a mi , ko pioniri
Novi clan
-
Stari
Eheheheeeej.... pa ne moze to tek tako...aaa necemo dino .... Sad ces vidjeti da ces ostati nastavnica klavira i ...tacka ...Evo mene jos uvjek , neki smatraju da sam...te filozof , te matematicar, ...ama bas niko da se prevari pa da pomisli da sam ...
znas vec 
-
havetinja
ja bi reko, u stilu nekog teen filmaStari wrote:Eheheheeeej.... pa ne moze to tek tako...aaa necemo dino .... Sad ces vidjeti da ces ostati nastavnica klavira i ...tacka ...Evo mene jos uvjek , neki smatraju da sam...te filozof , te matematicar, ...ama bas niko da se prevari pa da pomisli da sam ...znas vec
he is all that
a ja? onomad sam uzeo neki instrument u osnovnoj da bih bio blize svojoj ljubavi. no, neslavno je to zavrsilo: ucenici su se smijali a nastavnica muzickog mi izvukla usi i izbacila me - misleci da se zajebavam
-
Stari
Ehh zaboravih ti to pripomenuti ...neki su mislili da je moj nick inspirisam Josipom Brozom (koji je ,vrlo ostroumno zapazeno, bio masin-bravar) medjutim ne radi se ni Djuri Pucaru....koji je bio ...e ako nije autolimar....onda sam stvarno nezasluzeno dobio onu 3-u iz istorije u 7-om osnovne .....a kamoli o velikanu nasih naroda i narodnosti....
-
BigusDickus
Jel' kasno da se prislonim, ako nije vec raspakovana roba?

Last edited by BigusDickus on 30/08/2004 13:40, edited 1 time in total.
- bug
havetinja wrote:ja bi reko, u stilu nekog teen filma
he is all that.
a ja? onomad sam uzeo neki instrument u osnovnoj da bih bio blize svojoj ljubavi. no, neslavno je to zavrsilo: ucenici su se smijali a nastavnica muzickog mi izvukla usi i izbacila me - misleci da se zajebavam
idi ispricaj ovu tuznu pricu onom sto hoce da se ubije
- bug
i opet ti ne rece sta, dobro za mene si matematicar!Stari wrote:Ehh zaboravih ti to pripomenuti ...neki su mislili da je moj nick inspirisam Josipom Brozom (koji je ,vrlo ostroumno zapazeno, bio masin-bravar) medjutim ne radi se ni Djuri Pucaru....koji je bio ...e ako nije autolimar....onda sam stvarno nezasluzeno dobio onu 3-u iz istorije u 7-om osnovne .....a kamoli o velikanu nasih naroda i narodnosti....
- manijak1
Za mene je Tito
u periodu kada je bravarstvo bilo sporedna profesija
tj. hobby
.
Nešto slično ima i Harrison Ford
Nešto slično ima i Harrison Ford
-
Stari
bug wrote: i opet ti ne rece sta, dobro za mene si matematicar!
Mnogi su to vec uradili prije tebe ...te
A sta si ti ? ..Ostaces nastavnica klavira ukoliko sad ne navedes nesto drugo pod rubrikom "profesija" ...OK ?
- manijak1
Stari ako smo se mi navukli zašto da isto dozvoliš sebi ?
Elizabet
dobro ti je rek'o onaj 13 
Elizabet
-
Stari
Ne kontam u cemu bi ti to trebala biti sama sebi dovoljna ??? Ako vec treba da potvrdim tvrdnju da to "Jelte nije istina"bug wrote:stari mogu li nastaviti svirati klavir, vise mi se svidja, u mojoj profesiji nema bas niceg zenstvenog![]()
i ne slusaj manijaka, on samo pokusava dokazati da sam ja sama sebi dovoljnaSto, jelte, nije istina naravno