Novak Đoković
- irfan2
meni se gadi ova tema ..mislim znam da vecina tema preraste u ovo, al mi ova posebno zlo, jer sam u neznanju procitao par komentara ... nije bitno sto je momak za deset, sto je jedan od najboljih igraca na svijetu, bitno je sto je anamo njihov...
- suncokret13
bosmen wrote:Sta hoces da kazes krelac, primirio se ?Kako mislis?Jel to ti ne odgovara ako ja komentarisem.Prijatelju dragi, nebitno je odakle komentarisem, a na tvoju zalost, svakako ne odakle mislis da komentarisem.A to ko je virtuelno hrabar nije vrijedno ni komentarisanja.Znam samo da ono sto si ti postirao gore jeste najobicniji krkanluk te sam te i svrstao medju njih.Nazalost, mnogo ih je takvih....suncokret13 wrote:opet tibosmen wrote: Grijesis, itekako pripadas.Krkanima ti pripadas a ti znas zbog cega
ja u tvoj tabor ne mogu uci,sanse nema.
jedno vrijeme si se prisutio s komentrima,pa si sad' k'o fol skupio 'rabrosti - nas virtuelni 'eroj, s poteza bosfor-dardanele.
nego ti u narednom prelaznom roku,napusti tabor krkana i predji u neku normalniju stranku,ako te ko htjedne primiti.
Tvoj domet i jeste photoshop samo i ono sto si napravio u njemu....
ili
nego''os se ti vise odluciti oko mog dometa ???bosmen wrote:Ne bi me cudilo, uglavnom tvoj domet .Paint i srednji prst
opet si neodlucan..........
yessssssssss,sto je GENETIKA
opet si konfuzan,
stvarno mi nije jasno kako si uspio postati ekonomista....
prije odredjenog vremena ( potrazi topic oko ''gariba'') pokazao si znanje iz matematike
a sa i ovo,
dobro,za nedostatke kucne kulture,krivi su oni drugi..
ali kako te pustise kroz Ekonomski fakultet,
profesori-doktori tipa a la ;
Sebic ( zijo ),pa Zlatko Lagumdzija,pa Sunjo,pa Baba,pa Trifkovic...
tesko za p0vjerovati da su svi oni napravili takav previd,jedino ako nisi fakultetsku diplomu uzeo u ratnim godinama ?
- manijak1
tech10 wrote:Ovo pokazuje da jos ima 3 match lopte.
- suncokret13
pogodjena tastina-sujeta ?
ma mozes ti i bolje,od ovoga,zar ne ?
samo nemoj biti muhanat.

vazno je da si sakrio svoj status na forumu...
valja tebi sjediti 24 sata na stolici i svaki post i topic,procitati i na svaki dati komentar...

ma mozes ti i bolje,od ovoga,zar ne ?
samo nemoj biti muhanat.
vazno je da si sakrio svoj status na forumu...
valja tebi sjediti 24 sata na stolici i svaki post i topic,procitati i na svaki dati komentar...
- suncokret13
veoma dug i bespotreban komentar

pokusaj,onda s ovim,

reklamiraju ga puno.
pokusaj,onda s ovim,

reklamiraju ga puno.