Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
bore lee
#101 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
a je l' ima Salko curu?
.Salko je bio extra,samo što nas,obične građane,buni to što on djeluje zajfrkano,i očekuješ da izađe u stilu "velikog frajera",a on se pojavljuje u stilu velikog vjernika.(A onda se skine nemal go??)I hajd ti sad budi realan.Da mu je išla samo instrumentala,umjesto teksta ilahije,za moj pojam bi bio postignut 100% bolji efekat,jer bi se čitava Bosna osjećala cool .'vako ,ako se zoveš Slađa,imaš osjećaj da i nemaš pravo baš na tu pobjedu,jer nekako ispada da se on to ko bori i pretstavlja samo sbe i svoj narod.Mada,opet-svako ima svoj stil. 
- univerzalac
#102 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Mislim da je oženjen...on je frajer to je 100% jasno u svakom pogledu...e sad Bog zna da li je vjernik ili nevjernik...to je njegova privatna stvar!!!bore lee wrote:a je l' ima Salko curu?![]()
.Salko je bio extra,samo što nas,obične građane,buni to što on djeluje zajfrkano,i očekuješ da izađe u stilu "velikog frajera",a on se pojavljuje u stilu velikog vjernika.(A onda se skine nemal go??)I hajd ti sad budi realan.Da mu je išla samo instrumentala,umjesto teksta ilahije,za moj pojam bi bio postignut 100% bolji efekat,jer bi se čitava Bosna osjećala cool .'vako ,ako se zoveš Slađa,imaš osjećaj da i nemaš pravo baš na tu pobjedu,jer nekako ispada da se on to ko bori i pretstavlja samo sbe i svoj narod.Mada,opet-svako ima svoj stil.
PS. Islam zabranjuje nacionalizam...upoznaj se sa Islamom...pa da vidiš ko je go!
-
bore lee
#103 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Čekaj,čekaj-u Islamu žena mora bit' pokrivena od glave do peta,a muškarac se smije pojavit' go(i to oženjen?) pred milionima ženskih okica( i izazivat reakcije kakve izaziva?)Hm...Zanimljivo.Al' ovdje ije riječ o Islamu-mogli bi bit' cenzurisani.Zafrkana je kombinacija taj Salko.Možda si ga malo pretjer'o s onim Mohamed Ali,al' nije to ni bezvezno poredjenje.Zeznuto je što u našoj državi-ako si vjernik(tako otvoreno k'o Salko-onda ne možeš istovremeno bit' i frajer,i obrnuto),al' eto-on je izgleda prvi dobar primjer takvog spoja osobina,pa se zato i diže sva ta frka.
- univerzalac
#104 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Po Islamu žena mora biti pokrivena...do članaka stopala i do šaka...a glava joj mora bit pokrivena osim lica...što se muškinja tiče more šorc od pupka do koljena, jer se to smatra stidnim mjestom kod muškija.bore lee wrote:Čekaj,čekaj-u Islamu žena mora bit' pokrivena od glave do peta,a muškarac se smije pojavit' go(i to oženjen?) pred milionima ženskih okica( i izazivat reakcije kakve izaziva?)Hm...Zanimljivo.Al' ovdje ije riječ o Islamu-mogli bi bit' cenzurisani.Zafrkana je kombinacija taj Salko.Možda si ga malo pretjer'o s onim Mohamed Ali,al' nije to ni bezvezno poredjenje.Zeznuto je što u našoj državi-ako si vjernik(tako otvoreno k'o Salko-onda ne možeš istovremeno bit' i frajer,i obrnuto),al' eto-on je izgleda prvi dobar primjer takvog spoja osobina,pa se zato i diže sva ta frka.
Ostalo što si napisao...potpisujem!
