Njezan ili divlji sex?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Suti i trpi

#126 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Suti i trpi »

P!nk wrote:Cuj ti molim te ''divljacki'' sex... deru ti hormoni, a? :D Divlji sex prihvacam, al' divljacki? Medju forumasima ima manijaka :shock: :lol:
Bolje da je tema postavljena kao ''sex ili silovanje'' :lol:
Pitanje bi bilo 'njezan ili grub/grublji/najgrublji seks?'. Vjerujem da se postavljac teme lose izrazio :D .

Ja preferiram grub/grublji/najgrublji, ali nekad se desi i da budem njezan :D .

Hoce li biti grub, grublji ili najgrublji, to prvenstveno zavisi od trenutne nalozenosti i od partnera. Mislim da je partnerov karakter jako bitan. Ipak, ko ima i malo osjecaja ne moze biti grub sa nekim ko voli njezno :D . Treba osjetit partnera i radit onako kako mu najvise odgovara. Ako se interesi ne poklapaju onda bolje na vrijeme prekinuti.

Po meni zene (vecina njih) strasno grijese sto su letargicne u seksu, sto se samo zavale i cekaju sta ce muskarac uraditi... Ovo se posebno odnosi na 'fine' zene koje 'drze do sebe', koje drze do 'casti i ponosa'... Potpuno opravdavam rezervisan pristup nakon par mjeseci seksualnog zivota, ali potpuno osudjujem rezervisanost nakon duzeg vremenskog perioda. Oceigledno je da se zene pribojavaju onoga sta ce muskarci pomisliti o njima, te tako potiskuju zelju da urade nesto konkretno... One koje tako misle jako grijese. Mnogi muskarci su vjerovatno mastoviti, unose dosta toga u seks, ali sigurno da vremenom dosadi potpuna kontrola u kojoj partner izgleda kao lutka sa kojom mora upravljati da bi seks licio na nesto. Vracamo se na grubo/grublje/najgrublje... Jedna od ove tri kategorije itekako zavisi od aktivnosti partnerke u fazi 'zagrijavanja' i u toku samog seksa... Koliko zena isprovocira muskarca, toliko ce muskarac biti agresivan i nadahnut ( :D ). Najgore od svega je kada seks postane repriza onog predhodnog.

Neka se 'fine' cure zapitaju zasto njihovi muskarci vole 'kucke' :mrgreen: .
Cyber-harambashica

#127 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Cyber-harambashica »

ali potpuno osudjujem rezervisanost nakon duzeg vremenskog perioda. Oceigledno je da se zene pribojavaju onoga sta ce muskarci pomisliti o njima, te tako potiskuju zelju da urade nesto konkretno...

ma jooooooook...ako se nakon strasnih par meseci tako pocnu da ponasaju, onda to ima jedno sasvim drugo znacenje :-D :wink:
iceman ze

#128 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by iceman ze »

samo neka je kao Charlize Theron, sve je ostalo nebitno..... :D
Suti i trpi

#129 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Suti i trpi »

Cyber-harambashica wrote:ali potpuno osudjujem rezervisanost nakon duzeg vremenskog perioda. Oceigledno je da se zene pribojavaju onoga sta ce muskarci pomisliti o njima, te tako potiskuju zelju da urade nesto konkretno...

ma jooooooook...ako se nakon strasnih par meseci tako pocnu da ponasaju, onda to ima jedno sasvim drugo znacenje :-D :wink:
Podrazumjeva se :D .. Ali, ja sam ovo citirano napiso u potpuno drugacijem kontekstu. Ja nisam piso o par strasnih mjeseci, nego sam piso o rezervisanom pocetku i jednako rezervisanom seksualnom zivotu nakon duzeg vremenskog perioda.
CiCk0

#130 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by CiCk0 »

Po mojoj logici sve zavisi od strasti, od momenta, i uglavnom odgvaraju mi obadvije vrste.....znaci bitan je momenat :D
kmirsad

#131 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by kmirsad »

