajno biti isključeni iz SDP-a i zabraniti im pristup prostorijama.
Bravo. To bi bilo jedino ispravno. Sve novi i neokaljani ljudi pa polako vratiti ugled partiji. A sta rade ove "moralne velicine" i nule od ljudi.Kakvo pisanje clanova i simpatizera partije. Pazi ovo (koje licemjerje) oni daju ostavke iz moralnih razloga a istovremeno se kandiduju za predsjednika.Dno dna. Oni krivi za neuspjeh partije i sad bi je oni kao izvukli iz krize. Trenerko ili saner kako se to lakse kaze u carsiji ne bi mogao voditi mjesnu zajednicu a da vodi partiju. Pa on ode u klozet a oni mu iza ledja postave brata za direktora. Kako on misli voditi 70 000 clanova partije kad mu 20 prisutnih na sjednici za 5 minuta odsustva naprave sranje. Zamisli te da je jadnik imao "laku stolicu" tog dana i otisao u klozet 20 puta. Oni neposlusni izdajnici bi imenovali njegovo nerodjeno unuce za nekog direktora ili ministra. Najsmjesniji je onaj Bijedic koji 5 minuta nakon trenerkine ostavke istog predlaze za predsjednika. Lik je neprevazidjen uvlakac a o njegovom IQ nakon ove izjave je smijesno govoriti. Svi oni koji su uvukli vodji u guzicu i na osnovu toga dobili polozaje sad traze njegovu smjenu i sebe vide kao nj.egovog nasljednika. Kakvi dzonovi.
Zlatko koji je najveci krivac za ovo stanje (zbog egoizma i narcisoizma dozvolio ovim gmazovima da ga okruze) bi trebao bar na kraju ispasti gospodin i ne dozvoliti nikome od stare uprave da sjedne na njegovo mjesto.
Better Man

#172 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by Better Man »

Od sadašnjeg rukovodstva užeg i šireg, niko ama baš niko nije zaslužio i nesmije biti predsjednik SDP-a. Sjetite se kako se diktator riješio i najboljeg načelnika Općine Centar Ljubiše Markovića, koji je Općinu napravio modernom. Samo kad se sjetim koliko mu je njegova partija podmetala nogu i kritikovala kad je odlučio zavesti red u Općini i protjerati sve ljude bez diploma i neradnike i postaviti ljude od znanja koji zaslužuju da rade. Umjesto da ga nagrade sa ponovnom kanidaturom za načelnika, oni su kandidovali tada Bećirevića. Problem Markovića je bio taj što se drznuo kandidovati za predsjednika SDP-a i tako povrijediti ego sotone i diktatora Lagumdžije.
iPod

#173 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by iPod »

crvenebrigade wrote:GDJE JE NESTALO 57 MILIJUNA KM?

Uprava policije provesti će istragu u Vladi Federacije

http://www.vecernji.ba/uprava-policije- ... ije-967517

Je li se zbog ovog lopovluka zuri Nerminu Niksicu da zasjedne u fotelju predsjednika SDP-a i pokusa se zastiti od krivicne odgovornosti?!

Ovakvi i slicni njima moraju nestati iz SDP-a za sva vremena.
Donedavno ste nas ti i SDPederski klonovi ovdje na forumu ubjedjivali kako je to najbolji premijer ikada. Kada bi neko spomenuo kriminal SDP kadrova u Elektroprivredi i Autocestama skakali ste ko hijene kako bi odbranili slucajnog prolaznika i njegove pse poput Karića i Grabovice. Sada odjednom ne valja Nikšić?

Tačno je, ne valja Nikšić, ali ne valja niti bilo koji za koje ti agituješ ovdje na forumu. U SDPu je sve truhlo i korumpirano do bola.

Lagumdzija, Hadzic, Lipovaca, Karic, Korac, Grabovica, Becirevic (obojica), Music, Kamocaj, Pudaric, onaj debil iz Revikona, Masic, Selimovic itd itd.

Uništili ste FBiH za manje od 4 godine. Jedino sto vam je poslo za rukom jeste dovodjenje Budimira, ustaškog HSP-a, kriminalaca Lijanovića i pokušaj dovodjenja Fahraona.

SDP je mrtav, potrosen i duboko ogrezao u kriminalu i korupciji. Nadam se da ce im se sve duplo vratiti i to sa kamatom.

Ovakav SDP samo Bogic Bogicevic moze ozivjeti, niko drugi jer sve sto je valjalo je napustilo ovaj brod koji tone, a uskoro ce dotaci i samo dno.

Bagra crvena!

Sent from my iPad using Tapatalk
ilkbahar

#174 Re: Novi predsjednik SDP BiH

Post by ilkbahar »

crveni ne crveni pomirite se da je SDP-u u ovom obliku dosao kraj....mojzda jednog dana, neki novi klinci, neki novi klinci, neki novi klinciiiii
SOcijal demokratija treba da zivi i zivjet ce, ali kao sto se moglo vidjeti, ko iza ideje vladavine naroda i socijalne drzave krije svoje lopovske namjere, taj ne moze dugo da opstane.

Ovi izbori su zaista donijeli promjene, ostaje jos da vidimo kakve...
mirsek

#175 Re: Odg: Novi predsjednik SDP BiH

Post by mirsek »

Better Man wrote:Od sadašnjeg rukovodstva užeg i šireg, niko ama baš niko nije zaslužio i nesmije biti predsjednik SDP-a. Sjetite se kako se diktator riješio i najboljeg načelnika Općine Centar Ljubiše Markovića, koji je Općinu napravio modernom. Samo kad se sjetim koliko mu je njegova partija podmetala nogu i kritikovala kad je odlučio zavesti red u Općini i protjerati sve ljude bez diploma i neradnike i postaviti ljude od znanja koji zaslužuju da rade. Umjesto da ga nagrade sa ponovnom kanidaturom za načelnika, oni su kandidovali tada Bećirevića. Problem Markovića je bio taj što se drznuo kandidovati za predsjednika SDP-a i tako povrijediti ego sotone i diktatora Lagumdžije.
Nije Markovic bio tolika cvjecka. Saznaj kojoj je populaciji favorizirao donacije i koliko je miliona odstete opstina morala da plati nelegalno smjenjenim ljudima. Slican super ego kao Lagumdzija.Misli da je Bogom dat. Nije uopste za predsjednika SDP-a.

Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Post Reply