Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Udji u playback podesavanja pa idi na default subtitle search type i tu oznaci da ti trazi titlove po nazivu filma a ne po nazivu fajla jer nece naci nista od titlova
Koji url utrpati za linkove
Kosmos trebas instalirati za free linkove a da imas sve u fulu sa premium linkovima uzmi pretplatu na real debrid i uzivaj
Zato ti treba real debrid pretplata onda bi imao brdo fhd i 4K linkova i ova aplikacija je unapredjeni stremio
Jel free rargb i yts torent linkovi?
Jesi li uspio naštimati čćšđž da ne budu kocke
Titlovi su podeseni bas kako treba
A skoro svi linkovi idu preko real debrida
Real debrid vrijedi tih para 3mj/9eur sitna para
Ko malo više poznaje tematiku čak je bolje uzeti Real Debrid nego streming servise tipa netflix ili HBO Go barem kod nas . Ja sam baš danas produžio 3 mjeseca 9 eura . Ima i ona pogodnost 1000 bodova mjesec besplatno ....itd.
Odlično se integriše u kodi addone
Jel free rargb i yts torent linkovi?
Jesi li uspio naštimati čćšđž da ne budu kocke
Titlovi su podeseni bas kako treba
A skoro svi linkovi idu preko real debrida
Real debrid vrijedi tih para 3mj/9eur sitna para
Ko malo više poznaje tematiku čak je bolje uzeti Real Debrid nego streming servise tipa netflix ili HBO Go barem kod nas . Ja sam baš danas produžio 3 mjeseca 9 eura . Ima i ona pogodnost 1000 bodova mjesec besplatno ....itd.
Odlično se integriše u kodi addone
Bez real debrida za filmove i serije vise nista nema smisla ako imas solidan internet sve mozes gledati u FHD I 4K bez buferovanja a cijena sitnica 3mj/9eur ja sam koristio dosta apikacija i servisa za gledanje filmova tipa popcorn,cinemahd,stremio,hbo go,netflix i skoro sve sam batalio kada sam pronasao syncler i real debrid jer stvarno radi sve za medalju
PlusSA wrote: ↑10/01/2021 13:02
Jel real debrid najbolji vidim ima još slicnih servisa?
Jel može na više uređaja istovremeno?
Probao sam Alldebrid i Real Debrid i meni je dosta bolji Real Debrid jer pronalazi vise torrent linkova a vidim da hvale ljudi i Premiumize ali ga nisam isprobao jer je malo poskup
Udji u playback podesavanja pa idi na default subtitle search type i tu oznaci da ti trazi titlove po nazivu filma a ne po nazivu fajla jer nece naci nista od titlova
Koji url utrpati za linkove
Kosmos trebas instalirati za free linkove a da imas sve u fulu sa premium linkovima uzmi pretplatu na real debrid i uzivaj
zbog ovih stvari bi ja vama svima sa vise od 200postova banane podijelio