-
bore lee
#105 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Nisam napisao. E sad-pošto se garant,po Islamu,ne smije nasamo raspravljat s ženom bez prisustva nekog trećeg lica muškog roda od familije njene(čak ni na forumu)-ispade da nam valja okončat razgovore o neizvodivoj kombinaciji gladijatorske izvedbe sporta (kako ga Salko predstavlja)i čiste religije(kako je Salko predstavlja).Ne smije se sumnjat ni raspravljat o Božjim zakonima,al' garant nije planirano da se pojaviš polugo,na plakatama 2x3,i da to prođe u stilu "vidi lijepa vjernika".Jok.Prvo što će neko pomislit je nešto drugo.Al opet kažem-Salko je prva takva pojava za koju ja znam,i nije to nimalo ružno,samo što ne može ni proć nezapaženo.Akcija-reakcija.Logično.
- ProS
#106 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
kako salko moze pozivati na post,a mislim da je i sam zadrt,jer mu vidim okruzenjejedna wrote:ProS wrote:
ja sam islamofobista i vidjeh vehabije,masne kose i srebrenicane koji se bave prodajom oruzja i salku u njihovom drustvu ili pored,kao obozavanog od tih istih...
...opet neke upute i zastrasivanja sa ovim 'osoba bez postojanja',ja ne vjerujem takvim vjernicima i ovakvim ljudima ovdje,niti sam nas niti njihov i po svojoj procjeni mogu djelovati dobro i bez raja i dzeneta,a zapravo sam i ja vjernik
ne valjamo nijedni i trebali bismo gledati svoj tanjir samo,na mecu je bilo vise prodavaca oruzja i sitnih kriminalaca nego razumnih ljudi...
kako mozes biti vjernik (bilo koje vjere), a istovremeno i islamofobista? je li ovima na celu pisalo da su iz srebrenice. ovo mi lici na uvredu, ne samo na nacionalnoj, vec i na regionalnoj osnovi.
salki cestitam i bilo bi dobro da se vise ne raspravlja o tome sta je i zasto pustano na mecu. to je njegova volja i bez obzira iz koje zemlje i grada dolazio treba mu udovoljiti. mislim da ilahijom nije nikoga mogao uvrijediti. nije to neka pjesma koja velica nacionalizam ili terorizam pa da se neko nadje uvrijedjen
mah,malo preuvelicano,nisam taj,ali se mogu smatrati kada se radi o ovakvom tipu ljudi,iako nisam sklon generalizaciji,saklo je iz srebrenice,naser je iz srebrenice i vecina sa mecha je iz srebrenice,a po onome sto vidim i cujem,dileri su i prodavaci oruzja i najveca olos...
- jedna
#107 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
momka znam jos iz osnovne skole. uvijek je bio miran i pametan i klonio se "belaja". tako da ako mu se neko divi, vjerovatno ima razloga za to.
salko nije iz srebrenice (a i da jeste ne vidim sto bi to trebalo prestavljati problem!). mislim da je iz bratunca, ili vlasenice.
"kako salko moze pozivati na post,a mislim da je i sam zadrt,jer mu vidim okruzenje
nas jadni svijet se divi svakome ko prica i kad nista ne kaze
" - mozes li nam pojasniti sta si ovim htio reci?
salko nije iz srebrenice (a i da jeste ne vidim sto bi to trebalo prestavljati problem!). mislim da je iz bratunca, ili vlasenice.
"kako salko moze pozivati na post,a mislim da je i sam zadrt,jer mu vidim okruzenje
- univerzalac
#108 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Šampion je iz Vlasenice...i on je pravi šampion u svakom pogledu!!!
PS. Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani...ako ih ima, a ja znam da ih ima na tone!!!

PS. Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani...ako ih ima, a ja znam da ih ima na tone!!!
- ProS
#109 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
vjerovat cu ti onda,samo mi se ne svidja njegovo okruzenje,vidjeh vehabije i sitnije kriminalci,tj. klosare,tu blizujedna wrote:momka znam jos iz osnovne skole. uvijek je bio miran i pametan i klonio se "belaja". tako da ako mu se neko divi, vjerovatno ima razloga za to.
"kako salko moze pozivati na post,a mislim da je i sam zadrt,jer mu vidim okruzenjenas jadni svijet se divi svakome ko prica i kad nista ne kaze
" - mozes li nam pojasniti sta si ovim htio reci?