Isto je to... :-D
Vernes_AMG

#132 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Vernes_AMG »

offtopic pitanje : ove cure koje napisu nesto o sexu ( nacin na koji ga upraznjavaju , sta vole ...... ) koliko dobijete privatnih poruka od raznih pacenika koji bi "na foru" da dobiju picke ? :mrgreen:
CiCk0

#133 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by CiCk0 »

Vernes_AMG wrote:offtopic pitanje : ove cure koje napisu nesto o sexu ( nacin na koji ga upraznjavaju , sta vole ...... ) koliko dobijete privatnih poruka od raznih pacenika koji bi "na foru" da dobiju picke ? :mrgreen:
OMG :D
ssmmiilleeyy

#134 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by ssmmiilleeyy »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#135 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by *mima* »

Vernes_AMG wrote:offtopic pitanje : ove cure koje napisu nesto o sexu ( nacin na koji ga upraznjavaju , sta vole ...... ) koliko dobijete privatnih poruka od raznih pacenika koji bi "na foru" da dobiju picke ? :mrgreen:

Sto pitas......tebi se niko ne javlja?
citroen

#136 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by citroen »

*mima* wrote:

Sto pitas......tebi se niko ne javlja?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arageta

#137 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by arageta »

Suti i trpi wrote:
P!nk wrote:Cuj ti molim te ''divljacki'' sex... deru ti hormoni, a? :D Divlji sex prihvacam, al' divljacki? Medju forumasima ima manijaka :shock: :lol:
Pitanje bi bilo 'njezan ili grub/grublji/najgrublji seks?'. Vjerujem da se postavljac teme lose izrazio :D .

Hoce li biti grub, grublji ili najgrublji, to prvenstveno zavisi od trenutne nalozenosti i od partnera. Mislim da je partnerov karakter jako bitan. Ipak, ko ima i malo osjecaja ne moze biti grub sa nekim ko voli njezno :D . Treba osjetit partnera i radit onako kako mu najvise odgovara. Ako se interesi ne poklapaju onda bolje na vrijeme prekinuti.

Po meni zene (vecina njih) strasno grijese sto su letargicne u seksu, sto se samo zavale i cekaju sta ce muskarac uraditi... Ovo se posebno odnosi na 'fine' zene koje 'drze do sebe', koje drze do 'casti i ponosa'... Potpuno opravdavam rezervisan pristup nakon par mjeseci seksualnog zivota, ali potpuno osudjujem rezervisanost nakon duzeg vremenskog perioda. Oceigledno je da se zene pribojavaju onoga sta ce muskarci pomisliti o njima, te tako potiskuju zelju da urade nesto konkretno... One koje tako misle jako grijese. Mnogi muskarci su vjerovatno mastoviti, unose dosta toga u seks, ali sigurno da vremenom dosadi potpuna kontrola u kojoj partner izgleda kao lutka sa kojom mora upravljati da bi seks licio na nesto. Vracamo se na grubo/grublje/najgrublje... Jedna od ove tri kategorije itekako zavisi od aktivnosti partnerke u fazi 'zagrijavanja' i u toku samog seksa... Koliko zena isprovocira muskarca, toliko ce muskarac biti agresivan i nadahnut ( :D ). Najgore od svega je kada seks postane repriza onog predhodnog.

BRAVO!

