Nova BiH zastava...

CPETEH

Post by CPETEH »

Ма, људи, моји....Гледам ти ја ову заставу и не могу рећи да ми није симпатична :) и интересантна ....кад виђу ђавла.....Ма, виђу ти ја ону зелену боју испод српског дијела, а видим мање је испод хрватског, па реко' ајд' да ми то изједначимо, па да ја прилооожим свој приједлог :)....
И почнем ти се ја мало играт', кад полуђе рачунаар...Оте се контрооли!!!....
Сконтам ја вирушчина, оцу му његовог!! И то онај црногорски!! Који све вријеме
лежии у компјутер и ниш' не ради, све до једном!!!
Поче онај српски дио да једе ова два, к'о што ћете и виђет' и сами!!!
И, богуми, ево шта испаде!!!
Није до мене, части ми!! :):):)
Ја чудне вирушчине, оца му....!!!! :)

Image
kekec

Post by kekec »

Al´dodje majstor Suljo i ugradi "Bosanski" antivirus program.
Image
Oca li mu Hebem! :-D
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
CPETEH wrote:_________Image
Shoba

Post by Shoba »

ljudi, shvatili ste stvar preozbiljno.....ponavljam....sve je podlozno zajebanciji...

stanje je takvo kavo jeste..."koalicioni partneri" i dalje drmaju, ma sta mi mislili o njima.....

iskreno, ne mislim da treba izjednacavati zlocince sa zrtvama, ali nacionalni simboli ne donose Bosni dobro.....osim simbola koji ujedinjavaju sve gradjane Bosne i Hercegovine...njih nazalost nema mnogo.....

Bosnu za sada ujedinjavaju cevapi, pita, korupcija,rakija, sverc, droga, auti, lova, i slicno......
CPETEH

Post by CPETEH »

Па, и јесте строга зајебанција!!! :):):):) Ал' строга! :):)

:):) Добра фора са антивирусом!!! :):):):) Оца му 'ебем :):):)

Ниш' се не сикирај, Шоба друже! :):)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Shoba, mijenjam telefon, ako moze jedan shobaphone za mene javi...

Inace zastava je za 10 ! :D

CPETEHE, sreco moja, pa opet to Srbi ugozeni, i to gradientom, pa kako majku mu, a bas sam mislio da je dobro krenulo ovo novo bratstvo i jedinstvo, moramo to ispraviti, pod hitno, nista se ti ne brini !

Hajde Shoba napravi potrebne izmjene, ubaci malo srebrne, zlatne, flourescentne zute, da imamo prvu pimp zastavu na svijetu, da bude cool, pa da crnci sminkeri registruju jahte u Neumu, a ne u Monaku.

A umjesto nacionalnih simbola ja predlazem jedan koji ce ujediniti sve nacije i generacije - penzionera u kontejneru.
Fair Life

Post by Fair Life »

Alfons Kauders wrote:...A umjesto nacionalnih simbola ja predlazem jedan koji ce ujediniti sve nacije i generacije - penzionera u kontejneru.
Ili "gace na stapu".
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Shoba wrote:moram priznat da je bilo zabavno praviti ovo, bez pretenzija.........

na neki nacin, ovo je i dalje nezvanicna zastava "stanja na terenu"....

sto se tice kokuzluka i besperspektivnosti vec sam napravio nesto na tu temu

Image
LONG LIVE ICAR :D

ako se glasa za zastavu, dajem glas ikar konzervi, a sto se tice prijedloga za zastavu, Shoba, nemoj da te Paddy vidi da se zaye8abas sa njegovom zastavom :D
CPETEH

Post by CPETEH »

Градијент, градијент, мој Тузлак !!! Оца му јебем!!! :):)...Па то сам и ја примјетио, па реко' да уравнотежим ту неправду, кад оно....Чудо невиђено...!!! :):)
Вирус...вирус.....:):)

Еееее, али нико није ријечи реко' о угрожености!!! :) Срби су своји на своме :):)-не сикирај се ти за нас :):).....