...a,rekoh ovo gore,jer mi se cini da divljenje dolazi od svakakvih ljudi,a eto,ne mislim vise da je zadrt iako primi puno udaraca u glavu
- univerzalac
#110 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
"Vehabije" ne postoje jarane...upoznaj se sa Islamom...a što se tiče...kriminalaca to je moguće...puna država toga!!!
PS. Sad svako može samo laprdat...Salko king master of the ring!!!

PS. Sad svako može samo laprdat...Salko king master of the ring!!!
- seln
#111 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
da sam juce umro, umro bih u ubjedjenju da sam vidio bradate, zapustene spodobe koje do podne mrze druge, a od podne i sebe i druge...ali vidis...zajebo sam se, prevarile me oci.univerzalac wrote:"Vehabije" ne postoje jarane...upoznaj se sa Islamom...
I umro bih u ubjedjenju da se ovakvi mecevi organizuju radi nekog...kako ono bijase...sporta ili tako nekako...a ne da bi se iskompleksirani klinci bez perspektive i licnih vrijednosti mogli kurciti.
- univerzalac
#112 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Eh...
PS.Hajmo BIH!
PS.Hajmo BIH!
- Edin H.
#113 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Zasto mases zastavom BiH?univerzalac wrote:Šampion je iz Vlasenice...i on je pravi šampion u svakom pogledu!!!
PS. Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani...ako ih ima, a ja znam da ih ima na tone!!!![]()
![]()
Zar nemas neku zelenu?
Zar ti se ne cini da Salko predstavlja samo jednu religijsku konfesiju u okviru BiH, a ne BiH u cjelini?
Ako nista drugo bice bar drago Radovanu Karadzicu da se njegov plan o podjeli BiH po torovima polagano ostvaruje.
- univerzalac
#114 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Ma pusti tog manijaka...on je svoje ispušio, više bi on volio da vidi Bošnjake koji nemaju svoje "Ja" dok ga drugi narodi odavno imaju, i da budu obične iskompleksirane ovce za klanje i silovanje!!!Koliko religijskih konfesija ima u Americi...pa im nije smetalo što je Muhamed Ali činio dovu prije meča itd...(koji je plus promjenio vjeru) predstavlja Ameriku...itd...pogledaj malo njegove mečeve, a poznato je da se cijeli svijet divi sportskom divu Muhamedu Aliju, ne samo Amerika!!!Edin H. wrote:Zasto mases zastavom BiH?univerzalac wrote:Šampion je iz Vlasenice...i on je pravi šampion u svakom pogledu!!!
PS. Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani...ako ih ima, a ja znam da ih ima na tone!!!![]()
![]()
Zar nemas neku zelenu?
Zar ti se ne cini da Salko predstavlja samo jednu religijsku konfesiju u okviru BiH, a ne BiH u cjelini?
Ako nista drugo bice bar drago Radovanu Karadzicu da se njegov plan o podjeli BiH po torovima polagano ostvaruje.
PS. Ma pustimo te gluposti...uživajmo u pobjedi našeg šampiona BIH!!!
