Da nije i ono u Beligiji bio bojkot, samo u manjim rezmjerama!?!
Pozdrav!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pise svugdje.osk wrote:http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 28,00.html
http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/ ... __,00.html
Evo u ovdje fino pise u svedskim novinama pisu da je golman Bosne pogodjen bengakama.
ne govori mi da laprdam.cHupjahalic@ wrote:daj link pa onda mozemo nastaviti diskusiju.Kukuruz_Barbe-q wrote:Pogledajte komentare norvezana na youtubu![]()
koji debili.
a osim toga, komentar tamo moze napisati bilo ko. mene vise interesuju komentari novinara i sl.
da se zamaram svaki put sta ce pojedini ovdje napisati glava bi mi bila puna sijedih.
zato molim te ne laprdaj.
Ko su Hako Nizo i Teej?ketronsd1 wrote:Ljudi nemojte se vise paliti na ove krkane.Nego sad ce 29-i i tada cemo se svi na jednom mjestu slagati a ovim kontrasima zna se sta sljedi-kad ih Hako i Nizo i TEEJ podju cesljati maloBarbarez wrote:A sta si ti tersuze napravio i sacuvao od 92 do 95 i ko tebi daje za pravo da ti ocjenjujes gdje je to neko iz BHF-a bio tada da se dokazuje. To mozda ti znas koliko raje u BHF ima bez oca, bez majke i i bez oca i bez majke. Da to ti mozda nisi ima google-earth vec prije 20 godina pa znas tacno gdje je svaki sadasnji clan BHF-a bio i sta je radio. I kakve su to gluposti gdje je ko bio 92-95? Gdje je trebalo biti dijete iz Prijedora kome su pobili 15 clanova familije pred ocima u aprilu 92 kada je imalo 9 godina? Znaci ako je to dijete sada u BHF ono je izdajnik Bosne i Hercegovine ili sta vec zelis reci?osk wrote:Ma i ja sam za to sve treba zapaliti sto uopste moramo kerati lopte. Bravo BHF na pravom ste putu samo tako nastavite. Sve sto je nase vi rasturite
kad niste se mogli dokazatti 92-95 dokazite se sad. Ono sto smo mi sa mukom napravili i donekle doveli u red vi rasturite vi imate pravo na to 100%.
AFERIM
Srami se svojim slova i ostavi rat po strani. Ti nikada ne mozes znati sta sam ja prezivio niti ja sta i ti prezivio, valjda se u tome slazemo.![]()
![]()
![]()
Evo ti link pa mi ti pokazi gdje je to pogodjencHupjahalic@ wrote:pise svugdje.osk wrote:http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 28,00.html
Evo u ovdje fino pise u svedskim novinama pisu da je golman Bosne pogodjen bengakama.
samo pojedini nece to da prihvate bez obzira koliko ti snimaka ili linkova izbacis.
a i da je muslimovic dao oba golaosk wrote:http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 28,00.html
valterbranisarajevo wrote:Ko su Hako Nizo i Teej?ketronsd1 wrote:Ljudi nemojte se vise paliti na ove krkane.Nego sad ce 29-i i tada cemo se svi na jednom mjestu slagati a ovim kontrasima zna se sta sljedi-kad ih Hako i Nizo i TEEJ podju cesljati maloBarbarez wrote: A sta si ti tersuze napravio i sacuvao od 92 do 95 i ko tebi daje za pravo da ti ocjenjujes gdje je to neko iz BHF-a bio tada da se dokazuje. To mozda ti znas koliko raje u BHF ima bez oca, bez majke i i bez oca i bez majke. Da to ti mozda nisi ima google-earth vec prije 20 godina pa znas tacno gdje je svaki sadasnji clan BHF-a bio i sta je radio. I kakve su to gluposti gdje je ko bio 92-95? Gdje je trebalo biti dijete iz Prijedora kome su pobili 15 clanova familije pred ocima u aprilu 92 kada je imalo 9 godina? Znaci ako je to dijete sada u BHF ono je izdajnik Bosne i Hercegovine ili sta vec zelis reci?
