Novi clanovi
- vjesticanametli
#26 Re: Novi clanovi
Pa kmece redovno i stave smajlije a onda neki svrsavaju 
- ExNihilo
#27 Re: Novi clanovi
Zato ovdje insomnia i jeste top forumaš nekima. Što imaš manje za reći, bliži si prosječnom Klix forumašu. Insomnia kao ideal Klix forumaša.
- SmokingMan
#28 Re: Novi clanovi
Ne pogađa me to što nemam baš sa kim da raspravljam o svojim interesima u vidu hobija,a bježim od toga da se rasprava svede na nivo zadovoljavanja vlastitog ega,što se dešava u 90% slučajeva.
- medvjed23
#29 Re: Novi clanovi
ja ostario forumajući.. upozno dosta forumaša i ne bih se složio da forumaši nemaju šta reći.. imaju, samo radije biraju druge platforme.. ovdje je puno otrova.. čest cilj učešća na temama je: oholiti se, poniziti, uvrijediti, prosuti jed.. to sužava prostor zdrave rasprave i obeshrabruje forumaše koji su sposobni pisati postove vrijedne pažnje.. ljudi traže pristojnu razmjenu argumenata, a dobiju lavinu histerije i grubosti, pa kažu: jebo ozbiljne teme, odosmo brojati slikama (ako i to) 
-
El_comadante
#30 Re: Novi clanovi
ima i to da je bitno da se nakucka broj postova, a nije bitno šta je napisao i o čemu se dikutujemedvjed23 wrote:ja ostario forumajući.. upozno dosta forumaša i ne bih se složio da forumaši nemaju šta reći.. imaju, samo radije biraju druge platforme.. ovdje je puno otrova.. čest cilj učešća na temama je: oholiti se, poniziti, uvrijediti, prosuti jed.. to sužava prostor zdrave rasprave i obeshrabruje forumaše koji su sposobni pisati postove vrijedne pažnje.. ljudi traže pristojnu razmjenu argumenata, a dobiju lavinu histerije i grubosti, pa kažu: jebo ozbiljne teme, odosmo brojati slikama (ako i to)
- problemnatravunu
#31 Re: Novi clanovi
A sta pametno reci glede toga, evo, na ovom forumu mjesecima ne funkcioniraju avatari i niko se ne počeša za tim, mislim na ljude koji to treba da srede, ne na forumaše, stare ili nove?!!apsidejzi wrote:Ovaj forum haman odumire. Ado2001 je najnovoji clan evo haman mjesec dana. Jal admini ne potvrdjuju nove zahtjeve jal se ljudi ne registruju. Jal sam ja nesto profulao?
Generalno vrijedi, zapuštanjem i nebrigom se mnoge dobre stvari u životu shebavaju....
-
high_volume
#32 Re: Novi clanovi
Instagram, Twitter, FB i sl. nikad neće moći zamijeniti ovakvu formu komunikacije, kakva je ovakav Klix-ov Forum.
Nekada je ovaj Forum imao vrlo kvalitetne i uticajne učesnike, nekada su ovdje rasprave bile stručne, vrlo zanimljive, i imale su jak uticaj na pojedina dnevno politička dešavanja, naročito u Sarajevu.
Nek' se niko ne ljuti, ali mislim da je prekruta politika administratora, @Zoom-ova naročito, ali i @Čmoljo-ina i @Lady svojevremeno, jednostavno rastjerala brojne forumaše. Istina, danas je @Čmoljo mnogo tolerantniji, fleksibilniji i trajno banira samo kad neko pregrubo zasluži. Da je i ranije bio ovakav način upravljanja, vjerujem da bi mnogi forumaši i dalje bili prisutni, iako neki i jesu, pod drugim nickovima, ali nije to to...
Nekada je ovaj Forum imao vrlo kvalitetne i uticajne učesnike, nekada su ovdje rasprave bile stručne, vrlo zanimljive, i imale su jak uticaj na pojedina dnevno politička dešavanja, naročito u Sarajevu.
