No name opet za SCG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

ancika

Post by ancika »

Ljudi- muka mi je vishe od ove teme- na svim forumima je ima!!! Ali odgovoricu jer sam ozlojedjena!!! To je sve stvar politike- kad god se politika umeshala u muziku nikada nishta nije dobro ispalo pa ni ovo sad. Crnogorski ziri je tu najvise kriv. Posle prva dva CG glasacha se videlo na koju stranu njihov ziri ide, pa su nasha poslednja dva glasacha momentalno dala grupi No Name 0 glasova. Posle je bilo shta je bilo- svako svome pa ko kome, kao i uvek, ali je publika odabrala Flamingose i oni su trebali da idu...
A odakle lane No Name-u 32 000 glasova publike kad srbima nije bilo dozvoljeno da glasaju u Crnoj Gori pojma ti ja nemam. S obzirom na to da je Jelena Tomashevic tada dobila 16 000 glasova to je odmah 48 000 glasacha samo za prve dve pesme- SAMO CRNOGORACA!!! A sad, kao, u celoj Srbiji i Crnoj Gori (BILO IM JE DOZVOLJENO DA GLASAJU) glasalo svega tridesetak hiljada glasacha kada sakupish sve pesme!!! I lane i sad je bila nameshtaljka. Shto Stefan Faddy nije pobedio? Imao je bolju pesmu. Zato shto je Aco Djukanovic, inache brat Mila Djukanovica, MENADZER GRUPE NO NAME!!!
ancika

Post by ancika »

Haari Haari!!!
Post Reply