Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Janjicar wrote: ↑07/02/2025 21:11
Nije to židove, nego si svima na ignore
Haha, u tuzli nije.bilo bitno koje si vjere. I nismo se vjerski vrijedjali. I dali je realno da sam ljudima na ignor jer sam.zidov. wtf? Sdfa sljedbenik?
Al otkud ti to znas right?
Last edited by sumirprimus on 07/02/2025 21:36, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 20:46
Danas sam.maksuz proso od.zlokovca preko si sela do senjaka pjehe. I nisam mogo proc od auta na trotoaru pored fahdove dzamije.
Braca ne mogu ni u dzamiji da ne krse pravila drzave koju kao vole.
Janjicar wrote: ↑07/02/2025 21:11
Nije to židove, nego si svima na ignore
Haha, u tuzli nije.bilo bitno koje si vjere. I nismo se vjerski vrijedjali. I dali je realno da sam ljudima na ignor jer sam.zidov. wtf? Sdfa sljedbenik?
Al otkud ti to znas right?
Da, to je bilo nekad, od tad' se mnogo toga promijenilo. Pogotovo su se cionisti, ćifuti u stvari generalno izraelci promijrnili. Nije mi jasno gdje si ti u tome, ali automatski si in čim ih braniš i alibi im daješ.
sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 19:55
Jbena kasaba
Sirina onog jbenog kruznog toka, slatina, alaumesali. Ajd se mimoidji onde s busom ili kamionom u 2 trake one jbne sirine koje sad pripremaju. Bog im dao da rasire trake unedogled na racin zelene povrsine oni suzili.
Sda izvodjaci radova i trake nam suzavaju. drzava za covjeka narod zna.
Strahota.
sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 20:46
Danas sam.maksuz proso od.zlokovca preko si sela do senjaka pjehe. I nisam mogo proc od auta na trotoaru pored fahdove dzamije.
Braca ne mogu ni u dzamiji da ne krse pravila drzave koju kao vole.
sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 19:55
Jbena kasaba
Sirina onog jbenog kruznog toka, slatina, alaumesali. Ajd se mimoidji onde s busom ili kamionom u 2 trake one jbne sirine koje sad pripremaju. Bog im dao da rasire trake unedogled na racin zelene povrsine oni suzili.
Sda izvodjaci radova i trake nam suzavaju. drzava za covjeka narod zna.
Strahota.
Jel bar velicine one na skveru
Kad udjes na ovaj desni dio koji su otvorii, jbemga valja proci pored rscimo busa, a ne vidim kako, a imali su koliko bog.hoce slobodne povrsine za rasiriti malo tu i kruzni tok i trake.
Ovako prvi sudar i tu je cep u zapadnom dijelu grada