nece, barem tako napisashe u novinama.Altsa wrote:Hoce li biti tv prenosa bosna - hemofarm ?
Kao nisu se uspjeli dogovoriti sa tv kucama u bih
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nece, barem tako napisashe u novinama.Altsa wrote:Hoce li biti tv prenosa bosna - hemofarm ?
Slovenci iz Novog Mesta koji su često igrali NLB. Niko ko je ove godine promijenio ime.karanana wrote:ko je ova krka? jesli to novi tim iz slovenije ili je neki od prosle godine promijenio ime?
Sto je ocekivan?M-16 wrote:ocekivan poraz
Ko su i odakle bile sudije?nadgledach wrote:Sto je ocekivan?M-16 wrote:ocekivan poraz
Koliko su sudije siljile dobra je i ovolika razlika.
Referees: Sašo Pukl (SLO), Marko Vučković (SLO), Sašo Petek (SLO)Edin H. wrote:Ko su i odakle bile sudije?nadgledach wrote:Sto je ocekivan?M-16 wrote:ocekivan poraz
Koliko su sudije siljile dobra je i ovolika razlika.
Svaka cast Kikanovicu. Nije mi jasno kako tako dobro igra za Zvezdu? Mora da je vise voli od reprezentacije! Il to ima nek veze sa cinjenicom ko ga trenira i na koji nacin ga taj uputi u igru kao mladog i jos neiskusnog igraca!papacja wrote:Crvena zvezda nije imala većih problema na gostovanju kod Krke, gdje je slavila ubjedljiv trijumf rezultatom 83:56. U pobjedničkoj ekipi najbolji je bio Elmedin Kikanović, koji je za 23 minute u igri ubacio 16 poena i upisao pet skokova
Cak su prije pet-sest sezona igrali i Euroligu i naravno bili kanta za napucavanjepapacja wrote:Slovenci iz Novog Mesta koji su često igrali NLB. Niko ko je ove godine promijenio ime.karanana wrote:ko je ova krka? jesli to novi tim iz slovenije ili je neki od prosle godine promijenio ime?
Ma vala volio bih i Bosnu vidjeti jednu sezonu u Euroligi, pa makar nas napucavali (kad je mogla Igokea prije 10-tak godina, pa nek napucava i TAU, PAO, Macabi, Barsa, CSKA...). Želje...abondanzieri wrote:Cak su prije pet-sest sezona igrali i Euroligu i naravno bili kanta za napucavanjepapacja wrote:Slovenci iz Novog Mesta koji su često igrali NLB. Niko ko je ove godine promijenio ime.karanana wrote:ko je ova krka? jesli to novi tim iz slovenije ili je neki od prosle godine promijenio ime?
Igokea u Euroligi?papacja wrote: Ma vala volio bih i Bosnu vidjeti jednu sezonu u Euroligi, pa makar nas napucavali (kad je mogla Igokea prije 10-tak godina, pa nek napucava i TAU, PAO, Macabi, Barsa, CSKA...). Želje...
To sam htio reći, mislim da nije bilo teško skontatiJThomas wrote:ja mislim da je htio reći, kad je igokea mogla napucavati bosnu![]()
Zavrsilo je malo manje od 50 razike.M-16 wrote:eno bosna gubi 100 razlike...
KK Bosna je tako nisko pala da to nije normalno. Mene bi bilo sramota da se takmicim u NLB ligi. Predvidjam im maksimalno 5-6 pobjeda.hrasno38 wrote:Zavrsilo je malo manje od 50 razike.M-16 wrote:eno bosna gubi 100 razlike...