-
dzozluke
#115 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Pitam se gdje su to salko ili strugar sampioni? U kojoj kategoriji ili u kojoj organizaciji? Stvarni sampioni u kick boxu (k1 pravila,a ne tajlandski box))su ljudi koji osvoje k1 ili k1 max (do 75 kila).Druga stvar u Evropi postoje turniri u kick boxu(takodje po k1 pravilima) u kojem ucetvuju kick boxeri iz citave evrope (ne vidjoh na zalost nijednog iz BiH a niti iz CG) koji se trude da budu zapazeni od organizatora k1 ne bi li ih isti stavili na listu za predborbe ili rezervne meceve, a da ne pricamo o ugovoru sa organizacijom k1.Pobjednik bilo kojeg k1 organizovanog turnira bilo gdje u svijetu automatski se kavalifikuje medju 16 martial arts boraca koji se bore za titulu sampiona k1 u japanu.Momci su srcani borci ali da su na vrhu kick boxa tj. svjetski sampioni je stvarno pretjerano.Mozete da lazete svijet a tih je 95% u BiH koji se ne razumiju u ovaj sport i da ih obmanjujete da su oni sampioni a u stvari nisu.Nazalost.Druga stvar svaki borac kad izlazi na ring ima svoju muziku koja ga prati i to nema veze ni sa vjerom ni sa bilo cime osim sa psihickim stanjem pred izlazak u ring tj. ili te ta muzlika opusta ili ti daje drijf pred nastup.Sve zavisi kako se osjecas pred borbu.Ljudi,no hard feelings
- univerzalac
#116 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Možda odgovor leži ovdje: http://www.wakopro.org/en/dzozluke wrote:Pitam se gdje su to salko ili strugar sampioni? U kojoj kategoriji ili u kojoj organizaciji? Stvarni sampioni u kick boxu (k1 pravila,a ne tajlandski box))su ljudi koji osvoje k1 ili k1 max (do 75 kila).Druga stvar u Evropi postoje turniri u kick boxu(takodje po k1 pravilima) u kojem ucetvuju kick boxeri iz citave evrope (ne vidjoh na zalost nijednog iz BiH a niti iz CG) koji se trude da budu zapazeni od organizatora k1 ne bi li ih isti stavili na listu za predborbe ili rezervne meceve, a da ne pricamo o ugovoru sa organizacijom k1.Pobjednik bilo kojeg k1 organizovanog turnira bilo gdje u svijetu automatski se kavalifikuje medju 16 martial arts boraca koji se bore za titulu sampiona k1 u japanu.Momci su srcani borci ali da su na vrhu kick boxa tj. svjetski sampioni je stvarno pretjerano.Mozete da lazete svijet a tih je 95% u BiH koji se ne razumiju u ovaj sport i da ih obmanjujete da su oni sampioni a u stvari nisu.Nazalost.Druga stvar svaki borac kad izlazi na ring ima svoju muziku koja ga prati i to nema veze ni sa vjerom ni sa bilo cime osim sa psihickim stanjem pred izlazak u ring tj. ili te ta muzlika opusta ili ti daje drijf pred nastup.Sve zavisi kako se osjecas pred borbu.Ljudi,no hard feelings
-
dzozluke
#117 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
pa ovdje nigdje ne pise da je borba za titulu svjetskog prvaka nego samo revans.druga stvar asocijacija za kick box imas na stotine samo na tajlandu ih imas ohohooo i svako sebe moze nazvati kako hoce ali zna se sta je vrh svakog sporta tj. koja organizacija lii asocijacija je na vrhu svakog ponaosob sporta.sto je za tenis vta,za golf pga,za box wbc i wba tako je i za kick boxin K1.za free fight ufc( od skora je fedor emelianenko osnovao mma asocijaciju itd)..no hard feelingsuniverzalac wrote:Možda odgovor leži ovdje: http://www.wakopro.org/en/dzozluke wrote:Pitam se gdje su to salko ili strugar sampioni? U kojoj kategoriji ili u kojoj organizaciji? Stvarni sampioni u kick boxu (k1 pravila,a ne tajlandski box))su ljudi koji osvoje k1 ili k1 max (do 75 kila).Druga stvar u Evropi postoje turniri u kick boxu(takodje po k1 pravilima) u kojem ucetvuju kick boxeri iz citave evrope (ne vidjoh na zalost nijednog iz BiH a niti iz CG) koji se trude da budu zapazeni od organizatora k1 ne bi li ih isti stavili na listu za predborbe ili rezervne meceve, a da ne pricamo o ugovoru sa organizacijom k1.Pobjednik bilo kojeg k1 organizovanog turnira bilo gdje u svijetu automatski se kavalifikuje medju 16 martial arts boraca koji se bore za titulu sampiona k1 u japanu.Momci su srcani borci ali da su na vrhu kick boxa tj. svjetski sampioni je stvarno pretjerano.Mozete da lazete svijet a tih je 95% u BiH koji se ne razumiju u ovaj sport i da ih obmanjujete da su oni sampioni a u stvari nisu.Nazalost.Druga stvar svaki borac kad izlazi na ring ima svoju muziku koja ga prati i to nema veze ni sa vjerom ni sa bilo cime osim sa psihickim stanjem pred izlazak u ring tj. ili te ta muzlika opusta ili ti daje drijf pred nastup.Sve zavisi kako se osjecas pred borbu.Ljudi,no hard feelings
Last edited by dzozluke on 13/05/2008 19:36, edited 1 time in total.
