kako je, bolan, ferdo ?
nesto si rijedak !?
----------------------------
obaveze ... obaveze ...
nego ...
Moderator: anex
novalic wrote:...
nekad je i jedno dovoljno![]()
Eto ...nije mi bila namjera da zalazim u te i takve detalje pogotovu s' obzirom na zamisao teme (koja je , da vas sve zajedno podsjetim bila da uljepsamo slavljenicin rodjendan). No ako si kako sama kazes imala prilike konzumirati burek od jufke zamjesene sa oklagijom i samo jednim jajetom. To onda samo govori o tvojim kvalitetima kao konzumentu. A ako je jos, povrh svega, slucaj da si istu jufku ti licno pripremala....onda to dodatno opisuje tvoje nesumnjivo majstorstvo.novalic wrote:stari, ne znam hoces li vjerovati...
elem...
govorim iz iskustva
Ma dobro nemoj sad sitnicariti ....bila je to samo stilska figura....metafora ...sta li?novalic wrote:1st
u jufke od bureka i ne stavljam jaje... a ti ?
A jesil sigurna da tu nije svoje prste umijesao i izvjesni strojobravar iz komsiluka...ili je to ovog puta bio buregdzija?nije bas iz licnog iskustva, ali znam zenu sa jednim jajnikom ciji muz je odstranio 1 jaje radi karcinoma i imaju 3 komada djece...
Pa nisam ja kriv ...sto je tema skrenula na pogresan kolosjek. Zamisao je prvobitno bila da ti na neki nacin uljepsam dan i predslavljenicki period...razmisljao sam dugo ...da li da postiram sliku onog nekadasnjeg brzonogog lijevog krila Benfice iz Lisabona (ili je to mozda bio Sporting nisam siguran) i da ga uz pomoc digitalne obrade slike svucem gola golcata. Madjutim ... eto predomislio sam se ....i ocito pogrijesiogdje je to, a gdje jufka, e moj stari![]()
8
Koliko je otprilike mogao biti star taj majstor ....kad je amputacija izvrsena. Naime ...jedna mala pticica mi prisapnu na uho da....nije samo do amputacije.... kod raka testisa postoji jos dosta toga (zracenje, i vrlo zeznuti lijekovi) sto vrlo pogubno djeluje na mogucnost upraznjavanja nekih vecernjih aktivnosti. Morao je biti jako mlad kad su mu to otkrili....a samim time i jako rijedak slucaj. Jer kod spomenute bolesti je najcesce to da se otkrije potkraj 30-ih i nakon svega toga sto covjek predevera ....je vec u sredini 40-ih i nije mu ni do cega ...a najmanje do ...razvijanja jufki sa oklagijom i samo jednim (bajetnim) jajetom.sto se onoga pitanja tice, ne mogu garantovati, al' istina je da su djece isti on...
Mladi, lijepi, pametni i kuratinovalic wrote:dao Bog pa svi bili ko horns![]()
![]()
![]()