Nek' se niko ne ljuti, ali mislim da je prekruta politika administratora, @Zoom-ova naročito, ali i @Čmoljo-ina i @Lady svojevremeno, jednostavno rastjerala brojne forumaše. Istina, danas je @Čmoljo mnogo tolerantniji, fleksibilniji i trajno banira samo kad neko pregrubo zasluži. Da je i ranije bio ovakav način upravljanja, vjerujem da bi mnogi forumaši i dalje bili prisutni, iako neki i jesu, pod drugim nickovima, ali nije to to...
-
mali jomu
#33 Re: Novi clanovi
Klix, komentari na Klix clanke i Klixov Forum???????? su daleko najbolji na svijetu, nigdje nema ovako, to vam je "odskrinuti prozor" u ljude skojima se susrecete mozda i svaki dan po deset puta, to vam je " otvoreni prozorcic" u pravo stanje ljudi svugdje u svijetu, narocito meni moj prozorcic kroz koji virim... pored koga to ja ulicama prolazim i zivim.
Pisane rijeci koje su napisane iz nekog skrivenog coska, iz te slobode anonimnosti u kojo svako skida svoje natalozene maske, i izgovorene rijeci koje se govore u licnoj direktnoj prisutnosti bilo gdje, prekrivene i zatrpane svime i svacemu preko same licnosti koja ih direktno izgovara, su totalno razlicite situacije u kojoj se neko nalazi...
Ja nisam znao ove neke stvari, te skrivene stvari koje svako ima, jesam nesto pretpostavljao ali sam vise konto da sam to samo ja puko i nista vise... i mic po mic bas zahvaljujuci Klixu skontam "ma ko je ba puko..."
Klix, Komentari na Klixu, Forum... hvala za prozorcic ljudskih tajni, zhvaljujuci njima ja sebi dosao...
Pisane rijeci koje su napisane iz nekog skrivenog coska, iz te slobode anonimnosti u kojo svako skida svoje natalozene maske, i izgovorene rijeci koje se govore u licnoj direktnoj prisutnosti bilo gdje, prekrivene i zatrpane svime i svacemu preko same licnosti koja ih direktno izgovara, su totalno razlicite situacije u kojoj se neko nalazi...
Ja nisam znao ove neke stvari, te skrivene stvari koje svako ima, jesam nesto pretpostavljao ali sam vise konto da sam to samo ja puko i nista vise... i mic po mic bas zahvaljujuci Klixu skontam "ma ko je ba puko..."
Klix, Komentari na Klixu, Forum... hvala za prozorcic ljudskih tajni, zhvaljujuci njima ja sebi dosao...
- Point.
#34 Re: Novi clanovi
Dijaspora je kriva. 
Twitter, insta, fb nikad neće moći zamijeniti forum i njegov koncept. Stariji forumaš nalaze sve manje vremena za forumati, jebiga djeca, oženiš se a novija fb generacija bruda i nargilaša jednostavno ne poznaje forumsku formu diskusije.
Twitter, insta, fb nikad neće moći zamijeniti forum i njegov koncept. Stariji forumaš nalaze sve manje vremena za forumati, jebiga djeca, oženiš se a novija fb generacija bruda i nargilaša jednostavno ne poznaje forumsku formu diskusije.
- ExNihilo
#35 Re: Novi clanovi
Da li ste znali...
Da 63.7% (90.504) registrovanih korisnika ovog foruma nikada nije napisalo nijedan post.
Da 63.7% (90.504) registrovanih korisnika ovog foruma nikada nije napisalo nijedan post.
