Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pričao mi kolega, Tuzlak, kakvih je problema im'o jedanput na aerodromu u Istanbulu sa graničnom policijom.
Kaže, oni se meni obraćaju na turskom, ja odgovorim na engleskom da ne razumijem.
Povuci-potegni, priveli ga u neku prostoriju, kao što se pravi mahnit pa ne želi da odgovara na turskom.
Rođen si u Tuzli a nećeš da govoriš turski.
Dok nisu raspetljali da Tuzla nije baš "jedna i jedina".
Možda off topic tema, zna li neko neko mjesto u Tuzli za svadbe do 30,40 zvanica? Sve što sam našao je 200+ osoba a nisam u životu toliko ljudi ni upoznao, kamo li da ih zovem na svadbu Hvala!
dinnja23 wrote: ↑15/01/2025 21:13
Možda off topic tema, zna li neko neko mjesto u Tuzli za svadbe do 30,40 zvanica? Sve što sam našao je 200+ osoba a nisam u životu toliko ljudi ni upoznao, kamo li da ih zovem na svadbu Hvala!
Ako ne mora biti baš Tuzla, probaj Robinzon na jezeru Modrac - Lukavac.
I SRETNO I PUNO ZDRAVLJA u budućem braku aBd!
Da, pridružujem se preporukama za Robinzon. Imaju salone različitih veličina (bio sam lično na svadbi sa nekih 40 ljudi). Gazde su pošteni, pristojni ljudi i neće te zajebati.
Da, pridružujem se preporukama za Robinzon. Imaju salone različitih veličina (bio sam lično na svadbi sa nekih 40 ljudi). Gazde su pošteni, pristojni ljudi i neće te zajebati.
Hvala vam na preporuci. Jeste li bili bas u salonu ili na jednoj od terasa koje imaju (video ispod)?
Hvala vam na preporuci. Jeste li bili bas u salonu ili na jednoj od terasa koje imaju (video ispod)?
I hvala na lijepim željama
Salon je bio, zatvoreno, i nije ovako postavljeno, već 5-6 velikih okruglih stolova. Ljeto je bilo, klimatizirano. A vjenčanje obavljeno napolju, na molu.
Jbena kasaba
Sirina onog jbenog kruznog toka, slatina, alaumesali. Ajd se mimoidji onde s busom ili kamionom u 2 trake one jbne sirine koje sad pripremaju. Bog im dao da rasire trake unedogled na racin zelene povrsine oni suzili.
Sda izvodjaci radova i trake nam suzavaju. drzava za covjeka narod zna.
Strahota.
Dobri preposteni nasi bosnjani, prestanite parkirat auta na trotoaru prilaz gradini i u si selu dzamjia kralj.fahd.
Ne moze se pjeske niti sa kolicima( mala.djeca. i invalidi) proci.
Sda policija mup tk vas nece svakako kaznit( jer i oni parkiraju kad petkom pobjegnu sa posla na nas racun), ali ako za boga znate i boga se bojite, bojte se kazne na onom sviejtu.
sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 19:58
Dobri preposteni nasi bosnjani, prestanite parkirat auta na trotoaru prilaz gradini i u si selu dzamjia kralj.fahd.
Sda policija mup tk vas nece svakako kaznit( jer i oni parkiraju kad petkom pobjegnu sa posla na nas racun), ali ako za boga znate i boga se bojite, bojte se kazne na onom sviejtu.
kamioni valjda ne idu tom cestom uopste,a autobusi ce se nekako prezivit
Dje ne idu kamioni trotoarom pored.dzamijensi selo?
Dje ne idu kamioni trotoarom pored.dzamijensi selo?
ma htio sam ti odgovorit na onaj post o kruznom na slatini pa citirah drugi slucajno
E da li si viidio sirinu iste? Dakako da prolaze nije tranzit ali naletices na bus gipsa ili kamion lokalne gradj.firme u krivini.. i kad bude sudar a biti ce. Zastoj u gradu.
Ono je uzas promiskuoteta za milion i po maraka, zlocin portiv gradjana. Jbem nadzor jer je.nadzor najvise kriv!
Last edited by sumirprimus on 07/02/2025 20:21, edited 1 time in total.
Posljedica vladavine sda umnjaka sa kantona. Kad cujem.onog nazovi neukog jazavca premijera tk drhtim. Umlauti, samoglasnici.Jezim se.
Fuj . I za to vecina.glasa.
Doduse imaju sad i novu listu u tuzli pazi imena sloboda
Sa.mandzinim telalom na gradskim stranicama.i temama fuj fujeva. Botovski poklopili sve teme ko maga.
Danas sam.maksuz proso od.zlokovca preko si sela do senjaka pjehe. I nisam mogo proc od auta na trotoaru pored fahdove dzamije.
Braca ne mogu ni u dzamiji da ne krse pravila drzave koju kao vole.
sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 20:46
Danas sam.maksuz proso od.zlokovca preko si sela do senjaka pjehe. I nisam mogo proc od auta na trotoaru pored fahdove dzamije.
Braca ne mogu ni u dzamiji da ne krse pravila drzave koju kao vole.