Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

mefistofilis

#876 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by mefistofilis »

goran16v wrote:Imati i voziti SUV-a je zadnjih nekoliko godina popularno, to svi proizvodjaci znaju i zato su ih poceli proizvoditi oni koji nikad nisu (Volvo, Audi, Porsche, BMW) i sve je to pitanje ekskluzive, a ne voznih karakteristika koje padaju drugi plan. Ako su X5 ili ML poviseni kruzeri, kako neko napisa, sta je onda G klassa? Upravo je ta G klasa najbolji primjer, za prosjecnog kupca SUV-a, ML je puno bolje rjesenje jer ima puno bolje karakteristike na normalnoj cesti, ali je G klasa zbog cijene veca ekskluziva. Tako se ni pomenui X5 ili X6 po voznim karakteristikama na normlanoj cesti ne koze mjeriti ekvivalentnom BMW-u 5 (isti motor uz isti Xdrive pogon), ali je zbog cijene i upadljiva veca ekskluziva i zato ga kupuju pa se poviseno kruzaju u njemu.
upravo tako...
isto ko kad sam ja kupovao jaknu. bila 280 pa snizena na 140 a ja je dobio za 100
i onako s onim prodavacem u pricu, rega lik, kaze: vjeruj da su bolje isle dok su bile 280 KM :-)
golfiista

#877 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by golfiista »

Image

ljepota je u oku posmatrača
ado-šampion

#878 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by ado-šampion »

_mufljuz_ wrote:
taki sam kaki sam jebi ga
samo ne znam sta sam primitivno rekao alaam
samo ne znam dje si bio kad su uvrede pljustale na moj racun da upozoris na njeg' :razz: :mrgreen:
ja sam sve al nisam napuhan - prosto me ne znas pa ne mozes ni da sudis :mrgreen:
Nisi nista primitivno rekao, ali brate sta je s rjecnikom :? I te uvrede koje si dobio bile su - ako se dobro sjecam - sto si pisao svasta... Prema tome, ako nisi napuhan, onda mozes shvatiti da ono sto je tebi humor nekom drugom nije humor.

Znam ja da ti cesto dodjes pripit ovdje pa baljezgas svasta, u sta spadaju i onda sranja s Bahom sto si pisao :D , medjutim makar kad si trijezan brate malo pripazi, stvari kao sto su rat, vjera i slicno nisu za zajebancije... :-)
cenecimoveocino

#879 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by cenecimoveocino »

knight xv :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
_mufljuz_

#880 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by _mufljuz_ »

ado-šampion wrote:
_mufljuz_ wrote:
taki sam kaki sam jebi ga
samo ne znam sta sam primitivno rekao alaam
samo ne znam dje si bio kad su uvrede pljustale na moj racun da upozoris na njeg' :razz: :mrgreen:
ja sam sve al nisam napuhan - prosto me ne znas pa ne mozes ni da sudis :mrgreen:
Nisi nista primitivno rekao, ali brate sta je s rjecnikom :? I te uvrede koje si dobio bile su - ako se dobro sjecam - sto si pisao svasta... Prema tome, ako nisi napuhan, onda mozes shvatiti da ono sto je tebi humor nekom drugom nije humor.

Znam ja da ti cesto dodjes pripit ovdje pa baljezgas svasta, u sta spadaju i onda sranja s Bahom sto si pisao :D , medjutim makar kad si trijezan brate malo pripazi, stvari kao sto su rat, vjera i slicno nisu za zajebancije... :-)
vecina ovdje ima nultu toleranciju i nuliran smisao za zajebanciju - a i to sa Bahom - ne mogu da vjerujem da se pofatalo toliko likova na taj podjeb - al ja svejedno uzivam - ne smeta mi ni vrijedjanje - samo ja znam da nikad nikog vrijedjao nisam 8-) :wink:

kad se pazi na rijecnik - meni se adresira - ja kako vec rekoh nista ne napravim prvi - ali tvoje zalaganje prema meni je indikativno a nije te bilo da opomenes na rijecnik spodoba kojima je auto kitoproduzavajuce sredstvo - i nacin da im se udari u ego a ne obicna karoca

meni je forum samo trenutno dobra zajebancija - nista vise od toga - a bogumi - kako se neki upale ispadne da je velikom broju (jadan) smisao (jadnog) zivota
ziv i zdrav bio :thumbup:
almir90

#881 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by almir90 »

Čuj X5 nema smisla, jel' lakše guzit' u X5 ili petici? :-D Imaš nazad sobu kad oboriš sjedala. :lol:
citroen xm

#882 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by citroen xm »

Najlakše je u stanu. :D
O'zone
Globalni moderator

#883 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by O'zone »

Može svuda kad imaš šta :lol:
direstraits0078

#884 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by direstraits0078 »

citroen xm wrote:Najlakše je u stanu. :D
U kuci. U stanu komsije lupaju u zid. :lol:
pink floydd

#885 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by pink floydd »

O'zone wrote:Može svuda kad imaš šta :lol:
:thumbup:

I ja mogu sigruno reći da je moja sa mnom zbog mEne 8-) :D ...što oni sa X5 teško mogu :izet:

