Nove Bosanske web stranice

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

stidljiv

Post by stidljiv »

Zar vas nije stid da sa ovakvom stranicom nudite web dizajn ???
Bruka ziva....a baska sto ima gramatickih gresaka i gresaka u nepodrzavanju nasih slova itd.... :-? :shock: :roll:
kub lajkan

#27 Re: Nove Bosanske web stranice

Post by kub lajkan »

Studio Din wrote:Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Za sve koji zele da saznaju vise o svojoj vjeri, da dobiju odgovor na ono

Ovdje se sire lazne dezinformacije. Ja lijepo otisao da pronadjem nesto o svojoj vjeri, ali tamo nema nista o budizmu :roll:
Edis Jasarevic

Post by Edis Jasarevic »

nakon pojave blogova, mislio sam da ce ljudi prestati stavljati smece od web stranica na web.. o kako sam se prevario

a Zoka (ako je to zoka na kojeg ja mislim) je mozda veci Bosanac i patriota od Vas muslimana i Bosnjaka u Chikagu.
Engram::X

#29 Re: URADI BOLJE

Post by Engram::X »

Studio Din wrote:- CilliMili ja imam da ponudim ovo i nestidim se tog Dizajna a ni vjere moje Islama i sa tim se ponosim a tebe pozivam tako mashAllah pametnog da ti ponudis ovom narodu nesto korisno osim ovih tvoji bezvrijednih komentara.
problem i jeste sto ti nemas stida

a time i mnogo cega prije stida

i nikada se musliman nije stidio islama ali su se muslimani stidili drugih muslimana koji bi uzeli sebi za pravo da predstavljaju islam u svojoj primitivnoj i skucenoj vizuri

- Engrame jesili ti Vlah ili Musliman ?
vlah/vlasi su ti u komsiluku na svakom koraku :)

a ja maloprije sa ikindije dodoh ;)
pitt

Post by pitt »

Ozezi hecime, forum je uz tebe :D:D
maraDONa

Post by maraDONa »

:lol: :lol: :lol: loooooodilo :D
PS. najjace im je ono "new" sto se vrti :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pitt wrote:Ozezi hecime, forum je uz tebe :D:D

jesmo tu smo :D da te podrzimo u sveopcoj borbi :D protiv inih .....
EKIAKI

Post by EKIAKI »

Ja neznam sta na svim ovim forumima znaci ljudima toliko kritizirati dijela ostalih?! :x
Ako se nekom nesto ne svida nek zacepi i ne komentarise. A vi svi brilijantni ljudi koji besramno kritikujete tude stranice napisite nesto edukativno pa posaljite sta vi znate?! Lako je brljezgati i smijat se tudim greskama...kad je do bockanja onda svatko zna otvorit usta...pa ajde onda nek sad otvore svi koji su pametniji od navedenog studija pa nek postave linkove poduzeca u BIH koje se bave sa WEB dizajnom i uz to izgledaju jebeno dobro.

Cudi me kako skoro svaki post, nevezano uz nacionalnosti itd, uvjek zavrsi u prepirkama. Ajde malo ohladite i postanite kredibilniji pa da bude neceg konstruktivnoga. Meni bi stvarno pomogao netko iz Sarajeva ili BiH ko se bavi web dizajnom, i ima slifa.
glasnost

#34 Re: Nove Bosanske web stranice

Post by glasnost »

Studio Din wrote:Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Za sve koji zele da saznaju vise o svojoj vjeri, da dobiju odgovor na ono sto ih interesuje o Islamu, Audioteka, Videoteka, Islamski Tekstovi, Ilahije, Ucenje Kurana, Ucionica Kurana, Dersovi, Hutbe, Svastara, Foto Galerija, Downloads i mnogo drugog, bujrum posjetite ovu stranicu i okoristimo se zajedno.

http://www.studio-din.com Studio Din

A ako zelite Web Dizajn i prezentacije na Interentu posjeti te

http://www.studio-din.net Dizajn Centar Studio Din

Bujrummmmm

jarane,

http://www.sarajevo-x.com/marketing

bujrum.
kekec

Post by kekec »

Studio Din:
Post godine !
:lol:
Qler

Post by Qler »

znao bi da je rijec VLAH rijec koja oznacava cobana/pastira u hercegovackom krsu!!!!

cooobaaaneeee, vraati seeeeee, ovce tvojeeee, ne mogu bez tebeeeee
:-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
Taurus

Post by Taurus »

Šta reći!?

Prije svega moram reci da se iza svega ovoga krije istinska zelja za profitom u svakom smislu te rijeci. Ovo je samo obican marketinski potez koji ima za cilj privuci sto veci broj posjetitelja na site kako bi famozni Studio imao sto bolje reference. Kad smo kod studija i njihovog dizajna moram reci i to, za sve one neupucene, onakav design se kupuje za manje od 20 $! Gotov site za neki sitnis, marketing baziran na forumu, i otrcana fraza "Nismo najeftiniji ali smo najbolji" !!!???

Kome bolan, kome!!!!

Site za vjernike Muslimane, ideja koju podrzavam u svakom slucaju iako nisam musliman. Nema nista lose u tome, ako se iza svega ne krije jos jedan marketinski potez.

U svakom slucaju, ekipi "Studija" svako dobro i puno srece!
Posrnuli

Post by Posrnuli »

Evo jos jedne !!!

http://www.noitats.com !
papak_eliminator

#39 Re: URADI BOLJE

Post by papak_eliminator »

Studio Din wrote:- CilliMili ja imam da ponudim ovo i nestidim se tog Dizajna a ni vjere moje Islama i sa tim se ponosim a tebe pozivam tako mashAllah pametnog da ti ponudis ovom narodu nesto korisno osim ovih tvoji bezvrijednih komentara.

Studio Din. Prije Hackerskog napada si imao istu temu. Zamolicu te ovaj put da preskocis uvrede na nacionalno/religijskoj osnovi jer ce takvi postovi biti obrisani bez upozorenja. Ovo isto upozorenje vrijedi za sve forumashe koji raspravu budu vodili u tom pravcu.

Tema je vezana za njegov design i posao koji nudi i tu je kraj rasprave.

S postovanjem,
P_E
Post Reply