floo_master wrote:Meni se sve cini da si ti pogresno protumacio neke "signale" koje ta djevojka salje. Mozda joj se uopce ne svidjas, i sam kazes da ti se javi na fb kad joj je dosadno, vjerovatno joj sluzis da joj s vremena na vrijeme prekratis vrijeme.. A uostalom ako je djevojka fina prema tebi, ako nije htjela biti odvratna kad joj se javis, ne znaci da joj se svidjas. Bez komunikacije bilo kakav dublji odnos je nemoguc, pa je najbolje da se u buducnosti vodis time i nadjes nekog ko ti vise odgovara.
Uvijek citate samo ono sto vam treba. Nisam reko nigdje da se javi samo kad joj je dosadno nego da se i u takvim situacijama javila te da sam mogo vidjeti razliku izmedju onih komunikacija kad joj je bas dosadno i onih kad joj relativno nije dosadno i u ustvari nema razlike, tj. svede se na istu komunikaciju, o tome je rijec.
To da li se ja njoj svidjam, siguran sam u to. Nisam reko da je zaljubljena u mene, to je teska rijec. Reko sam da joj se svidjam, a svidjati ti se mogu cak i vise osoba istovremeno jer to ne znaci da si zaljubljen nego samo da zelis vidjeti kako stoje stvari i da ta osoba koja ti se svidja ima neke sanse eventualne kod tebe. Nisam reko da ona zeli da se uda za mene i da imamo kucu u americi i 2 djece. Reko sam samo da joj se poprilicno sam siguran svidjam i to je sve sto sam reko.
A to makar da joj se i ne svidjam, nema nikakve veze. Nisam ni ja reko da hocu da budemo u vezi pa da je ozenim, nego me zanima kako doprijeti do nje da bude te komunikacije sa njene strane a onda ako bude sve kako treba i ako bude nam oboma odgovaralo onda tek veza koja nije nuzna uopste.