Srami se svojim slova i ostavi rat po strani. Ti nikada ne mozes znati sta sam ja prezivio niti ja sta i ti prezivio, valjda se u tome slazemo.![]()
![]()
![]()
Hako ti je predavanje drzo ovdje a za ovo dvoje ces morati pitati njihvalterbranisarajevo wrote:Ko su Hako Nizo i Teej?ketronsd1 wrote:Ljudi nemojte se vise paliti na ove krkane.Nego sad ce 29-i i tada cemo se svi na jednom mjestu slagati a ovim kontrasima zna se sta sljedi-kad ih Hako i Nizo i TEEJ podju cesljati maloBarbarez wrote: A sta si ti tersuze napravio i sacuvao od 92 do 95 i ko tebi daje za pravo da ti ocjenjujes gdje je to neko iz BHF-a bio tada da se dokazuje. To mozda ti znas koliko raje u BHF ima bez oca, bez majke i i bez oca i bez majke. Da to ti mozda nisi ima google-earth vec prije 20 godina pa znas tacno gdje je svaki sadasnji clan BHF-a bio i sta je radio. I kakve su to gluposti gdje je ko bio 92-95? Gdje je trebalo biti dijete iz Prijedora kome su pobili 15 clanova familije pred ocima u aprilu 92 kada je imalo 9 godina? Znaci ako je to dijete sada u BHF ono je izdajnik Bosne i Hercegovine ili sta vec zelis reci?
![]()
![]()
Fakat, presli su mjeru dobrog ukusa! Ali sta ces, oni su napravili BHF, pa ako hoce mogu ga oni isto tako i unistiti!Arminovski wrote:Slab protest. Mislim da je ovo sramota sto su fanaticosi uradili. Nista nisu uradili osim sto su uspjeli dokazati primitivizam. Od eurosporta do svedske televizije pokazuju se slike i pominju neredi a da je ovo "protest" vrlo malo sto znaci da su promasili skroz.... I jos NAS golman dobi po glavi...Mislim da postoje bolji nacini da se pokaze nezadovoljstvo sa fudbalskim savezom i da ovo ide samo u prilog onih protiv koji se fanaticosi "bore".
Aaa ne... Zao mi je fanaticosi.. Ako sam vas podrzavao prije vise necu. Vise volim Bosnu nego tu gomilu orangutana koji vas izgleda zastupaju na tribinama.
valterbranisarajevo wrote:Ko su Hako Nizo i Teej?ketronsd1 wrote:Ljudi nemojte se vise paliti na ove krkane.Nego sad ce 29-i i tada cemo se svi na jednom mjestu slagati a ovim kontrasima zna se sta sljedi-kad ih Hako i Nizo i TEEJ podju cesljati maloBarbarez wrote: A sta si ti tersuze napravio i sacuvao od 92 do 95 i ko tebi daje za pravo da ti ocjenjujes gdje je to neko iz BHF-a bio tada da se dokazuje. To mozda ti znas koliko raje u BHF ima bez oca, bez majke i i bez oca i bez majke. Da to ti mozda nisi ima google-earth vec prije 20 godina pa znas tacno gdje je svaki sadasnji clan BHF-a bio i sta je radio. I kakve su to gluposti gdje je ko bio 92-95? Gdje je trebalo biti dijete iz Prijedora kome su pobili 15 clanova familije pred ocima u aprilu 92 kada je imalo 9 godina? Znaci ako je to dijete sada u BHF ono je izdajnik Bosne i Hercegovine ili sta vec zelis reci?