-
tia
#118 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Mene interesuje zasto ni FTV niti BHT nisu prenosile niti dale ijednu vijest o pobjedi Salke, dok je npr. crnogorska drzavna televizija prenosila kompletan mec. Zato sto je vjernik musliman ili....? Da ne bi Hayata ostali bismo uskraceni, kao i vecinu stvari koje su pozitivne i koje se ticu islama...Svaka cast Hayatu i svaka cast Salki! Svaka cast na izboru ilahije!!! Lijepo je vidjeti da se neko ne stidi onoga sto jeste i da se ponosi time, a mi se zaista imamo cime ponositi...
Svaka cast Salko!
Allah ti dao svako dobro!!!!
Svaka cast Salko!
Allah ti dao svako dobro!!!!
- univerzalac
#119 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Teško je kad čovjek nema znanja...
Jarane googlaj malo...
Jarane googlaj malo...
-
dzozluke
#120 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
googlo ne googlo izboja cu ti na jednoj ruci njihove borbe u zadnjih 10 godinauniverzalac wrote:Teško je kad čovjek nema znanja...![]()
![]()
Jarane googlaj malo...
sta bi sem schild,peter aerts,fetoza,bonjanski,badri,sefo,horst i drugi k1 borci na ovo sve rekli ??
ili k1 max borci:pramuk,kraus,drago,sauwer ili jedan od najvecih talenata kick boxa koji dolazi tyron spong...
hajd imas mahanje..pozdrav i do sledece borbe svjestkih sampiona :lol
- univerzalac
#121 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Pogledaj malo klipove...i vidi koliko imaju borbi!!!dzozluke wrote:googlo ne googlo izboja cu ti na jednoj ruci njihove borbe u zadnjih 10 godinauniverzalac wrote:Teško je kad čovjek nema znanja...![]()
![]()
Jarane googlaj malo...tj. ovih svjetskih sampiona
vjerovatno niko ih nije smio izazvati :lol
sta bi sem schild,peter aerts,fetoza,bonjanski,badri,sefo,horst i drugi k1 borci na ovo sve rekli ??
ili k1 max borci:pramuk,kraus,drago,sauwer ili jedan od najvecih talenata kick boxa koji dolazi tyron spong...
PS. Toliko prstiju na nogama i rukama 100% nemaš...
- ProS
#122 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
hvaladzozluke wrote:googlo ne googlo izboja cu ti na jednoj ruci njihove borbe u zadnjih 10 godinauniverzalac wrote:Teško je kad čovjek nema znanja...![]()
![]()
Jarane googlaj malo...tj. ovih svjetskih sampiona
vjerovatno niko ih nije smio izazvati :lol
potvrdio si moje sumnje u beznacajnost titule,a salku sampiona sam jedva naso u ovih stotinjak kategorija wako organizacije,cak se i dalje nalazi na 10tom mjestu ljestvice
a,ilahija je lijepa kao i religija
- univerzalac
#123 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
O dušmani il se u hajr okrenuli ili zauvjek nestali!
PS. Puknite sotone bezvrijedne...
PS. Puknite sotone bezvrijedne...
-
fukara_tz
#124 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
photo by Miroslav Petrovic

- univerzalac
#125 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar
Tako je to kad Allah s.w.t da nekom insanu sve što je potrebno da blista u svakom pogledu!
PS. Bravo Salko šampione...Allahu Ekber!!!
PS. Bravo Salko šampione...Allahu Ekber!!!