Image
avantgarde

#886 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by avantgarde »

jefferson wrote:
avantgarde wrote:
golfiista wrote:ne kontam. meni djeluje naknadno farbano i to lose. ugl. nema korozije.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
--------------------------------------------------------------------
Postao/la jefferson dana 04 maj 2014, 22:25

golfiista je napisao/la:ne kontam. meni djeluje naknadno farbano i to lose. ugl. nema korozije.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ja sam oko tih djelova na svakom autu imao ogrebotine itd.
Ali koliki moras biti pacijent da slikas po salonima ovakve stvari :lol:
ovo nisu ogrebotine,ovdje otpada cijeli sloj lakfarbe,k'o da su ga proizveli u Bugarskoj jal' oni iz gladnog Kragujevca :mrgreen: :evil: :lol: :lol:
i to sve na "premiumautu" X6 :roll: koji kosta nekih 200 000 km :izet:

glede "pacijenta" da ti kazem,druze,takav mi je posao da radim koliko i kad hocu,bar za sad,tako da imam vremena cak i za poneke gluposti-a Bog dao te tehnike danas,smartphone sa super´kamerom uvijek pri ruci,te sam tako investirao 20 sekundi mog vremena u tu glupost.. :mrgreen:
-i ne bih ja to nikad ni postao,ebo slike,neka ih nek stoje u smartphoneu,ne nosam ih na glavi ali ima vas par papagaja koji cijelu temu ponavljaju jedno te isto.. tako da... :mrgreen: :evil: :lol: :lol:
Ali kad skontas, bolje i plastika da s eljusti nego da vrata zahrdjaju :lol:

ne ljusti se plastika druze nego se ljusti kobajagi Krom,ko da su ga bugari jal srbijanci sklepali.. :mrgreen: :evil: :lol: :lol:
podosadan si s tim rdjanjem,al hajde,ako ti pruza uzitak samo naprijed...da ne ponavljam opet onu pricu o papagaju... :mrgreen: ..
ja se drzim cinjenica i onoga sto vidim svojim okom,zivim ovdje gdje zivim(D)...druze,znas li koliko 190-ki Mercedesa vidjam na putevima ovdje,skoro su mi dosadili,ima ih koliko hoces,jedan me prije 2 godine ogrebao...bem mu sve njegovo,auta preko 20 godina...a zamisli da jaaaaaako rijetko vidim adekvatan stari model BMW-a ili Audi-ja...jako rijetko,zbilja... :izet:
znaci,trziste kaze sve o svima a znamo iz teorije i prakse da nista nije slucajno.. ;-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#887 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by mali_milojica »

I Mercedes C klasa dobija poznati Renaultov 1.6 dci motor koji ce se nuditi u dvije varijante. Sa 115 i 136 KS.
_mufljuz_

#888 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by _mufljuz_ »

jebo auta - kad vidjeh ovo sve danas - i auta koliko zavrsi pod vodom - sad ga imas sad ga nemas.... tuga :roll: :sad: :|
citroen xm

#889 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by citroen xm »

A dobro jaro, ovo je baš katastrofa. Gledam Maglaj i Doboj... haos. Ali ne možeš tako gledati. Ne možeš vječno u strahu biti, moraš dati malo oduška.
_mufljuz_

#890 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by _mufljuz_ »

citroen xm wrote:A dobro jaro, ovo je baš katastrofa. Gledam Maglaj i Doboj... haos. Ali ne možeš tako gledati. Ne možeš vječno u strahu biti, moraš dati malo oduška.
jašta sad se saserem kad djeca bacaju petarde pošuto bih ih redom pa se skuhljam i skontam da nisam normalan - razvuko mi je Sratko mozak ko zvaku :mrgreen:
romeomoraprezivjeti

#891 Re: Odg: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!

Post by romeomoraprezivjeti »

mali_milojica wrote:I Mercedes C klasa dobija poznati Renaultov 1.6 dci motor koji ce se nuditi u dvije varijante. Sa 115 i 136 KS.
Mercedes powered by renault!!!!!! Uh,sta rec' kakvu posluku porati?!:-D

poslano s moga sonija ze
pink floydd

#892 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by pink floydd »

mali_milojica wrote:I Mercedes C klasa dobija poznati Renaultov 1.6 dci motor koji ce se nuditi u dvije varijante. Sa 115 i 136 KS.
Đe si to iskopo života ti. Prošle godine je bilo govora o tome ali koliko znam nikada zvanično nije potvrđeno.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#893 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by mali_milojica »

fidoremilienko

#894 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by fidoremilienko »

Ah taj Renault! :D
citroen xm

#895 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by citroen xm »

Dokaz da ne mogu bez Francuza. I prvi motor koji su ugradili djelo je Francuza. :D
eminjole

#896 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by eminjole »

ovo 200 i kusur konja ,a u mene fabija 47 KW
avantgarde

#897 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by avantgarde »

Image
Image
koja silu zraci ova slika tetiranja jednog posebnog motora
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hightec i samo Hightec
avantgarde

#898 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by avantgarde »

ma samo obnovim temu :-D
kanaan

#899 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by kanaan »

Bacis li ga na ove slike????? Boze, kakvih pacijenata ima na ovom pdf-u?!
avantgarde

#900 Re: Nova Mercedes Benz S klasa isporučena kupcu u BiH!!!!!!

Post by avantgarde »

naravno da ga bacim,evo i drugi puta mi se digo.. :D a vjerovatno ce veceras biti i treca runda.. :D

sto ti smetaju slike jado jadni,to su smao slike napredne tehnike i nista drugo...jel trebam da ti posaljem slike bijede,poplava,rata i ostalih negativa?!...vjerovatno je to tvoj element?! :evil:
Post Reply