- Sanjarko
#37 Re: Novi clanovi
Primjetio sam da ih ima dosta ali nisam znao da ih ima ovoliko. Nisu im se mozda aktvirali odmah profili pa odustali ljudi. Tako meni par profila nije proslo. Jedan su na zahtjev moj obrisali koji je naknadno aktiviran bio.ExNihilo wrote:Da li ste znali...![]()
Ne znam ako forum jest puko kako neko rece sto neaktiviraju sirotinjsku verziju foruma? Eto Klix portalu i forumu od mene besplatna ideja za to. Jer ocigledno im se neisplati odrzavati ovaj vise izgleda.
- Sanjarko
#38 Re: Novi clanovi
Ne znam bas. Ja ozbiljno razmisljam da postanem instagramusan.high_volume wrote:Instagram, Twitter, FB i sl. nikad neće moći zamijeniti ovakvu formu komunikacije, kakva je ovakav Klix-ov Forum.
-
Forumerrer
#39 Re: Novi clanovi
Forum skroz propao. Ne kontam zasto ga ne ugase kad vec ne prihvataju nove clanove.
Ko sto neko rece, hebo forum gdje je insomnia top forumas. Na kraju se sve svede da citas insomiu, karananu, vjesalicu i labuda uz jos neke clanove.
Svaka iole potencijalno dobra tema se upropasti, Forum postao pravi mahalaski,
Ko sto neko rece, hebo forum gdje je insomnia top forumas. Na kraju se sve svede da citas insomiu, karananu, vjesalicu i labuda uz jos neke clanove.
Svaka iole potencijalno dobra tema se upropasti, Forum postao pravi mahalaski,
-
hAZNADAR
#40 Re: Novi clanovi
Teme upropastavaju vjecito isti koji su dio raje. Znaci do nekih moderatora je.
Neka ovog foruma. Pasusi ovdje napisani stoje da posvjedoce.
Neka ovog foruma. Pasusi ovdje napisani stoje da posvjedoce.
-
baglama
#41 Re: Novi clanovi
Normalno kad je ostala samo raja na forumu.
Nidje dobrog (Hasim)age
Nidje dobrog (Hasim)age
-
Guadalajara
#42 Re: Novi clanovi
Na kraju ce biti kao Ex-Iskon Pleme, gdje imas 20-30 aktivnih forumasa i forumasica sa nekoliko desetina hiljada postova.
-
Forumerrer
#43 Re: Novi clanovi
A admine bili q za sve.
Odron forum, ne znam zasto gubim vrijeme pa svratim s vremena na vrijeme.
Odron forum, ne znam zasto gubim vrijeme pa svratim s vremena na vrijeme.
- Lily1234
#44 Re: Novi clanovi
Pozdrav svima
Ima li bujruma?
Nova sam, pa eto, ne bih da smetam
Ima li bujruma?
-
Guadalajara
#45 Re: Novi clanovi
BujrumLily1234 wrote:Pozdrav svima![]()
Ima li bujruma?
-
Seyfo
#46 Re: Novi clanovi
PA uoči izbora pojavi se određen broj stranačkih botova. Jest da se odmah provale ali eto, pije vode, očito. Znači ova doba iduće godine...
- Lily1234
#47 Re: Novi clanovi
Hvala, hvalaGuadalajara wrote:BujrumLily1234 wrote:Pozdrav svima![]()
Ima li bujruma?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48 Re: Novi clanovi
Bogme imaš jaku šteluLily1234 wrote:Pozdrav svima![]()
Ima li bujruma?
- Lily1234
#49 Re: Novi clanovi
Tomahawk11 wrote:Bogme imaš jaku šteluLily1234 wrote:Pozdrav svima![]()
Ima li bujruma?
Hahaha, cuj to... Zašto?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50 Re: Novi clanovi
Čini mi se da dva mjeseca ni jedan novi član nije ugledao forumsko svjetlo, ti si prva koja je od izvjesnog Ado2001 joined 03/07/2019 prošla forumske zidine.Lily1234 wrote:Tomahawk11 wrote:Bogme imaš jaku šteluLily1234 wrote:Pozdrav svima![]()
Ima li bujruma?
Hahaha, cuj to... Zašto?