Da, vjerovatno sebi...Lace wrote:pitt wrote:posto placasDaphna wrote:Kakve klix stranice. Svi lazu... A proci ces dobro samo ako imas sexy nick i izazovnu slicicu
![]()
Nego, ima li za mene jedan sladak forumashali hitno!!!!!
pitt ce te rado...uz naknadu.... proslijediti nekom slatkom forumasu ...
Normalna nasa dating-stranica???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Daphna
- Daphna
Kako ti znas sta treba... Vidi se da imas iskustvapitt wrote:Sebi ili ko ponudi vise al nejse:D:D:D Aaaa a pa zar nema nikog da ti napravi tolu cokoladu, stavi tvoju glavu u svoje krili i i mazi i tjesi.......sramota
:D:D
Nikoga nema
- pitt
Koja je lokacije?Daphna wrote:Kako ti znas sta treba... Vidi se da imas iskustvapitt wrote:Sebi ili ko ponudi vise al nejse:D:D:D Aaaa a pa zar nema nikog da ti napravi tolu cokoladu, stavi tvoju glavu u svoje krili i i mazi i tjesi.......sramota
![]()
Nikoga nema![]()
sram ih bilo... Moram sama brisati suze sa lica
![]()
![]()
Hajde, preporuci mi nekoga
- Daphna
Koga preporucis saznat ce lokacijupitt wrote:Koja je lokacije?Daphna wrote:Kako ti znas sta treba... Vidi se da imas iskustvapitt wrote:Sebi ili ko ponudi vise al nejse:D:D:D Aaaa a pa zar nema nikog da ti napravi tolu cokoladu, stavi tvoju glavu u svoje krili i i mazi i tjesi.......sramota
![]()
Nikoga nema![]()
sram ih bilo... Moram sama brisati suze sa lica
![]()
![]()
Hajde, preporuci mi nekoga
- Lace
ne moze sebi...naime..pitt nije sladakDaphna wrote:Da, vjerovatno sebi...Lace wrote:pitt wrote: posto placaspitt ce te rado...uz naknadu.... proslijediti nekom slatkom forumasu ...Ama nije bitno, nego padoh na ispitu
pa da me neko tjesi i ceska po kosi...
a kud se ja ne sjetih toga...ja sam juce pala na ispitu...srecom sam krenula u teretanu pa me ne mora niko ni oraspoloziti...dovoljno je da vidim neko misicavo tijelo
- Daphna
Joj... To je dobra ideja. Ako vec nema slatkisa na forumu, a ti mi preporuci teretanuLace wrote:ne moze sebi...naime..pitt nije sladakDaphna wrote:Da, vjerovatno sebi...Lace wrote:Ama nije bitno, nego padoh na ispitu
pa da me neko tjesi i ceska po kosi...
![]()
a kud se ja ne sjetih toga...ja sam juce pala na ispitu...srecom sam krenula u teretanu pa me ne mora niko ni oraspoloziti...dovoljno je da vidim neko misicavo tijelo
Ma ja bih nesto njeznije, bas slatko u pravom smislu rijeci.
- Daphna
Prati ptice selice, samo na zapad...pitt wrote:letim......Daphna wrote:Daj pitt smiri se. Nego ponesi toplu cokoladu i maramice. Ja svoje potrosila!pitt wrote:Beauty is in the eye of the beholder![]()
Ne kvari mi priliku....surlu cu ti razbiti:D:D
:D
- Saian
evo pitta na gostovanju u jednoj skoli na drug awareness day
http://www.youtube.com/watch?v=angOyt9s--0
http://www.youtube.com/watch?v=angOyt9s--0
- pitt
hahahahahah jesi gledao onu gad mu urade intervention
:D lood je chapelle 
ova mu nije losa
http://www.youtube.com/watch?v=GS7tFsP7RzI
ova mu nije losa
http://www.youtube.com/watch?v=GS7tFsP7RzI
- Daphna
Jedino ako Zagreb ima sebilj, Bascarsiju, avaz bussines center, bosmal, dzamiju kralja Fahda... Onda jeste Zagreb!pitt wrote:Gradec? tj Zagreb?Daphna wrote:GROZD, okretiste 104pitt wrote:Pa eto onda.....daj koordinate ........da mogu bezbjedno sletjet:D
- pitt
Hahahah ko zna ....mozda dobijeDaphna wrote:Jedino ako Zagreb ima sebilj, Bascarsiju, avaz bussines center, bosmal, dzamiju kralja Fahda... Onda jeste Zagreb!pitt wrote:Gradec? tj Zagreb?Daphna wrote: GROZD, okretiste 104
Evo kolega Saian je fino momce.....i umiljato