А нисмо ти ми са ових просора за братства и јединства -ДОКАЗАНО вијековима!!!! :D:D
Та бува не уједа ође :D

А добра ти је та за пензионера!! Тужно, али реално!!! :( И гаће на штапу му треба додати :(:(-добро збори чо'ек....:(

PS Нешто се сјетих како описујеш Јалу....Па, ми паде на памет нешто што сам давно видио...прије рата :).... Ти знаш да се Јала водила као најзагађенија ''ријека'' Европе, е ја ти ономад виђе чо'ека како пере косу у њој :):), а водом пролази нешто што се не да описати и још све дугине боје се мијењају...брррр....језа :):)...А лола шампон у рукице и оплети...:):)
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Image

Ja sam cuo za recept za pravljenje sadrzaja ICAR konzerve... :D

Sameljes kravu, ciljelu, skupa sa stalom...ne moze jednostavnije... :D :D :D
JBT

Post by JBT »

....i livadom.
bihsex

Post by bihsex »

BUDUĆA ZASTAVA BOSNE I HERCEGOVINE

Image(alt+p)

Ova bi bila zastava svju naroda BOSNE I HERCEGOVINE bilo koje nacije i bilo koje vjere
zoka

Post by zoka »

Shoba wrote:moram priznat da je bilo zabavno praviti ovo, bez pretenzija.........

na neki nacin, ovo je i dalje nezvanicna zastava "stanja na terenu"....

sto se tice kokuzluka i besperspektivnosti vec sam napravio nesto na tu temu

Image

Shoba ovo je jedna od najboljih ideja koju sam vidio u posljednjih par godina.
winetou

Post by winetou »

Za zastavu BiH bi trebalo prihvatiti onaj portret kraljice Katarine :D , al ozbiljno.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

CPETEH wrote:А добра ти је та за пензионера!! Тужно, али реално!!! :( И гаће на штапу му треба додати :(:(-добро збори чо'ек....:(

PS Нешто се сјетих како описујеш Јалу....Па, ми паде на памет нешто што сам давно видио...прије рата :).... Ти знаш да се Јала водила као најзагађенија ''ријека'' Европе, е ја ти ономад виђе чо'ека како пере косу у њој :):), а водом пролази нешто што се не да описати и још све дугине боје се мијењају...брррр....језа :):)...А лола шампон у рукице и оплети...:):)
Mozda treba stavit tri penzionera, da predstavljaju sva tri "konstitutivna" naroda, kako se mlate stapovima radi korice ubudjalog hljeba, tek onda bi bili svi na svome... :roll: Dobro mozda bi nekom smetalo sto je korica zelena, al sta ces, priroda majka...

A covjek koji je prao kosu je mozda bio rahmetli Raja, legenda Sjenjaka i okolnih mahala, dobro on je pokusavo plivat doduse, ali su mu vjerovatno smetali rakija, artani i cinjenica da je voda bila duboka ko vecina diskusija na ovom forumu...

Jesu li se i kod vas jele one ICAR strahote kad je bila glad ? Da mi je jedna da odradim neku DNK analizu, mozda bi se i koji komad vanzemaljca mogo nac... :D
zili

Post by zili »

žjooo, Shoba, što navuče ovih levata da te ozbiljno shvate, nećemo sad moći opstati od njih. Najbolji mi je onaj što reče da treba uzeti nekog "profesionalca" da je malo doradi jer je preduga, al' inače je valjda OK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zili wrote:žjooo, Shoba, što navuče ovih levata da te ozbiljno shvate, nećemo sad moći opstati od njih. Najbolji mi je onaj što reče da treba uzeti nekog "profesionalca" da je malo doradi jer je preduga, al' inače je valjda OK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zili, sto je najgore takvi sto ovo mogu ozbiljno shvatit su ustvari na vlasti ! :D