Žene često zaboravljaju formulu " savršene žene"= domaćica u kuhinji+svetica u društvu+kurva u krevetu.
Žene se jednostavno boje da će muškarac imati pogrešno mišljenje o njima ukoliko budu previše glasne ili budu pričale u krevetu ili im kažu svoje fantazije. Ajde da je to samo problem sa ženama samo, i muškarce je, neke stid da kažu šta bi željeli da probaju, šta ih konkretno dovodi do ludila jer smatraju da bi ih partnerka mogla gledati kao seksomanijaka ili kakvog freaka.
Moj sadašnji momak mi je bio prvi i ostao jedini i prosto sam se iznenadila kada smo prvi put pričali o njegovim bivšim seksualnim iskustvima. Imao je dosta žena prije mene ali mi je bilo čudno to što poslije svakog puta on bude ono iznenađen koliko je dobro bilo i kako je sve kako on kaže "božanstveno". Zanimalo me, kako to da mu je bolji sex sa mnom koja sam bila nevina i nisam imala nikakva iskustva nego sa prijašnjim. Jednostavno je odgovorio " probudila si u meni pored osjećanja, koja imam prema tebi a nisam ni sumnjao da bi mogao imati prema nekoj ženi, i svu kreativnost koja je bila umrla u meni, za to si zaslužna ti jer se ne stidiš da kažeš šta ti se sviđa o čemu maštaš, tada sam i ja počeo da sve govorim i zato smo na ovom nivou, prije se nikad nisam usudio, mislio sam da će pomisliti da sam lud, da sam grubijan ili šta već ali s tobom isto kao da je sve prvi put".
Najvažnije je da žena zna šta hoće i da se ne stidi reći muškarcu i da bude otvorena. Sex dosta spaja ljude ali može da ih razdvoji ako je monoton i dosadan. Monoton i dosadan sex po meni je onaj koji se konstantno dešava u krevetu u 2,3poze. Ako ste već u sobi, probaj sve što ima u njoj, fotelja, stol, prozor, parket :/ Ne morate koristiti igračke da bude perfektno, dovoljno je da se žena drugačije obuče, da donese šlag, voćni jogurt ili čokoladu. Neke situacije koje vas uzbuđuju u filmovima, primijenite u praxi. Usudite se!
Ne kažem ja da sada uvijek žena treba da bude divljakuša, ali treba da iznenađuje partnera stalno. Nekada da je nježna, da jednostavno vodite ljubav a nekada da je poput pohotne tinejdžerice, treba samo znati kako, kada, gdje :)
Žena za to treba biti prije svega samouvijerena. A ta samouvijerenost treba dolaziti iznutra, treba biti svjesna svojih unutrašnjih vrijednosti pa vanjskih a ne da se ta samouvijerenost ispoljava samo kroz duboki dekolte, kratku minicu i visoke potpetice. Ako je žena samo tako odjevena samouvijerena ta je za mene izgubljena duša koja luta koja još nije spoznala svoje vrijednosti. S takvim ženama muškarci najviše izgube strpljenja, jer njihova sreća zavisi od drugih ljudi a ne od nje same i zato nikada nije sretna i stalno neko mora da joj daje komplimente, diže samopouzdanje i ulizuje joj se.
arageta

#138 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by arageta »

cat lover wrote:
arageta wrote:Kad bi sex bio da ja legnem, raširim noge, ne bi nikada upražnjavala to.

Nježno je potrebno dok se ne uzbudim, onda me siluj! To je moja politika.
praktično Nježan i divlji sex :thumbup:

http://www.nocnastraza.com/dame-biraju/ ... eksu-.html
Suti i trpi

#139 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Suti i trpi »

arageta wrote:
Suti i trpi wrote:

BRAVO!

