Njezan ili divlji sex?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bez_ideje

#151 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by bez_ideje »

Michun wrote:
bez_ideje wrote:Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga :roll: :roll: :roll: :roll:
Vala bas...i vazda, zena mora da iznenadi, mora da jase, ne smije ko daska da lezi, mora da zna ovo i no, halteri, grudnjaci, bicevi, maze, kreme, sminka, gace :shock:
A djecaci...dovoljno je da se pojave i svoj svojoj velicini (ili manjini) i nastupa potop!
upravo tako......cistas ona "istrazivanja" na portalu.....pa iznenadite ga sexy rubljem....pa ovako ,pa onako....Hocu i ja da vidim gospodina u koznim gacama ili u nekoj "za moje oko" kombinaciji.......odma belaj,dje ce oni to,ne budali...pedera da izigravam ,ne bi se mogo u ogledalo pogledat i slicno.
Pljuc pljuc.......suplji su kad vaze o "odvaznosti " u krevetu,ko cjediljke :roll: :roll:
spreca

#152 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by spreca »

bez_ideje wrote:
Michun wrote:
bez_ideje wrote:Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga :roll: :roll: :roll: :roll:
Vala bas...i vazda, zena mora da iznenadi, mora da jase, ne smije ko daska da lezi, mora da zna ovo i no, halteri, grudnjaci, bicevi, maze, kreme, sminka, gace :shock:
A djecaci...dovoljno je da se pojave i svoj svojoj velicini (ili manjini) i nastupa potop!
upravo tako......cistas ona "istrazivanja" na portalu.....pa iznenadite ga sexy rubljem....pa ovako ,pa onako....Hocu i ja da vidim gospodina u koznim gacama ili u nekoj "za moje oko" kombinaciji.......odma belaj,dje ce oni to,ne budali...pedera da izigravam ,ne bi se mogo u ogledalo pogledat i slicno.
Pljuc pljuc.......suplji su kad vaze o "odvaznosti " u krevetu,ko cjediljke :roll: :roll:

ne nih se bas reklo da si bez ideje :D :lol: .....upravu si kad osudjujes ove muske fantazije tipa pa obuci ovake gaCe ..pa se naguzi vako pa onako itd.da bise njemu digo hasimaga jer ako on moze onda moze ako nemoze onda ga vise nemoze nista dici.ja najvise volim kad je sam svlacim i tomi je jedna od vaznih stvari a vjerovatno i njoj a ne kao neki damu se ukaze iza coska u nekim sexi gacama da bi on dobio apetit ili mozda nebi bilo lose da je pospe Vegetom jer svegetom je ukusnije :lol: :lol: :lol: .Kaze jedn moj kolega onaj ko mnogo bira nema tamo ni lovca ni puske jer taj rijedko u zivotu sta opali :lol: :lol: :lol:
psydelija

#153 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by psydelija »

obe su varijante OK., mada sam vise za malo tvrdju varijantu :x .., ali, ipak sve zavisi od partnerice i raspolozenja. :D
misolino

#154 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by misolino »

Neki dan sam se proveo kao nikad u zivotu.Izasao sa jednom djevojkom koju poznajem od ranije.Sjednemo mi u jedan kafić ,onda malo prosetali gradom,i meni dosadilo vise da setamo i pozovem je u stan kod mene.Ona prvo nije htjela da pristane,i nekako je nagovorim poslije pola sata ubjeđivanja.I tako smo mi sjedili kod mene i pili vino( vranac) i ono ja sjednem pored nje i malo je počnem pipati i tako je i krenulo.Ali nisam ni slutio da je ona u dobroj kondiciji.Te noci smo ono odradili čak četiri puta.Sutradan smo prespavali čitav dan,a probudili smo se tek oko 18 sati.To mi je bio nezaboravan događaj.
Ma.Le.Na

#155 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Ma.Le.Na »

koje ono? :?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#156 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by ladyblue18 »

Ma.Le.Na wrote:koje ono? :?
Joj tebe pa ono znas :-?
Duhovni Vođa

#157 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Duhovni Vođa »

misolino wrote:Neki dan sam se proveo kao nikad u zivotu.Izasao sa jednom djevojkom koju poznajem od ranije.Sjednemo mi u jedan kafić ,onda malo prosetali gradom,i meni dosadilo vise da setamo i pozovem je u stan kod mene.Ona prvo nije htjela da pristane,i nekako je nagovorim poslije pola sata ubjeđivanja.I tako smo mi sjedili kod mene i pili vino( vranac) i ono ja sjednem pored nje i malo je počnem pipati i tako je i krenulo.Ali nisam ni slutio da je ona u dobroj kondiciji.Te noci smo ono odradili čak četiri puta.Sutradan smo prespavali čitav dan,a probudili smo se tek oko 18 sati.To mi je bio nezaboravan događaj.
mišolino čokolino
Cholina_Lokica