Cuj preduga zastava, pa sta fali, samo nastiklamo po jednu banderu na jarbole, cvike na glavu i aparate za varenje u ruke, ORA je prava stvar... :D

Ako nista imali bi najvisociji jarbol ispred UN-a, nek cijeli svijet vidi kako smo jaki !
JBT

Post by JBT »

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Ovu zastavu ne treba dizati na jarbol, sama ce se popeti wrote:Image
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Bogami Covic bi bez problema... Mlad, mrsav...
Tihic je malehan, mator... Al mislim da bi i on uspjesno to obavio...
Paravac - ma nema teorije, mozda kad bi mu zakacili za dupe 100 balona...

Sretene, nemoj sad da mislis da ja to na nacionalnoj osnovi, vec je malo bucmast nam predsjednik... Al majmun je ko i ona dvojica, samo malo veci ! :D
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
Ovu zastavu ne treba dizati na jarbol, sama ce se popeti wrote:Image
Koji li je MOJ ? Sva TRI lice jedan na drugoga....... :x
mi ovdje koji glumimo ljude..hijerarhijski ..smo na na ...naj- nizem granju ....zapravo u blatu ...i...majmuni bi si prije nego mi utuvili u tintaru ko nam baca svoje kore.....nas IQ je daleko ispod majmunskog :-) :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

Alfons Kauders wrote:...Paravac - ma nema teorije, mozda kad bi mu zakacili za dupe 100 balona...

Sretene, nemoj sad da mislis da ja to na nacionalnoj osnovi, vec je malo bucmast nam predsjednik... Al majmun je ko i ona dvojica, samo malo veci ! :D
Pljunuti otac ! wrote: Image
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Pljuniti otac ?

Sumnjam, vidi mu kose ! :lol:

A Paravac i Tihic zajedno imaju kose ko Gustav... :D
CPETEH

Post by CPETEH »

:):) Хехе, немаш проблема Алфонс-нисам ја љубитељ ниједног од њих-али ваљда смо их онакве заслужили!! :D:D
Ал', људи,ако ћемо поштено и ако хоћемо да будемо реални-Тихић је далеко најгрђи од све тројице-није национализам, Алфонсе-немој мислити, али брате, мислим да је за нијансу гори од Паравца :):)....
А, гледе бандере, не бих се кладио да би Суљо Бору надмашио :D:D- не знаш ти како Боро фудбала игра и како трчи-зачудио би се :):)
Боро ти је чо'ек са села и још је активан у њиви-није он за одбацити!!! :)
Вели његова жена неки дан у новинама:''Једва чекам да Боро батали политику!''-Ми сви додасмо:''И МИ!!!!'' :):):)
Јооо, не знам кол'ко сте добри са серијом Звјездане стазе, али онај глумац што глуми оног Ференгија (Quark) је без маске исти Тихић! ИСТИ!!!
Тако да ме Тихић увијек подсјети на Ференгије и ликом и похлепом и подлошћу! :D:D:D:D:D

Добар ми је овај ЈБТ-њему странац да каже да треба од сад да носи говно на рамену-овај би га с поносом носио и градом ходио! Ето таква је та застава бих-нацртај троугао-кркни пар звјездица и ето сељацима заставе-и има да вам буде застава иако друштвено,историјски, цивилизацијски ништа не говори о вама, и ко вас ј...! - иако ниједна цивилизована земља није тако добила заставу (додуше ова није цивилизована :D, a богами ни земља није никаква :):) )...Ал' каква земља такво предсједништво и застава-ЛАКРДИЈА!!! :)
Ма, људи не треба нам застава!!! :):)
Ма, не треба нам ни бих !!! :D:D:D:D:D:D
Него, да се ми раздружимо док је вријеме!! :):):)

Ајд уздравље! :)
Dugme

Post by Dugme »

Dje si bre navalio? Prvo ratni zlocinci u Hag, isplatiti ratnu odstetu, vratiti sve na svoje i tek tada put pod noge. Valja, ha?
Post Reply