NLO report
- raoul duke
#126 Re: NLO report
Crvena zarka svijetlost proletjela prema Humu, Sarajevo?
Vidio jos ko ?
Vidio jos ko ?
- Logovan
#127 Re: NLO report
Opet su došli da nas posjete.raoul duke wrote:Crvena zarka svijetlost proletjela prema Humu, Sarajevo?
Vidio jos ko ?
- spreca
#128 Re: NLO report
Ja sinoc izaso pred kucu da pisam........cujem negdje nesto kao zuji.........mislim da ko nije doso na kahvu s kolima ........obidjem oko kuce da vidim ....nema nikoga a zvuk ne prestaje.........podignem glavu prema nebu da nije avion.......kad imam ti sta vidjeti
............jedno 5 metara iznad zemlje stoji nesta ko okruglo .....ko Hlopta .........pridjem ja blize i pogledam ......a po sredini rupa od metar i po i odozgo neko viri i vice imas ba kakve merdevine da sidjemo na kahvu....reko nemam ja ,imam samo one od dva metra skovo od dvije zivoke.......idi kod Esada on ima one trodijelne aluminijske od 8 metara......pa reko parkiraj ba pa izadji ko covjek.........veli on ......ma nemogu od ovih jabucica i ode.....zaboravih pitati Esada jesul bili kod njeg na kahvi 
- spreca
#129 Re: NLO report
niko mi nevjeruje

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Logovan
#131 Re: NLO report
http://www.haber.ba/zanimljivosti/miste ... emlju.html
Hvala im.
Vidi se po ovom da nas vole, inače nas ne bi ovako čuvali k'o kap vode na dlanu. 
Hvala im.
- sheilak
#132 Re: NLO report
jah, spreca, zar ti nisi ono negdje u Sibiru?spreca wrote:Ja sinoc izaso pred kucu da pisam........cujem negdje nesto kao zuji.........mislim da ko nije doso na kahvu s kolima ........obidjem oko kuce da vidim ....nema nikoga a zvuk ne prestaje.........podignem glavu prema nebu da nije avion.......kad imam ti sta vidjeti............jedno 5 metara iznad zemlje stoji nesta ko okruglo .....ko Hlopta .........pridjem ja blize i pogledam ......a po sredini rupa od metar i po i odozgo neko viri i vice imas ba kakve merdevine da sidjemo na kahvu....reko nemam ja ,imam samo one od dva metra skovo od dvije zivoke.......idi kod Esada on ima one trodijelne aluminijske od 8 metara......pa reko parkiraj ba pa izadji ko covjek.........veli on ......ma nemogu od ovih jabucica i ode.....zaboravih pitati Esada jesul bili kod njeg na kahvi
- Neradnik
#133 Re: NLO report
Bas su nas pripazili hvala im i od mene._terminaš_ wrote:http://www.haber.ba/zanimljivosti/miste ... emlju.html
Hvala im.![]()
Vidi se po ovom da nas vole, inače nas ne bi ovako čuvali k'o kap vode na dlanu.
- _aja_
#134 Re: NLO report
_terminaš_ wrote:http://www.haber.ba/zanimljivosti/miste ... emlju.html
Hvala im.![]()
- spreca
#135 Re: NLO report
ma to kad sam bio na godisnjem..........haman me pratesheilak wrote:jah, spreca, zar ti nisi ono negdje u Sibiru?spreca wrote:Ja sinoc izaso pred kucu da pisam........cujem negdje nesto kao zuji.........mislim da ko nije doso na kahvu s kolima ........obidjem oko kuce da vidim ....nema nikoga a zvuk ne prestaje.........podignem glavu prema nebu da nije avion.......kad imam ti sta vidjeti............jedno 5 metara iznad zemlje stoji nesta ko okruglo .....ko Hlopta .........pridjem ja blize i pogledam ......a po sredini rupa od metar i po i odozgo neko viri i vice imas ba kakve merdevine da sidjemo na kahvu....reko nemam ja ,imam samo one od dva metra skovo od dvije zivoke.......idi kod Esada on ima one trodijelne aluminijske od 8 metara......pa reko parkiraj ba pa izadji ko covjek.........veli on ......ma nemogu od ovih jabucica i ode.....zaboravih pitati Esada jesul bili kod njeg na kahvi
-
thekomsija
#136 Re: NLO report
Samo kratko za to imam pojasnjenje, nocno skijanje na bjelasnici kada je noc cista zaista se super vidi. Vrijeme je od cini mi se 1800 do 2200 tako nesto ali provjerili prosle godine ista pojava!! Pozzsibis wrote:Sta se ono na Igmanu sjaji?Ovo nije mjesec i prije nikad nije bilo ovakvog svjetla, kao veceras. Jeli NLO? 6
![]()
-
thekomsija
#137 Re: NLO report
Ovo je pojava koju smo posmatrali u nekoliko navrata jer radim na dobrinji. Pa u saradnji s kolegama smo to ispitivali cak su neki bili na Bjelasnici u nekoliko navrata i to smo uporedjivali sa terminima nocnog skijanja raznih desavanja kada pale reflektore.
Ne sumnjam da postoje al ovo je bilo lako za skontati!!
Ne sumnjam da postoje al ovo je bilo lako za skontati!!
- Charlama
#138 Re: NLO report
Sto se tice NLO-a gledao sam dosta dokumentarnih emisija o tome,i vjerujem da nesto postoji sigurno !
Samo sto ima i dosta lazi oko te teme,i postoje neke stvari i tajne koje se cuvaju...Nisam nikad nista jos vidio,ali bi volio.A po mom iskustvu mislim da dolaze na ravnija podrucja,i da nisu razvijeni u genetskom pogledu,da sa nase zemlje zele spolne zlijezde i tako to

Samo sto ima i dosta lazi oko te teme,i postoje neke stvari i tajne koje se cuvaju...Nisam nikad nista jos vidio,ali bi volio.A po mom iskustvu mislim da dolaze na ravnija podrucja,i da nisu razvijeni u genetskom pogledu,da sa nase zemlje zele spolne zlijezde i tako to
- trambusek88
#139 Re: NLO report
Jel neko primjetio neobičnu crvenu svjetlost na nebu...
Dali je meteor, ili šta je, kretalo se pa je stajalo možda pola minute, pa je nestalo u smjeru igmana
Otprilike ovako nešto.

Dali je meteor, ili šta je, kretalo se pa je stajalo možda pola minute, pa je nestalo u smjeru igmana
Otprilike ovako nešto.

- SmokingMan
#141 Re: NLO report
[yt][/yt]
Moguće da je meteor u pitanju,ova je boja karakterističan potpis azota/kisika.trambusek88 wrote:Jel neko primjetio neobičnu crvenu svjetlost na nebu...
Otprilike ovako nešto.
- salik79
#142 Re: NLO report
A, da nije nesto ovako, samo u daljini (kao i na slici ona udaljena tacka)?trambusek88 wrote:Jel neko primjetio neobičnu crvenu svjetlost na nebu...
Otprilike ovako nešto.
Subota je, vjencanja, romantika....
- trambusek88
#144 Re: NLO report
Moguće.salik79 wrote:A, da nije nesto ovako, samo u daljini (kao i na slici ona udaljena tacka)?trambusek88 wrote:Jel neko primjetio neobičnu crvenu svjetlost na nebu...
Otprilike ovako nešto.
Subota je, vjencanja, romantika....