#158 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Cholina_Lokica »

ono :lol:
ladyblue18

#159 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by ladyblue18 »

Sta'sh dosho co'jk da se pofali, eki ocam 8-) :D
Ono :D :shock:
Ma.Le.Na

#160 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Ma.Le.Na »

ladyblue18 wrote:Sta'sh dosho co'jk da se pofali, eki ocam 8-) :D
Ono :D :shock:
jbt on radio ono :shock:
Joey Tribbiani

#161 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Joey Tribbiani »

Kojo?

odakle je mala? :mrgreen:
Ghost_Rider_XXX

#162 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Mišolino oči moje lijepe, za ovakve stvari ima jedna naprava zove se spomenar! Tita ti kakve veze ima tvoj umet sa ovom temom????????
ladyblue18

#163 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by ladyblue18 »

Ghost_Rider_XXX wrote:Mišolino oči moje lijepe, za ovakve stvari ima jedna naprava zove se spomenar! Tita ti kakve veze ima tvoj umet sa ovom temom????????
Ma bujna masta moj dushe, doso djecak da kaze sta je sanjao, hajd nije mu uzeti za zlo. ;-) :D
Cholina_Lokica

#164 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Cholina_Lokica »

da bar napisa jel' polako il' divlje to bilo
Ma.Le.Na

#165 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Ma.Le.Na »

Cholina_Lokica wrote:da bar napisa jel' polako il' divlje to bilo
ni ja ne skontah...ma bitno da se desilo ono :D pa kako god :D
ladyblue18

#166 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by ladyblue18 »

Cholina_Lokica wrote:da bar napisa jel' polako il' divlje to bilo
Jah, ostadosmo bez najvaznijih detalja.
Cholina_Lokica

#167 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Cholina_Lokica »

sad ih ne mogu bez tog detalja ni zamisljat
Ghost_Rider_XXX

#168 Re: Njezan ili divlji sex?

Nek mi moderatori oproste, ali imam nekoliko pitanja.

Jel bilo grubo ili onako filmski metiljavo ko sa onijeh safunjica npr. Šeherzada? Jel ti smeto čaršaf?
Ili možda si uzeo stvar u svoje ruke (ne mislim figurativno) pa prićero uz kakav sudoper i nogu joj našarafio na sušilo za tanjire, onako junački? Jel bilo kakvih bičeva slučajno ili možda poneki labavi? Daj ba malo detalja evo smo svi napeti ko zadnja epizoda Hamuša.

I ono najvažnije koje ti je marke veker, da Hin moremo tužit, što ne zvoni na vakat pa ti vake pizdarije na um padaju?
I care moj: A gentleman will walk but never run.
Ma.Le.Na

#169 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Ma.Le.Na »

Ghost_Rider_XXX wrote:Nek mi moderatori oproste, ali imam nekoliko pitanja.

Jel bilo grubo ili onako filmski metiljavo ko sa onijeh safunjica npr. Šeherzada? Jel ti smeto čaršaf?
Ili možda si uzeo stvar u svoje ruke (ne mislim figurativno) pa prićero uz kakav sudoper i nogu joj našarafio na sušilo za tanjire, onako junački? Jel bilo kakvih bičeva slučajno ili možda poneki labavi? Daj ba malo detalja evo smo svi napeti ko zadnja epizoda Hamuša.

I ono najvažnije koje ti je marke veker, da Hin moremo tužit, što ne zvoni na vakat pa ti vake pizdarije na um padaju?
:wink: :)
steeL'

#170 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by steeL' »

ma straŠo !!
Envy

#171 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Envy »

...
Last edited by Envy on 12/01/2012 10:25, edited 1 time in total.
BJB

#172 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by BJB »

Bez 10 puta za noc, niste nista radili. :D :lol:
Envy

#173 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Envy »

...
Last edited by Envy on 12/01/2012 10:26, edited 1 time in total.
cava

#174 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by cava »

I neka još kaže da je bilo "In the midnight hour she cried more, more more"
Ghost_Rider_XXX

#175 Re: Njezan ili divlji sex?

cava wrote:

I neka još kaže da je bilo "In the midnight hour she cried more, more more"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma bjež ba ja bih majke mi tražio uvjerenje od psihijatra prije nego pojedinim likovima da pristup forumu.
Post Reply