![]()
![]()
Zato su moderatori na forumu BiHsoccer.com veliki ljubitelji svega sto dolazi iz saveza. Zanima me koliko ih placaju...?Edin H. wrote:
Moderatori sa foruma BH Fanaticosa koji nisu veliki ljubitelji komentara Munibovih pulena
Ma mmogu da nam halishu malonobody wrote:Zato su moderatori na forumu BiHsoccer.com veliki ljubitelji svega sto dolazi iz saveza. Zanima me koliko ih placaju...?Edin H. wrote:
Moderatori sa foruma BH Fanaticosa koji nisu veliki ljubitelji komentara Munibovih pulena
Ono je smijesno, otidjite i procitajte, i sami se uvjerite kakav smo pogan narod...
vama je ovdje 10 ljudi reklo sta da uradite samo vi to necete da citate jer mislite da ste najpametniji, a i zbog toga sto bi sami sebi morali priznati da ste napravili jedan ekstra glup potez a na izbor vam je bilo bar 10 pametnijih, jeftinijih, jednostavnijih i po sve nas manje stetnih. Ali ipak vi ste BHF pa mi svi treba da vam se klanjamo jer ste vi to kao necim zasluzili i mi svi treba da vam govorimo bravo jer mi ne pratimo reprezentaciju po moldaviji, litvaniji, san marinu, spaniji i slicnim destinacijama. Normalno da je ne pratimo jer za to nemamo dovoljno novca. To sto BHF ima dovoljno novca da prati reprezentaciju sirom evrope vam ne daje za pravo da uzimate sudbinu reprezentacije i ugled (kakav je takav je mukom ga stvaramo) naroda i zemlje u svoje ruke, jer neke se stvari ne mogu kupiti novcem, pa ni to pravo da vi budete ekskluzivna ekipa koja ce da se pita oko N/FSBiH. Dakle zajebite ta vasa gostovanja i sto radite, jer to vam ne daje za pravo da naprtavite sta ste napravili, jer vi za repku navijate i pratite je zato sto je to vas ceif a ne zato sto vam je to obaveza ili posao, isto kao i sto je svi mi koji smo ovdje pratimo kad igra kuci i isto kao sto i mi ovdje pratimo svoje klubove kad igraju na strani pa nikom od nas ne daje to za pravo da kaze da sam bas ja taj koji ce uzeti sudbinu kluba u ruke jer zaboga ja idem na gostovanja.ketronsd1 wrote:E hajde pametnjakovicu reci sta da uradimo.Better Man wrote:Da imam dobro radno mjesto, ali ne u inostranstvu, već ovdje u BiH, tačnije u Sarajevu! Uopće nisam pozivao da se zapali zgrada Saveza već da se istjera mafija iz nje! Kažeš Savezu nanijeta šteta, a ja mislim da je šteta nanesena igračima i selektoru, kao i građanima BiH, jer koliko vidim Savez će i dalje da nastavi svoju priču i da puni svoje džepove razno raznim marifetlucima i lopovlucima! Kažeš protest Bakljadom i mirnim napuštanjem utakmice je nešto najbolje što se moglo izvesti? Ako je to najbolje što ste mogli da izvedete, onda nemojte molim Vas više to raditi, jer niste očito je da niste uspjeli tim potezom natjerati mafiju iz Saveza da podnesu ostavke! A pitao bih te da li u taj Vaš istorijski potez spada i primitivno gađanje golmana naše reprezentacije i psovanje igračima koji su tu došli da igraju za BiH, a ne za mafiju iz Saveza! Najsmješnija ti je rečenica da se sramimo Bosne i Bošnjaštva! Vidiš, oduvijek sam se izjašnjavao kao Bosanac i drugačije se ne bih mogao izjašnjavati. a posebno ne kao Bošnjak (što je nametnuto od strane Alije), jer moja domovina se zove Bosna i Hercegovina i po toj logici svi mi treba da se izjašnjavamo kao Bosanci i Hercegovci, a ne kao Bošnjaci itd! I opet ću ponoviti da treba doći u Sarajevo i rješti probleme pred Savezom, a ne u Norveškoj! Obzirom na vaše dosadašnje postupke, mislim da niste u stanju da skinete mafiju iz Saveza, jer niste poduzeli ni jedan konkretan potez da ih prisilite da odstupe, pa ni ovaj zadnji Vaš postupak nije zabrinuo mafiju iz Saveza i oni će vrlo lako da se operu od toga i nastaviti po svome, dok će te vi i dalje trubiti u prazno i poduzimati besmislene poteze umjesto pravih i konkretnih poteza koji bi zauvjek uklonili mafiju iz Saveza!!!Hantraga wrote: Et samo svojim postom ti sugeriras na huliganstvo i nered...glup si do bola...