Žene često zaboravljaju formulu " savršene žene"= domaćica u kuhinji+svetica u društvu+kurva u krevetu.
Žene se jednostavno boje da će muškarac imati pogrešno mišljenje o njima ukoliko budu previše glasne ili budu pričale u krevetu ili im kažu svoje fantazije. Ajde da je to samo problem sa ženama samo, i muškarce je, neke stid da kažu šta bi željeli da probaju, šta ih konkretno dovodi do ludila jer smatraju da bi ih partnerka mogla gledati kao seksomanijaka ili kakvog freaka.
Moj sadašnji momak mi je bio prvi i ostao jedini i prosto sam se iznenadila kada smo prvi put pričali o njegovim bivšim seksualnim iskustvima. Imao je dosta žena prije mene ali mi je bilo čudno to što poslije svakog puta on bude ono iznenađen koliko je dobro bilo i kako je sve kako on kaže "božanstveno". Zanimalo me, kako to da mu je bolji sex sa mnom koja sam bila nevina i nisam imala nikakva iskustva nego sa prijašnjim. Jednostavno je odgovorio " probudila si u meni pored osjećanja, koja imam prema tebi a nisam ni sumnjao da bi mogao imati prema nekoj ženi, i svu kreativnost koja je bila umrla u meni, za to si zaslužna ti jer se ne stidiš da kažeš šta ti se sviđa o čemu maštaš, tada sam i ja počeo da sve govorim i zato smo na ovom nivou, prije se nikad nisam usudio, mislio sam da će pomisliti da sam lud, da sam grubijan ili šta već ali s tobom isto kao da je sve prvi put".
Najvažnije je da žena zna šta hoće i da se ne stidi reći muškarcu i da bude otvorena. Sex dosta spaja ljude ali može da ih razdvoji ako je monoton i dosadan. Monoton i dosadan sex po meni je onaj koji se konstantno dešava u krevetu u 2,3poze. Ako ste već u sobi, probaj sve što ima u njoj, fotelja, stol, prozor, parket :/ Ne morate koristiti igračke da bude perfektno, dovoljno je da se žena drugačije obuče, da donese šlag, voćni jogurt ili čokoladu. Neke situacije koje vas uzbuđuju u filmovima, primijenite u praxi. Usudite se!
Ne kažem ja da sada uvijek žena treba da bude divljakuša, ali treba da iznenađuje partnera stalno. Nekada da je nježna, da jednostavno vodite ljubav a nekada da je poput pohotne tinejdžerice, treba samo znati kako, kada, gdje :)
Žena za to treba biti prije svega samouvijerena. A ta samouvijerenost treba dolaziti iznutra, treba biti svjesna svojih unutrašnjih vrijednosti pa vanjskih a ne da se ta samouvijerenost ispoljava samo kroz duboki dekolte, kratku minicu i visoke potpetice. Ako je žena samo tako odjevena samouvijerena ta je za mene izgubljena duša koja luta koja još nije spoznala svoje vrijednosti. S takvim ženama muškarci najviše izgube strpljenja, jer njihova sreća zavisi od drugih ljudi a ne od nje same i zato nikada nije sretna i stalno neko mora da joj daje komplimente, diže samopouzdanje i ulizuje joj se.
BRAVO!!

Cijeli tekst se gradi na ovom temelju koji sam boldiro. Ipak treba imati stila, treba znati, kako, kada i gdje. Svako pretjerivanje nije dobro.

Jedino sto u svemu tome ne volim jeste pricanje o seksu... To mi unistava senzualnost tog 'svetog cina' ( :D )... Ako bi prico o tome vjerovatno bi mi ubilo draz, jer bi mi seks izgledo kao unaprijed osmisljen poso. Nikada ne pitam sta zena voli, jer mi je otkrivanje poseban gust. Nikada ne bih reko zeni sta volim, jer mi nebi bilo zanimljivo da slijedi moje instrukcije. Dakle, spontano bez ikakvog plana i navigacije. Ako zena ima pameti, lako ce skontat sta njen muskarac voli :) .

Ali, svakako da preporucujem razgovor onima kojima je to prihvatljiv nacin da se dodje na visi nivo seksualnog uzitka. Bolje da vam kaze sta je ispravno, nego da radite pogresno. Moj nacin je uvijek mac sa dvi ostrice ( :D ), razgovor je siguran put do uspjeha ( :-D ).
Odlicna formula. Samo bi umjesto kurva stavio 'umjetnica'. Kurve se jebu za pare, rospije mjenjaju partnere iz uzitka, a 'umjetnice' cine sve da zadovolje svoga muskarca :) . Zena koje su rezervisane mnogo grijese. To dugorocno dovodi do toga da se muskarcu javi zelja za nekom koja 'umije'. To je u muskoj prirodi. Ako ste majstor, velika je sansa da mu se ta potreba nikada nece javiti :) .
Mis mekinjas

