u jednoj privatnoj finacijskoj firmi...
tudja lova koju nikada ne vidim, osim ponekad jako mali dio na mome racunu
ali mi imamo 14 placa godisnje
Moderator: anex
Mislis aktivne karijere? ...eheej moj sinko...proslo je to vrijeme davnih dana. Mada moram ti, onako u povjerenju, priznati da nisam nikad ni bio neki ostar napadac. Sredina terena, veznjak (znam da se razumijes u fudbalsku terminologiju) ili ako navijas za dinamo onda se to zove "spojka". Vise.... onako defanzivan ...dobro sad ...u ono doba sam imao par finih proigravanja ....jednu distribuciju duge lopte prema centarforu....koji je zamalo rijesio utakmicu (ali je pogodio u precku tako da nas je trener kasnije poslao u k. krasni obojcu)to su ti igraci pred kraj karijere
stari: Ehej Marice tu sam ...evo ...nakon sedmice na bolovanju....ponovo sam tu ...doklle ...ne znam.stari cuti vec par dana...
stariiiiiii, javi se....
... Jel i ovo neka od Sabana u izvedbi izvjesnog Trumbica (ili ono bijase Trubic) Ili je nesto novo ?i lije na uglu petrolejska lampa
svjetlost crvenkastozutu
na debelo blato kraj staroga plota
i dvije tri cigle na putu...
...
a jedne veceri nekoga nema
a mor'o bi proc'
i lampa gori i gori u magli
i vec je noc...
Eskivirati protiv Veleza....hm da....moram priznati cinim to prepun postovanja spram vaseg minulog rada ...nekad ste imali jako dobar tim. Samo onih 6 komada protiv Partizana u finalu kupa. ...nikad nisam mogao prokuhati. Da smo mi ( mi sto znamo eskivirati) ...kojim slucajem tad prosli u finale ....zijanili bi naravano...al' ne sa 6 komada.ko zna zna......a stari zna eskivirati......izvrsno...
a stari cuti......i mudro razmislja...