Zapaliti zgradu saveza je napad na necije privatno vlasnistvo...Jel razumijes da je to veci kriminal, nego baciti nekoliko baklji na drzavni stadion....
Ti sugeriras da se rusi necije privatno vlasnistvo i poredis ga sa protestvom za dimnim bakljama na stadionu...
Sta je to unisteno na stadionu? jesul polomljene stolice? jesul polomljena stakla? jesul povrijedjeni policajci...
Ono sto je BHF dozivio na MArakani, ono je huligantvo....
Protest sa bakljadom i mirnim napustanjem utakmice je nesto sto se nije moglo bolje izvesti...
I kome je nanesena steta? Pa Savezu...To je i bio cilj protesta, da se dokaze da ovaj savez ne postuju navijaci i da ce uvjek praviti slicne proteste, ako se nesto ne promjeni u njemu...
Izvini bogati ako ti negdje na zapadu imas dobro radnu mjesto pa su te kolege sa posla u ponedeljak gledali za prezirom i kao primiticva...
Srami te vi svi koji se sramite bosne i bosnjastva...
Takvi smo kakvi smo..Al smo opet nbajbolji...
I Gusu nije niko pogodio,pogledaj malo bolje snimke.
nobody wrote:Evo jednog zanimljivog clanka, kao odgovor na sve ove koji blate nase navijace koji su bili na utakmici.
Ne razumijem norveski 100%, samo oko 75% jer je slican mojem svedskom...![]()
Pise da su nasi navijaci ispratili Carewa (to je onaj crnac iz Aston Ville) sa aplauzom, za razliku od utakmice u Zenici kad je bio izlozen rasistickim napadima sa tribina. Tada nas je i FIFA kaznila ako se ne varam...
"Korak u dobrom pravcu" kaze Carew
http://www.fxt.no/norge/article945645.ece
Nisu momci ni rasisti, ni huligani, nego ne vole lopove i mafijase. Ko je tebi kriv sto nemas jaja da promjenis bilo sta oko sebe pa ti je sada Celo elita grada.osk wrote: Pai jesu oni koji su OSTALI, a oni koji su otisli ili koji bili istjerani znamo sta su uradili na pocetku utakmice i kako bi oni reagovali u svom "stilu" na kraju utakmice.
Pozdrav
Ja sam čuo da se Cosa Nostra povukla u sebe u svim mjestima gdje BHF imaj registrovane klubove. Sa beskompromisnim borcima protiv mafije nije se zajebavat'. Nego, superjunaci i oslobodioci, kad bude sljedeća tekma u Sarajevu, dođite dva dana ranije, da stignete razvaliti bar Čelu i Gašija. Ono što ostane ćemo srediti mi, domaće pičke.3per wrote:Nisu momci ni rasisti, ni huligani, nego ne vole lopove i mafijase. Ko je tebi kriv sto nemas jaja da promjenis bilo sta oko sebe pa ti je sada Celo elita grada.osk wrote: Pai jesu oni koji su OSTALI, a oni koji su otisli ili koji bili istjerani znamo sta su uradili na pocetku utakmice i kako bi oni reagovali u svom "stilu" na kraju utakmice.
Pozdrav