#140 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Mis mekinjas »

da vi samo znate koliko postavljač ima godina.....
moj ledeni psić..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mališa je pravi genije..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Milica_Hermgard

#141 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Milica_Hermgard »

Ma bit i jednog i drugog je uzitak, sad sta koga pali to je sasvim druga tema. Ja licno ne preferiram njezan sex niti sex koji ce trajati manje od sat ili dva. Sex je igra u kojoj treba da se maximalno ljudi opuste i zabave. Sex iz navike i sex koji ce se formalno obavljati nije nikakav sex. Trebas prvo sam ispitati sebe sta volis i onda pusti mastu na volju. NIje da ne volim njezan sex,ali navikla sam na divlje partnere s kojima uvijek dijelim istu kolicinu napetosti i osjecaja tako da mi taj najvise odg, ali ako nista treba zbog promjene praviti varijacije njeznijeg i onog grubljeg da ne postane boring, a sto se tice samopouzdanja njega treba imati, jer tad je sex najbolji.Oslobodjen od svega funkcionises 100 na sat :-D
Murat Sabanovic

#142 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Murat Sabanovic »

zene vole da su muskarci u krevetu dominantniji. ukoliko to nisu skontali,onda nisu ni skontali da ih zena vara sa drugim dominantnijim muskarcom !!!
zelenashica

#143 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by zelenashica »

Murat Sabanovic wrote:zene vole da su muskarci u krevetu dominantniji. ukoliko to nisu skontali,onda nisu ni skontali da ih zena vara sa drugim dominantnijim muskarcom !!!
Murate ima i žena koje vole da su dominantnije :oops:
Murat Sabanovic

#144 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Murat Sabanovic »

zelenashica wrote:
Murat Sabanovic wrote:zene vole da su muskarci u krevetu dominantniji. ukoliko to nisu skontali,onda nisu ni skontali da ih zena vara sa drugim dominantnijim muskarcom !!!
Murate ima i žena koje vole da su dominantnije :oops:
normalno da ima ,ali generalno su to muskarci...
ari_selfsufficient

#145 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by ari_selfsufficient »

ovisi o situaciji...Ja volim "malo divljije"..
zuta minuta

#146 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by zuta minuta »

Dobro je kad se zna ko daje a ko prima, a da li ce to biti njezno ili divlje to vise zavisi od raspolozenja, nekad krene fino i polako a zavrsi uhhhh!!!!!!!!!!!
Michun

#147 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Michun »

Joooooj, vise tema kako zene treba da su vake ili nake u sexu. Pa izvinte forumasi sta ili koga vi gu_ite i kakvi ste vi _ebaci kad nemozete dobiti ono sto zelite.
Vjezba cini cuda...pa ako sa trenutnim partneron nakon XY pokusaja ne valja, mIJenjaj.
bez_ideje

#148 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by bez_ideje »

Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga :roll: :roll: :roll: :roll:
Michun

#149 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by Michun »

bez_ideje wrote:Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga :roll: :roll: :roll: :roll:
Vala bas...i vazda, zena mora da iznenadi, mora da jase, ne smije ko daska da lezi, mora da zna ovo i no, halteri, grudnjaci, bicevi, maze, kreme, sminka, gace :shock:
A djecaci...dovoljno je da se pojave i svoj svojoj velicini (ili manjini) i nastupa potop!
spreca

#150 Re: Njezan ili divlji sex?

Post by spreca »

Michun wrote:
bez_ideje wrote:Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga :roll: :roll: :roll: :roll:
Vala bas...i vazda, zena mora da iznenadi, mora da jase, ne smije ko daska da lezi, mora da zna ovo i no, halteri, grudnjaci, bicevi, maze, kreme, sminka, gace :shock:
A djecaci...dovoljno je da se pojave i svoj svojoj velicini (ili manjini) i nastupa potop!

Vrsim obuku amatera i prakticni i teoretski dio :D
Post Reply