Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
venera jest malo sovinisticki nastrojena. al pola ih je takvih samo ona javno kaze. tko od vas ne smatra bosnu muslimanskom drzavom ? malo ih je koji je smatraju drzavom tri vjere i milion malih
fixer wrote:venera jest malo sovinisticki nastrojena. al pola ih je takvih samo ona javno kaze. tko od vas ne smatra bosnu muslimanskom drzavom ? malo ih je koji je smatraju drzavom tri vjere i milion malih
Kad Bosna postane muslimanska/katolicka/pravoslavna/ateisticka ja cu poceti lobirati kod Amerikanaca da je izbombardiraju da ni kamen na kamenu ne ostane. Raketama tipa Venera 888 XYZ.
Ne mogu da vjerujem... ovakvo direktno vrijedjanje nekog forumasa sve zakiceno ovim zelenim sto se krevelje se samo citira i citira i citira... niko razuman da reaguje, da kaze "hej, povuci rucnu"? Jeste li sada sebi drazi i pametniji kad ste ovako zdruzeno nekoga nazvali kretenom i bezobrazno zabili nos u njegovu privatnost?
fixer wrote:venera jest malo sovinisticki nastrojena. al pola ih je takvih samo ona javno kaze. tko od vas ne smatra bosnu muslimanskom drzavom ? malo ih je koji je smatraju drzavom tri vjere i milion malih
s obzirom da nisam zatucani kloc i da imam raje u oba entiteta i svih vjera i nacija niposto ne smatram bih ekskluzivno muslimanskom
pogotovo sto se ponosim cinjenicom da moja zemlja ima bogatu kulturu i sve velike vjere prisutne u svojoj tradiciji
mislim da ljudi nisu ni svjesni koliko je jednostranost siromasna
Kad Bosna postane muslimanska/katolicka/pravoslavna/ateisticka ja cu poceti lobirati kod Amerikanaca da je izbombardiraju da ni kamen na kamenu ne ostane. Raketama tipa Venera 888 XYZ.
Ponekad pomislim da bi za ovo zemlju bilo korisnije da je komplet preoremo, da kamen na kamenu ne ostane i onda da sve zasadimo krompirom!
Krompir bi bio korisniji i pametniji od mnogih ljudskih spodoba koje njome setaju!
Kladim se 10:1 da ce tema dogurati do 20 stranica, ako je do tada ne zamandale!
ergot, a kakva bi po tebi to trebala biti?
Kako sad stoje stvari, najbolje bi joj bilo da bude 100% nenastanjena.
malamaca wrote:Ne mogu da vjerujem... ovakvo direktno vrijedjanje nekog forumasa sve zakiceno ovim zelenim sto se krevelje se samo citira i citira i citira... niko razuman da reaguje, da kaze "hej, povuci rucnu"? Jeste li sada sebi drazi i pametniji kad ste ovako zdruzeno nekoga nazvali kretenom i bezobrazno zabili nos u njegovu privatnost?
Sram vas bilo.
ja sam rekao to sto sam rekao nakon duzeg pracenja onoga sto venera pise
ako nisam u pravu neka me demantuje, u tom slucaju cu se ja provaliti i vozdra
ako je covjek i sam gresan licemjerno je da okolo dijeli moralne pridike
s sve dok se kreces medju ljudima prozvace te onim kakav utisak ostavljas
malamaca wrote:Ne mogu da vjerujem... ovakvo direktno vrijedjanje nekog forumasa sve zakiceno ovim zelenim sto se krevelje se samo citira i citira i citira... niko razuman da reaguje, da kaze "hej, povuci rucnu"? Jeste li sada sebi drazi i pametniji kad ste ovako zdruzeno nekoga nazvali kretenom i bezobrazno zabili nos u njegovu privatnost?
Sram vas bilo.
mozda je na momente bilo pretjerivanja, ali ono "idite u rs" je takodjer odvratno.
"ko se macha, iliti tastarure lacha..."
Konkretno kad je o Veneri rijec, u ovih deset godina koliko forumam jos nisam vidio gluplju i iritantniju spodobu. Ona je forumski ekvivalent stomacne gripe.
primjera radi. na ovom forumu dolaze uglavnom tolerantni ljudi. ljudi koji nisu zaglupljeni i kad bi ovakvi ljudi cinili bosnu u vecini smatram da bi drzava imala buducnost. kako cemo da se nosimo s onima koji su vecina. ja zivim u sa i desi mi se da me neki tunizanin ljetos opominje kako ne smije meni moja cura da sjedi u krilu u parku. kako da se nosim sa ljudima koji govore kako im je idol topalovic? kako da se nosimo sa budalama iz rep srpske i istim klosarima iz"rvackog dijela". na koji nacin da mi postanemo vecina